icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Vols llegir?’ entrevista a Margarida Aritzeta amb una nova aportació literària al gènere negre en català

Aquest divendres 26 de febrer a partir de les 20:10h, a través de Ràdio Igualada, nova edició del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’.

Aquesta edició s’obrirà amb un obituari en record a les figures literàries de l’escriptor i filòsof italià Umberto Eco i l’escriptora nord-americana Harper Lee, recentment traspassats.

Entrevista a Margarida Aritzeta, autora de la novetat editorial ‘Els fils de l’aranya’, el segon lliurament que protagonitza el personatge de Mina Fuster, inspectora dels Mossos d’Esquadra al Camp  de Tarragona. Fuster va ser el personatge central de la novel.la ‘L’amant xinés’, publicada ara fa un any. Ambdues novel.les són publicades pel segell editorial de ‘Llibres del Delicte’, especialitzada en publicar novel.la negra d’autors catalans.

D’altra banda, la llibretera igualadina Isabel Casas i col.laboradora habitual del ‘Vols llegir?’, ens recomanarà la lectura de ‘Carol’, obra original de Patricia Highsmith, i que recentment s’ha traspassat al cinema amb la versió protagonitzada per les actrius Cate Blanchett i Rooney Mara. El llibre que s’ha publicat en català ara fa un mes és editat per l’Avenç.

I finalment dos apunts d’actualitat. Neix ‘Capital books’, un nou segell editorial en català i avançament del títol i portada a través de les xarxes socials del nou llibre de l’escriptor capelladí, Joan Pinyol. Aquest divuitè llibre de la seva trajectòria com a escriptor és titula ‘El mar de les ombres’ i serà publicat ben aviat per Onada Edicions.

Recordeu que el programa s’emetrà de nou el diumenge dia 28 a Ràdio Igualada, a partir de les nou del matí.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

tornar_radioIgualada