icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’alcalde d’Igualada suspèn l’agenda d’avui per anar a Barcelona

Marc Castells acaba d’anunciar a través del seu compte de twitter que suspèn tota l’activitat prevista per avui per anar a Barcelona a defensar les institucions.

fetxa_radioIgualada

La CUP Igualada fa una crida perquè l’1d’Octubre la participació sigui massiva

Segons la formació, durant els propers dies i el dia del referèndum només amb una ciutadania activa es podrà defensar el dret a decidir. Els cupaires asseguren que l’1 d’octubre no és només una oportunitat per obtenir la independència, sinó sobretot per defensar els drets de lliure expressió i de reunió.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal de l’Anoia impulsa un projecte de creació de paquets turístics a l’Anoia

L’objectiu d’aquesta iniciativa passa, d’una banda, per poder oferir als turistes potencials propostes ben definides i valorades econòmicament i, de l’altra, per facilitar als agents turístics la comercialització d’aquests paquets turístics.

fetxa_radioIgualada

Obertes les inscripcions per al programa d’activitats de tardor-hivern de la Kaserna

L’equipament juvenil proposa tot un seguit d’iniciatives per a joves d’11 a 25 anys, que s’encetaran el proper mes d’octubre i s’allargaran fins al març del 2018. Entre les diferents propostes trobem, per exemple, tallers de youtuber, de dibuix manga, espais de deures i de tècniques d’estudi, curs de premonitors, futbol sala i multiesports.

fetxa_radioIgualada

L’igualadí Salvador Serra recorrerà Espanya caminant per recollir diners per Càritas

En el marc d’aquest repte solidari, Serra caminarà 4.500 quilòmetres, seguint el perímetre de l’Estat Espanyol amb l’objectiu d’aconseguir recaptar fons per Càritas. L’igualadí emprendrà la seva aventura el proper 1 d’octubre, sortint des de la plaça de l’Ajuntament d’Igualada, i preveu caminar aproximadament durant cinc mesos.

fetxa_radioIgualada

Igualada no vol que la Policia Local faci tasques judicials

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha instat ,aquesta setmana, a la Fiscalia a retirar la instrucció que obliga la Policia Local a fer feines de caire judicial.

fetxa_radioIgualada

Ràdio Igualada farà un programa “Especial 1 d’Octubre” sobre #Croquetes

L’emissora municipal estarà a la Rambla d’Igualada per seguir la jornada de l’1 d’octubre. Aquest és l’anunci del programa especial que començarà a les 19:30h des del centre neuràlgic de la ciutat.

ANUNCI DEL PROGRAMA ESPECIAL

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

NOVA FOTO del “Saps on és?” consulta la classifiació (setembre 2017)

Va, som-hi. Nova foto del Vicens Martin del concurs “Saps on és?”. Penseu en llegir les novetats, i la forma amb la que s’elabora la classifiació per determinar el guanyador del trimestre (de setembre a desembre). També sortejarem premis cada setmana.

fetxa_radioIgualada

El projecte del nou campus universitari contempla l’enderrocament de l’edifici de l’antic hospital

Ho ha explicat el tinent d’alcalde d’urbanisme, Jordi Pont, en declaracions a Ràdio Igualada. Pont ha comentat que les obres contemplarien l’enderrocament de part de l’edifici de l’antic hospital per fer-hi l’aulari.

fetxa_radioIgualada

Igualada reivindica les rajoles hidràuliques amb l’exposició “Catifes de ciment”

La mostra, que es va inaugurar aquest passat divendres, al Museu de la Pell d’Igualada, pretén posar en valor aquestes rajoles, estretament vinculades a l’arquitectura catalana i que són un dels elements més originals i menys coneguts del modernisme. A “Catifes de ciment” els visitants podran veure mostres d’aquestes rajoles hidràuliques que formen part de la col·lecció particular de Jordi Griset i també peces fetes a fàbriques d’Igualada.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 44212345678910...203040...Ultima »