icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÚLTIMA HORA – La consellera de Salut, Alba Vergés, diu a Ràdio Igualada que “l’Hospital d’#Igualada comença a veure la llum”

La consellera de Salut ha explicat que l’Hospital d’Igualada comença a donar símptomes de recuperació. La consellera de Salut atribueix a les mesures que s’han posat en marxa des del departament i també a la recuperació progressiva de personal sanitari que s’incorporen a la feina com les claus per notar aquesta millora. La consellera Vergés explica que en els darrers dies ja s’ha reincorporat una vintena de professionals que han passat la quarantena, xifra a la que cal sumar la contractació directa de 32 professionals més. El suport en la codirecció del centre a càrrec de l’Hospital de Bellvitge, i la derivació de pacients a l’Hospital General de Catalunya ha fet, segons Vergés, que l’Hospital d’Igualada tingui aquest aire, aquest marge, per poder recuperar, de mica en mica, el personal que ha estat afectat per la COVID19.

La consellera de Salut apunta que els casos continuen creixent, i ho seguiran fent, i és per això que des del departament de Salut no es descarta que es puguin fer altres contractacions, tot i que el més rellevant ha de ser la recuperació progressiva del personal propi de l’Hospital. Malgrat els primers símptomes de millora de l’Hospital d’Igualada, Vergés destaca que el creixent número de casos de COVID19 seguirà tensionant l’assistència hospitalaria.

ENTREVISTA A LA CONSELLERA DE SALUT, Alba Vergés

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada