icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Un miler de professionals participen a la Mostra, que se celebra des d’aquest dijous i fins diumenge a #Igualada

La 33a edició de Mostra Igualada reunirà un miler de professionals de les arts escèniques infantils i juvenils i 400 entitats del sector, procedents d’arreu de l’estat espanyol i també de França i Itàlia. Sota el paraigua de la Mostra PRO Catalan Arts, aquests professionals es trobaran a la Llotja del Museu de la Pell d’Igualada, que enguany torna a celebrar-se de manera presencial. Segons el director adjunt de Mostra Igualada, Pol Gil, la fira ha millorat aquest any les xifres de participació prèvies a la pandèmia.

Aquesta edició, com a novetat, als migdies no hi haurà programació d’espectacles per tal que companyies, programadors i altres professionals es puguin trobar a la Llotja. Allà es duran a terme reunions, xerrades, presentacions i trobades informals, entre d’altres. Per tal que l’espai sigui més confortable s’ha decidit prescindir dels estands i dur a terme totes les propostes en un únic espai diàfan. L’encarregada de dissenyar-lo ha estat l’escenògrafa Teresa del Junco.

Mostra Igualada s’inaugurarà aquest dijous, a les vuit del vespre, al Teatre Municipal l’Ateneu, amb l’espectacle de circ Suspensión, de la companyia madrilenya Nueveuno Circo. La 33a edició de la fira acollirà 47 espectacles, 10 estrenes i més d’un centenar de funcions, repartides en 14 espais de la ciutat.

FOTO: espai de la Llotja, al Museu de la Pell d’Igualada

tornar_radioIgualada