icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada comptarà amb l’edifici de l’antiga Mútua Igualadina per destinar-lo a l’atenció mèdica si és necessari

L’empresa propietària de l’edifici, COLISEE, ha posat l’equipament a disposició dels ajuntaments de la Cònca d’Òdena després de l’anunci de l’alcalde d’Igualada en què ha expressat la intenció de demanar-ne la cessió a través del Departament de Salut.

Aquest matí, els alcaldes de la Conca d’Òdena han anunciat la intenció de demanar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que l’edifici de l’antiga Mútua Igualadina (c/Sant Carles, 41) es posi a disposició de la conselleria i dels ajuntaments del territori confinat per realitzar atenció mèdica a les persones que ho requereixin. Després d’aquest anunci, hi ha hagut l’Ajuntament i l’empresa propietària de l’edifici, COLISEE, que ha posat l’equipament a disposició de l’administració de manera voluntària, sense necessitat de cap tràmit intermediari amb el Departament de Salut.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que aquesta petició es fa com a mesura preventiva, en el cas de que en un futur es necessiti. En aquest sentit, Castells ha afirmat que “a Igualada i a la Conca d’Òdena sempre ens hem anat avançant pel que fa a les mesures preventives d’aquest episodi greu atenent a les recomanacions dels experts. És en el mateix sentit, que avui fem aquesta petició. No es tracta d’una petició alarmista, sinó d’una petició responsable per avançar-nos a possibles esdeveniments que esperem que no haguem de viure. En moments extraordinaris com aquest, hem d’aplicar i preveure mesures extraordinàries”. L’edifici en qüestió, de titularitat privada, estava a punt de ser inaugurat com a residència per a persones grans i té una capacitat de 90 llits.

tornar_radioIgualada