icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Tret de sortida a la 7a edició del FineArt #Igualada

Aquest divendres s’ha realitzat la inauguració oficial de la 7a edició del FineArt Igualada, un esdeveniment pioner a nivell nacional que acollirà, fins al 17 de març, 54 exposicions de fotògrafs d’arreu del món repartides per diferents espais de la ciutat, alguns d’habituals i d’altres d’efímers.

Entre els autors més destacats d’aquesta edició es troba Jim Doukas , Carlos Ponce, Kati Riquelme, Ignasi Marroyo, Manel Gausa i Ferran Freixa. A més, com cada edició, el festival tindrà també espais dedicats a fotògrafs igualadins, com són Anna Batalla, Marta Guitart i Francesc Sangenís, entre d’altres.

En l’acte d’inauguració, el director de FineArt, Ramon Muntané, ha destacat el gran treball dels autors d’aquesta edició així com la col·laboració del consistori igualadí. Per la seva banda, el regidor de cultura de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, ha destacat també la importància d’aquest festival, consolidat i amb xifra rècord d’exposicions, per a la ciutat d’Igualada.

Aquest festival de fotografia inclourà també tot un seguit d’activitats paral•leles com visites guiades, un taller de fotografia nocturna, activitats per als més menuts i xerrades. Tot plegat es pot consultar al web www.fineartigualada.cat.

tornar_radioIgualada