El CA Igualada Petromiralles aconsegueix tres medalles de plata i una de bronze al Campionat de Catalunya absolut

Els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Oriol Castells, Aleix Camats i Carla Bisbal aconsegueixen la medalla de plata al Campionat de Catalunya absolut.

Oriol Castells va acabar subcampió al salt de Llargada amb un millor intent de 7 metres i 34 centèsimes. Per la seva part, Aleix Camats va ser el segon classificat en el llançament de disc amb un registre de 48 metres i 74 centímetres. Finalment, Camats va acabar a 3 metres i 46 centímetres del guanyador, que va ser l’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya Aaron Sola. Finalment, Carla Bisbal va ser subcampiona en la prova dels 800 metres llisos amb un registre de 2 minuts 8 segons i 26 centèsimes. A més, es va quedar a tan sols 26 centèsimes d’aconseguir la marca mínima estatal absoluta.

El campionat de Catalunya absolut es va disputar a l’Hospitalet de Llobregat i en total hi van participar 18 atletes del CAI. Entre aquests cal destacar la medalla de bronze que va aconseguir Roger Suria als 3.000 metres obstacles amb un temps de 9 minuts 03 segons i 61 centèsimes.

També hi van ser presents Antoni González, 4rt al salt d’altura, amb 1,98 metres, i Cesc Boix 4rt als 3.000 metres obstacles, amb 9 minuts 4 segons i 61 centèsimes, el que li va servir per fer-se amb la marca mínima per al Campionat d’Europa Sub-20 que es disputarà l’agost a Jerusalem: Núria Moix, 5a al llançament de pes, amb 9,80 metres i  i 8a al llançament de javelina, amb 30,76 metres; Marc Sánchez, 6è al salt d’altura amb 1,95 metres.

Mar Planas va ser 5a en triple salt, amb 11,45 metres, seguida d’Elia Ramos,7a amb 10,95 metres, i Isaac Baltà, 12è al salt d’altura amb 1,87 metres. Laia Planas va acabar 6a al salt d’altura, amb 1,59 metres; Aitor Caldito 7è al salt de llargada, amb 7,23 m; Jordi Yoshinori Matsuoka, 11è en llargada amb 6,89 metres; Guim Morcillo, 8è al llançament de javelina, amb 53,74 metres; Júlia Solé 10a als 1.500 metres llisos. amb 4 minuts 48 segons i 28 centèsimes; Joel Giménez, 11è al triple salt, amb 13,03 metres; Pau Subirats, 4t en la 2a semifinal dels 100 metres llisos, amb 11 segons i 28 centímetres. Aquest atleta va prendre part també a la primera semifinal dels 200 metres llisos, on va entrar 5è amb 22 segons i 80 centèsimes el que no li va servir per accedir a les finals respectives.

El CA Igualada Petromiralles va acabar en 6è lloc per puntuació global dels seus atletes amb 60 punts entre 61 clubs classificats, el que els confirma novament entre els 6 millors clubs catalans a nivell absolut.

A la foto: Carla Bisbal a la segona posició del podi