Un gol als últims instants dona vida al CF Igualada masculí al camp de l’Artesa de Lleida (2-2)

El Club Futbol Igualada masculí aconsegueix empatar a 2 al camp de l’Artesa de Lleida, gràcies a un gol en temps afegit.

Els blaus es van avançar amb un gol d’Emmanuel Akroh als 38 minuts, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els lleidatans van sortir molt verticals i amb menys de 15 minuts van donar la volta al marcador. Al tram final, semblava que el 2 a 1 en contra seria irremeiable. Amb tot, quan es jugava el temps afegit Marc Gulias va aconseguir el que suposava el 2 a 2, resultat que acabaria sent de definitiu. Ara l’Igualada és 7è a la classificació de Primera Catalana.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp del Borges Blanques.

Foto arxiu: Marc Domingo