Un nou gol als darrers minuts condemna el CF Igualada a una nova derrota

El Club Futbol Igualada perd al camp del Terrassa per 1 a 0 amb un altre gol als últims minuts del partit.

Els blaus van aguantar des de la defensa amb molta fermesa durant pràcticament tot el partit. A la primera part, els jugadors de l’Igualada van disposar d’alguna opció però sense èxit. A la represa i encara amb empat a zero, l’equip de la capital de l’Anoia es va tancar al darrere. Durant tota la segona part, els blaus van estar atents en defensa i van aconseguir que el Terrassa no disposés de gaires ocasions per marcar. Ara bé, quan faltaven 7 minuts per acabar, una centrada dintre l’àrea la va aprofitar el conjunt vallesà per establir l’1 a 0. A partir d’aquí, els igualadins van pujar tímidament a l’atac, però no van poder evitar que acabessin sumant una nova derrota. Amb aquest 1 a 0 en contra, el conjunt igualadí segueix 3r per la cua a la classificació de Tercera Divisió.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Castelldefels.