Un focus del pavelló de les Comes, protagonista a la presentació de l’Igualada Rigat

L’Igualada Rigat va guanyar el Breganze per 2 a 1 en el partit de presentació, tot i que no es va acabar perquè es va trencar un focus del pavelló amb un cop de bola.

Faltaven 10 minuts i 44 minuts per acabar el partit quan un llançament de l’equip italià va rebotar amb l’estic de Met Molas i la bola va trencar un dels focus del pavelló. Amb la trencadissa de vidres a la pista va ser impossible continuar l’enfrontament per garantir la seguretat dels jugadors. Fins aleshores l’Igualada guanyava per 2 a 1, on tots els gols van arribar a la primera meitat. Tety Vives i Roger Bars van deixar el marcador amb un interessant 2 a 0 que es va produir enmig d’un gran joc. Els italians van reduir distàncies amb el 2 a 1 abans del descans. A la represa, l’Igualada va portar el pes del partit fins que es va produir l’incident que va obligar a suspendre el partit. Al final es va fer una tanda de 8 faltes directes que va acabar amb el marcador d’’1 a 2 a favor de l’equip italià.

Aquest ha estat l’últim amistós de pretemporada. Dissabte vinent l’Igualada Rigat començarà l’OK Lliga a les Comes contra el Club Patí Vic.