icon_radio

RÀDIO Primera Cita (Rep)

BLOG

Primera cita – divendres 19 de maig de 2017

En el vint-i-novè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens ha visitat Mireia Guilella, comunicadora polifacètica. Amb ella hem parlat de la importància d’atrevir-se a fer les coses, doncs a vegades, atrevir-se és una bona oportunitat per a guanyar.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 12 de maig de 2017

En el vint-i-vuitè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens ha visitat la Grace Muñoz amb qui hem parlat de viatges que ens transformen la vida, de com convertir l’energia positiva en eix diari i sobretot en fer del riure medicina per un nivell vital òptim.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 05 de maig de 2017

En el vint-i-vuitè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens ha visitat la Mariona Camelia ballarina professional, coreògrafa, directora de l’Estudi de dansa Dell Arte. Que ens parlarà de la seva trajectòria i de la seva assignatura més recent: la maternitat.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 28 d’abril de 2017

En el vint-i-setè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana hem trobat a prescindir de convidat tornant a la figura de DjDefebrer el discjockey reflexiu.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 21 d’abril de 2017

En el vint-i-sisè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens han visitat en Nil Morist i en Xavi Mula dissenyadors gràfics que formen part de Gràfica Activa i ens parlaran del Projecte Refugi.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 7 d’abril de 2017

En el vint-i-cinquè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens acompanya en Daniel Borrega, actor i guionista, amb qui hem parlat de l’evolució social d’Igualada en els últims 10 anys així com el dret a odiar, i de les professions del futur com: blogger, influencer o itgirl.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 31 de març de 2017

En el vint-i-quatrè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana ens acompanya Ricard Fuster agent cultural amb qui hem parlat de la necessitat de participar i assistir en esdeveniments culturals d’àmbit musical i cinematogràfic.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 24 de març de 2017

En el vint-i-tresè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana on no hi hagut convidat i l’Antoni de febrer s’estrena com a disc-jockey reflexiu.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Primera cita – divendres 17 de març de 2017

En el vint-i-dosè programa de Primera cita, on s’entrevisten a persones anònimes i conegudes d’Igualada sobre coses que els hi ha passat i la seva opinió de la ciutat. Un programa social. Aquesta setmana parlarem amb la Sandra Collado sobre vincles familiars, arrels i orígens. I de com ha canviat la vida en els darrers 15 anys.

 

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 41234