Xavier Areny, del Ríos Running, i Anna Noguera, del CAI, guanyadors de la 36a Cursa del Gall Dindi de Capellades

Xavier Areny, del Ríos Running Mataró, i Anna Noguera, del CAI Triatló, van ser els guanyadors de la Cursa del Gall Dindi de Capellades. La prova l’organitza l’Ajuntament capelladí des de fa 36 anys i té el suport del Club Atlètic Igualada. Xavier Areny va recórrer els 4.600 metres de què es componia la cursa amb un temps de 13 minuts i 53 segons. La segona posició va ser per Marc Moreno i la tercera per a Hèctor Colom. Aquests dos corredors pertanyen al Club Atlètic Igualada. Per la seva part, Anna Noguera va arribar a la meta amb un registre de 16 minuts i 52 segons. La van seguir Laia Planas, del Club Atlètic Igualada, i Laura Sánchez, del Mediterrani. La Cursa del Gall Dindi es va dur a terme el dia de Nadal i hi van prendre part 224 participants.