icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

CiU i Socialistes d’Igualada arriben a un acord per aprovar conjuntament el pressupost 2016

En el ple municipal que es farà aquest vespre, a les 20:00h, el pressupost municipal per l’any vinent rebrà el vot de 14 dels 21 regidors de l’Ajuntament d’Igualada. El govern de CiU ha arribat a un acord amb Socialistes d’Igualada per incloure, en els pressupost de l’any vinent, cinc mesures que han proposat els socialistes.

Les mesures que proposen els Socialistes d’Igualada han estat incloses en la previsió de l’exercici 2016 que ha presentat el govern municipal. Es tracta de cinc iniciatives que els socialistes duien en el seu programa electoral. Així, Socialistes d’Igualada ha afegit al pressupost de l’any vinent poder treballar conjuntament amb el govern municipal per elaborar les bases de les beques universitàries que comptaran amb una partida de 50.000 euros. També han inclòs una partida de 30.000 euros pel projecte Creu Roja Anoia Menja a l’Insti, per tal de garantir un àpat a aquells adolescents en risc d’exclusió. També proposa una inversió de 170.000 euros amb l’objectiu d’aconseguir equilibrar territorialment les inversions en els diferents districtes de la ciutat. Socialistes d’Igualada també han inclòs un fons d’emergència de 30.000 euros per garantir els subministraments de les llars igualadines que pitjor ho estan passant. Finalment, l’acord també preveu 25.000 euros per la rehabilitació d’habitatges desocupats, i que es puguin destinar al lloguer social.

CiU i Socialistes d’Igualada crearan una comissió de seguiment d’aquest acord per comprovar el grau d’aplicació de les mesures pactades.

tornar_radioIgualada