icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Mossos desallotgen l’Espai pels Somnis

Els operaris estan treballant per tapiar amb maons les portes i finestres de l’Espai pels Somnis. Ara ja es pot veure la porta tapada per unes fustes i les finestres s’estan tapant amb maons que es posen per l’interior. Aquest matí els membres de l’agrupació d’entitats ha entrat a l’edifici, abans no es tapiessin tots els accessos, per recollir les seves pertinences. Aquesta acció s’ha fet sota la vigilància dels Mossos d’Esquadra. A més, les persones que entren a recollir pertinences s’han d’identificar abans d’entrar. La retirada d’objectes es farà fins aquesta tarda, tot i que hi ha objectes que serà complicats treure’ls.

A primera hora del matí ha començat l’operació policial per desallotjar l’Espai pels Somnis de la ciutat d’Igualada. A aquesta hora hi ha presència dels Mossos d’Esquadra en aquest indret del Passeig Verdaguer. En aquesta zona hi ha un camió carregat de maons per tapar totes les finestres i portes de l’equipament. L’entrada dels maons s’ha fet per un lateral amb un toro mecànic. S’ha tallat el trànsit del carrer Sant Josep, però ara ja s’hi pot circular.

Des del col.lectiu s’afirma que ha començat el desallotjament sense prèvi avís. un fet que ha sorprés l’ExS perquè afirmen que abans els han de fer un avís prèvi per desallotjar l’espai. Una de les representants de l’Espai pels Somnis afirma que “ens ha avisat un veí de la zona que hi havia presència policial.. Des de l’Espai pels Somnis s’informa que “encara s’ha de concretar si finalment es farà alguna acció de protesta”.

espaipaletes

espaimaonsinterior

espaisomnismaonsfinestres

mossosespaitreballadors

mossosespaicadenes

mossosespaicamiogrua

mossosespaitoro

mossosespaisomnis

 

mossosespaipelssomnis11

ARRIBEN JOVES A L’ESPAI PELS SOMNIS

mossosespaijoves11

tornar_radioIgualada