icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

“Tu, ets la clau” la nova imatge i campanya comunicativa d’ #Igualada Comerç

“Tu, ets la clau” és la nova campanya comunicativa que Igualada Comerç posa en funcionament. Aquesta campanya substitueix a la que fins ara s’utilitzava: “Igualada comerç a la teva mida”. “Tu, ets la clau” vol fer partícep al ciutadà/consumidor de la reobertura i salut del comerç igualadí. Una invitació al consum local. Igualada Comerç proposa centrar-se en el “TU”, buscant aquesta connexió directa amb els ciutadans, donant-los aquesta implicació en la reobertura del comerç local La campanya te un seguit d’il·lustracions on es mostra la forma d’un pany (que faria al·lusió a l’eslògan de campanya) i en el seu interior es veuen una sèrie d’objectes i escenes representatives dels diversos tipus de comerç igualadí. #comerçlocal serà el hashtag que acompanyarà a la campanya.

D’aquesta manera s’arrodoneix el concepte i el missatge. Aprofitar l’empenta i visibilitat que agafarà aquest hashtag, que serà molt actiu a tot Catalunya en els pròxims mesos. Fem que el comerç igualadí hi sigui present.

El primer pas serà el d’aplicar aquesta campanya comunicativa als tòtems que l’entitat te repartits per la ciutat d’Igualada.

tornar_radioIgualada