Victòria de prestigi de l’Igualada Femení HCP a Voltregà en el debut a l’OK Lliga d’aquesta temporada

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa a la pista del Voltregà per 1 a 3 en la primera jornada de l’OK Lliga.

El conjunt igualadí va fer un molt bon partit i poc abans del descans va aconseguir l’1 a 0 a 1, gràcies a un gol de Carol Herrera. A la represa, el Voltregà va sortir més vertical i als 4 minuts va aconseguir empatar. Malgrat aquest contratemps, les igualadines no es van descentrar i poc després Pati Miret va fer l’1 a 2. Aquest gol va esperonar l’equip i quan faltaven 7 minuts per acabar, Carol Herrera va tornar a marcar amb el que suposava l’1 a 3 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà a les Comes la visita del Sant Cugat.