icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada presenta públicament el Pla Local de Cooperació al Desenvolupament de la ciutat d’Igualada 2019 – 2024

Aquest document, ordena i planifica la política municipal en matèria de cooperació internacional i solidaritat. El pla defineix cinc línies estratègiques amb objectius a assolir i un seguit d’accions a desenvolupar en cadascuna d’elles per als propers quatre anys, tant per a l’Ajuntament d’Igualada, com per a les entitats que formen part de la Comissió Igualada Solidària. Els valors parteixen de l’Agenda 2030, en què, es plantegen els objectius de desenvolupament sostenible que han definit les Nacions Unides en Assemblea General. A més a més, hi ha un altre compromís addicional que correspon a l’Ajuntament d’Igualada, un compromís econòmic d’anar incrementant progressivament la despesa de cooperació fins arribar l’any 2021 al 0,70 %.

El Pla és un document d’interès per a tota la ciutadania, tant a nivell individual com d’escoles, entitats, administracions o mitjans de comunicació i és a l’abast de tothom al web de l’Ajuntament, www.igualada.cat, o bé, es pot sol·licitar en paper, a través del Servei de Cooperació.

tornar_radioIgualada