icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Uns 200 expositors de planters, artesania i alimentació participaran enguany a la Fira de Reis

Igualada tornarà a acollir aquest dissabte la tradicional Fira de Reis. En aquesta nova edició hi prendran part uns 200 expositors vinguts d’arreu de Catalunya, de l’Estat espanyol i també de França.

Les parades ompliran el Passeig Verdaguer. En el primer tram s’hi podran trobar les tradicionals parades de planters i flors, seguidament hi haurà els expositors d’artesania i alimentació i finalment la venda ambulant.

 

A més coincidint amb la Fira de Reis, a la Plaça de Cal Font es fa una edició del Mercat d’Antiguitats amb un centenar de parades.

La Fira de Reis és un autèntic esdeveniment comercial i social que té el seu origen al 1373, quan Pere III el Cerimoniós concedí a Igualada el privilegi de celebrar una fira.

Actualment la Fira de Reis està dedicada als planters i és una cita ineludible pels pagesos  de la comarca  que aprofiten per comprar els planters d’arbres que necessiten per tot l’any. Des de les darreres edicions, el visitant també hi pot trobar productes artesania i d’alimentació.

tornar_radioIgualada