icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Obertes les inscripcions per a l’Esportiueig, Estiuart i Estiuet per als nens i joves aquest estiu

Aquesta setmana s’han presentat els tres casals estiuencs que l’Ajuntament d’Igualada organitza aquest estiu a la ciutat.

fetxa_radioIgualada

La setmana vinent s’inicien els treballs de modernització de les escales mecàniques del carrer de Sant Magí

A partir de la setmana vinent s’iniciaran els treballs per modernitzar les escales mecàniques del carrer de Sant Magí, una important estructura de connexió per a la nostra ciutat que es va posar en funcionament l’any 2002.

fetxa_radioIgualada

El Teatre de l’Aurora tanca la temporada 2023/2024 amb més de 3.700 espectadors

Des del passat mes de setembre fins aquest mes de maig han passat per l’Aurora un total de 20 espectacles, que han inclòs drama, comèdia, música i humor. Al llarg de la temporada s’han fet un total de 60 funcions, que han registrat una ocupació mitjana propera al 70%, amb més de 3.700 espectadors.

fetxa_radioIgualada

Igualada-Anoia pel Clima es suma a la celebració de la Setmana de la Natura organitzant 3 activitats

En el marc d’aquesta iniciativa, que vol posar en relleu la importància del medi natural, es porten a terme més de 500 activitats arreu de Catalunya. Enguany, des d’Igualada-Anoia pel Clima hi participen amb diferents propostes. Així, aquest dissabte a 2/4 de 6 de la tarda, a la zona del tanatori, es farà una recollida de plàstics, microplàstics i altres residus, i a les 8 del vespre, al parc de calistènia del Rec, es durà a terme un sopar de carmanyola i una passejada de descoberta dels ratpenats.

fetxa_radioIgualada

Arriba el 12è Estival de Jazz a Igualada, de l’1 al 9 de juny

La programació tindrà lloc al llarg del primer i segon cap de setmana de juny. Constarà d’activitats diverses en diferents espais, tal com marca l’essència d’aquest festival.

fetxa_radioIgualada

Èxit de participació a la 2a edició de la Triangular d’Empresàries i Directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès

La trobada, organitzada per UEA Inquieta, es va celebrar al Museu Molí Paperer de Capellades i va acollir a una seixantena d’assistents. L’objectiu d’aquesta iniciativa passava per establir relacions de negoci i/o vincles de col·laboració entre les professionals dels diferents territoris.

fetxa_radioIgualada

Som Prematurs organitza el proper 25 de maig la 6a Masterclass Benèfica de Zumba

Aquesta activitat, que té per objectiu recaptar fons per a l’associació Som Prematurs, es durà a terme el dissabte 25 de maig, a la plaça de Cal Font, d’onze del matí a una del migdia. Els interessats a participar en aquesta 6a edició de la Masterclass Benèfica de Zumba s’han d’inscriure al web somprematurs.cat.

fetxa_radioIgualada

L’espectacle “Dins el cau del Tabalet” de Farrés Brothers i cia guanya el 7è Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada

El Premi Xarxa Alcover, conegut per destacar l’originalitat i distinció en el món teatral, reconeix aquest espectacle com una proposta única que desafia les convencions i estimula el pensament crític d’infants i adults.

fetxa_radioIgualada

Eixarcolant arrenca un concurs per apropar la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a les escoles d’Igualada

Es tracta d’un concurs de dibuix sota el nom ‘Coneix les plantes oblidades’, dirigit a tots els infants que actualment estan cursant tercer i quart de primària en algun dels centres educatius del municipi d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

El primer dia de juny arriba a Igualada la 1a edició de la Fira de Salut al Centre Cívic Nord

El dissabte dia 1 de juny, el Centre Cívic Nord acollirà la primera edició de la Fira de Salut d’Igualada, un esdeveniment que neix amb la voluntat de potenciar i donar a conèixer les actuacions comunitàries de promoció de la salut que existeixen i es realitzen a Igualada.

fetxa_radioIgualada