icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Vols llegir?’ estrena el darrer programa de la temporada amb un especial ‘Sant Jordi 2017’

VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquesta setmana tant especial en celebrar-se el diumenge dia 23 la Diada del Llibre, el Sant Jordi 2017, el programa d’actualitat literària que s’emet conjuntament per les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada, emetrà un especial ‘Sant Jordi’ amb un bon grapat de recomanacions per la festa del llibre.

Aquest programa serà el darrer que s’emetrà amb el que fins ara ha estat el seu actual format, un espai d’una hora setmanal, per passar a ser secció de programa a partir de la setmana del 24 d’abril que s’incorporarà com a col.laboració setmanal dins dels espais magazines d’actualitat de les dues emissores anoienques. A Ràdio Nova de Vilanova del Camí dins del programa ‘La Carmanyola’, els dimecres; i a Ràdio Igualada en el programa ‘Igualada capital’, els dijous.

En aquest especial ‘Sant Jordi’ del ‘Vols llegir?’, que s’estrenarà a Ràdio Igualada aquest dijous dia 20 d’abril, a partir de les nou de la nit, i en redifusió el mateix dia de Sant Jordi, el diumenge dia 23 a les nou del matí a l’emissora igualadina, i a la una del migdia a Ràdio Nova de Vilanova del camí, oferirà un conjunt de novetats i recomanacions de lectura, tant d’autors locals o anoiencs, com d’autors de difusió general.

En aquest darrer apartat destaquen els autors: Carloz Ruiz Zafón, Ramon Gener, Sílvia Soler, Rafel Nadal, Carla Zaplana, Pilar Rahola, Javier Cercas, Pau Donés, Jaume Cabré, Genís Sinca, Xavier Bosch i Albert Espinosa. Pel que fa als autors de l’anoia: Laura Vivancos, Carlos Vico, Eduard Creus, Albert Riba, Lleonard del Rio, i finalment Ton Lloret i Martí Garrancho.

En l’apartat d’actualitat, es fa referència a la valoració inicial que fa el Gremi de Llibreters de Catalunya envers a la celebració d’aquesta Diada del Llibre, que espera que tingui ‘molta participació i vendes’, a la venda d’Ediciones B del Grupo Zeta a Penguin Random House i la propera publicació, el setembre d’enguany, del cinquè lliurament de la saga ‘Millennium’.

Bona Diada del Llibre a tots!!

tornar_radioIgualada