Una mala primera part condemna l’Igualada Rigat a una derrota contundent a la pista del Calafell

L’Igualada Rigat perd a la pista del Calafell per 8 a 3 i ha baixat al 10è lloc a la classificació de l’OK Lliga.

Malgrat aquesta derrota, els arlequinats es mantenen fora de la zona de descens quan falten dues jornades per acabar la temporada regular. Contra el Calafell el conjunt igualadí va fer una mala primera part i als 5 minuts perdia per 2 a 0. Poc després, Ton Baliu va marcar el 2 a 1 que els donava esperances d’aconseguir la remuntada. Ara bé, aquest gol va ser un miratge perquè en pocs minuts l’equip del Baix Penedès va fer 3 gols que significaven el 5 a 1. Als pocs minuts de la segona part, Aleix Marimon i Ton Baliu van fer dos gols més que van deixar el marcador amb un interessant 5 a 3. Ara bé, al tram final, el Calafell va trencar les esperances dels igualadins i va marcar 3 gols més que deixaven el partit amb el 8 a 3 definitiu.

Aquest dimecres, l’Igualada Rigat rebrà la visita del Voltregà, un rival directe.