icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Poble Actiu demana al govern que escolti als veïns i incorpori una parada d’autobusos al Centre Cívic Nord

La candidatura municipalista Poble Actiu explica que “es fa ressò d’una demanda dels veïns usuaris del bus urbà sobre una necessària nova parada a l’avinguda Mestre Muntaner, just davant del Centre Cívic Nord”.

fetxa_radioIgualada

Igualada renovarà l’ofrena del Ciri Votiu a Montserrat el proper 25 de maig

La sortida serà des de l’Estació d’autobusos, el mateix dissabte dia 25 de maig, a les 9h i la tornada a Igualada serà a les 2.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal de l’Anoia rebrà gairebé 1 milió d’euros de la Diputació de Barcelona

La Junta de Govern de l’ens provincial ha aprovat destinar 10 milions d’euros als consells comarcals de la província pel període 2024-2027, per tal que puguin encarar els reptes i les dificultats actuals. Així al llarg d’aquest mandat, el Consell Comarcal de l’Anoia rebrà 922.000€.

fetxa_radioIgualada

De l’11 al 14 de juny arriba, a Igualada, la 13a edició de la Setmana de l’Ocupació–Prepara’t

Aquesta proposta, organitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada, té per objectiu ajudar aquelles persones que busquen feina o que volen reorientar la seva carrera professional.

fetxa_radioIgualada

ELECCIONS 12M – Jordi Riba, únic anoienc amb presència al Parlament de Catalunya

El candidat socialista per la comarca de l’Anoia i número 13 de la llista del PSC a la circumscripció de Barcelona serà l’únic representant que tindrà la comarca en el Parlament de Catalunya.

fetxa_radioIgualada

Ja està en funcionament el nou pas de vianants que uneix el Passeig Verdaguer amb l’estació

Des de l’Ajuntament s’estan ampliant els circuits adaptats amb semàfors acústics per permetre el desplaçament autònom d’aquelles persones que tenen problemes de visió.

fetxa_radioIgualada

ELECCIONS 12M – Junts per Catalunya de Carles Puigdemont, primera força a Igualada seguit del PSC

Junts, que ja va ser la força política més votada a la ciutat en les passades eleccions al Parlament del 2021, ara ha vist com mantenia aquesta posició incrementant, a més, el percentatge de vots. Junts per Catalunya ha Igualada ha sumat 5.363 vots (30,90%).

fetxa_radioIgualada

ELECCIONS 12M – El PSC s’imposa a l’Anoia amb el 26% dels vots

Els socialistes han estat la formació més votada a la comarca amb 13.600 vots (el 26,05%), 4.000 vots més dels que van obtenir en les eleccions al Parlament català del 2021. Al PSC el segueix Junts amb 12.496 vots ( 23,94% ), i ERC amb 8.059 vots (15,43 )%.

fetxa_radioIgualada