icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Verdés fa una donació de 9500 euros al Consorci Sociosanitari d’Igualada per a projectes de realitat virtual i projeccions immersives

L’empresa Talleres Verdés va iniciar el projecte “Sembrando kms, Recogiendo Sonrisas” el maig de 2021 amb l’objectiu de combinar la promoció de l’esport i fer una aportació a la societat. El projecte ha consistit a unir les quatre filials de l’empresa a Portugal, Marroc, Algèria i Rússia amb la seu central a Vilanova del Camí, de forma que si tots els treballadors recorrien 11.285 km caminant, corrent, pedalant o nedant, l’empresa faria una donació al Consorci Sociosanitari destinada a persones que pateixen Alzheimer i altres trastorns cognitius.

L’objectiu es va assolir el 9 de novembre i Verdés ja ha entregat el xec al consorci. L’import es destinarà a la compra d’ulleres de realitat virtual, aplicacions i equips de projecció immersiva per a persones que pateixen una malaltia neurodegenerativa ateses a l’Hospital de dia Sant Jordi, a la Residència i Centre de dia Pare Vilaseca i al Centre de dia Montserrat i al Centre de dia Mar i Cel.

D’aquesta manera, les persones ateses pel Consorci Sociosanitari d’Igualada podran millorar el desenvolupament d’habilitats cognitives i en activitats de la vida diària, ja que la realitat virtual esdevé una eina complementària a la neurorehabilitació, que facilita l’aprenentatge sense error de forma motivadora.

tornar_radioIgualada