icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Som Prematurs organitza el proper 25 de maig la 6a Masterclass Benèfica de Zumba

Aquesta activitat, que té per objectiu recaptar fons per a l’associació Som Prematurs, es durà a terme el dissabte 25 de maig, a la plaça de Cal Font, d’onze del matí a una del migdia. Els interessats a participar en aquesta 6a edició de la Masterclass Benèfica de Zumba s’han d’inscriure al web somprematurs.cat.

fetxa_radioIgualada

Eixarcolant arrenca un concurs per apropar la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a les escoles d’Igualada

Es tracta d’un concurs de dibuix sota el nom ‘Coneix les plantes oblidades’, dirigit a tots els infants que actualment estan cursant tercer i quart de primària en algun dels centres educatius del municipi d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

Els organitzadors de l’acte solidari “Gràcies” entreguen 8.900 euros per la recerca a l’Hospital d’Igualada i a la Fundació Lluita de l’Hospital Universitari Trias i Pujol

Es tracta dels diners recaptats a la jornada solidària “GRÀCIES” que va tenir lloc al Parc Central d’Igualada el dia 30 de setembre per tal de recaptar fons per la investigació del conjunt de malalties post COVID amb especial atenció a la COVID persistent.

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu reclama que s’escolti a les 4 entitats que han impulsat la Coordinadora pel Dret a l’Habitatge

A principi d’aquest mes de maig quatre entitats igualadines (Creu Roja, Càritas, Igualada Acull i Òmnium Cultural) van decidir impulsar una Coordinadora pel Dret a l’Habitatge.

fetxa_radioIgualada

Es presenta a Igualada ‘Precious Plastic’, un moviment que combat la contaminació plàstica a través de l’economia circular i el reciclatge

El projecte té com a objectiu democratitzar el reciclatge de plàstics per mitjà de compartir els plànols i vídeos de muntatge de màquines i eines que trituren, fonen i injecten plàstic recuperat.

fetxa_radioIgualada

L’Escola Mowgli adquireix la totalitat del centre de secundària Escola Anoia

Es converteix, així, en un dels principals centres educatius concertats de la ciutat d’Igualada, oferint un projecte educatiu continuat des de la Llar d’Infants fins a secundària i, al mateix temps, seguirà obrint-se a l’alumnat d’altres centres de primària d’Igualada i comarca a la secundària.

fetxa_radioIgualada

El festival gastronòmic de l’Anoia rememora la ruta del bacallà i reivindica la cuina dels “callos”

El dissabte començarà fort amb un esmorzar de forquilla i el concurs de callos. Al migdia i al vespre, diversos estands de restaurants i cellers oferiran degustacions i begudes.

fetxa_radioIgualada

L’equip IgualadaSat es queda a les portes de la final europea del CanSAT

L’equip IgualadaSat es va desplaçar la setmana passada fins a Múrcia per representar Catalunya en la fase final del concurs estatal CanSat.

  • Escolta la notícia de l’Informatiu
fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada edita una guia de serveis i recursos per a les persones grans de la ciutat

Es tracta d’un document que recull de manera clara i visual els principals serveis destinats a la gent gran de la ciutat amb dades de contacte i informació complementària.

fetxa_radioIgualada

L’Anoia assoleix una nova xifra històrica de llocs de treball al març i expandeix el seu teixit empresarial

L’Anoia ha tancat el primer trimestre havent assolit, a finals del mes de març, la tercera xifra més alta de llocs de treball des de setembre del 2008.

fetxa_radioIgualada