Un gol solitari deixa l’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán sense puntuar en la visita de Las Rozas (1-0)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista de Las Rozas per 1 a 0 i ara és 12è a la classificació de l’OK Lliga.

Les igualadines no van fer un mal partit, però es van mostrar desorganitzades en diversos moments. Quan faltaven 7 minuts per arribar al descans, el conjunt madrileny va marcar l’1 a 0, un resultat que es va mantenir fins a la mitja part. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va fer un millor joc i a punt va estar de marcar el gol de l’empat. Tot i així, no van poder perforar la porteria contrària i el resultat es va mantenir amb l’1 a 0 en contra definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà a les Comes la visita del Mataró.

Foto arxiu: IFHCP