Un gol a la primera part condemna el Montserrat a una nova derrota contra el Fontsanta (0-1)

La Unió Deportiva Montserrat va perdre a casa contra el Fontsanta Fatjó per 0 a 1 i ha baixat fins l’onzè lloc a la classificació de Segona Catalana. Els jugadors igualadins no van fer un bon partit i es van trobar amb un gol en contra als 25 minuts de la primera meitat. Aquest resultat va fer reaccionar el conjunt del Montserrat, però va disposar de poques ocasions de perill per aconseguir empatar. L’equip de la capital de l’Anoia va buscar el gol de l’empat, però al final el partit va acabar amb la derrota del Montserrat per 0 a 1. Aquest diumenge el Montserrat visitarà el camp de la Gornal, un rival directe. L’enfrontament començarà a les 12 del migdia.