icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

La Generalitat obrirà un expedient sancionador a la Hispano per l’incendi del bus del Bruc

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, titular de la línia que comunica Igualada amb Barcelona a través de l’empresa concessionària Monbus Hispano Igualadina, obrirà un expedient sancionador a la companyia per l’incendi, aquest matí, d’un dels vehicles que fa aquest trajecte.

fetxa_radioIgualada

La Generalitat assegura que serà contundent amb la Hispano Igualadina

Poques hores abans de l’incendi d’un autobús de la Hispano al Bruc, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, recordava, durant la seva visita a Igualada, que el govern, si era necessari, actuaria amb contundència amb la companyia. Segons Rull, el servei que ofereix Monbus afecta un volum molt important d’usuaris i si la situació actual no reverteix s’haurà de fer una “sacsejada a fons”.

fetxa_radioIgualada

El govern català descarta desdoblar la C-15 fins a Vilafranca i proposa implantar la fórmula 2+1

Així ho ha assegurat el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, durant la seva visita a Igualada, aquest passat divendres al vespre, per inaugurar FirAnoia. Segons Rull, el govern català vol guanyar capacitat i seguretat a la C-15, però no es planteja desdoblar la via. L’opció triada per millorar aquest Eix Diagonal seria un 2+1, que consistiria en anar alternant 2 carrils amb 1, cada dos o tres quilòmetres.

fetxa_radioIgualada

Josep Maria Palau (ERC) “aquest govern va amb les llums curtes, i no posa mai les llargues”

El portaveu d’ERC considera que el govern municipal no té una visió de futur sobre la ciutat, i afirma que només actua a curt termini i improvisant, sense tenir una estratègia de futur per a la ciutat. Palau creu que aquesta és la tònica general dels dos anys de mandat amb majoria absoluta de CiU.

fetxa_radioIgualada

Aquesta setmana, Setmana sense Fum

El grup impulsor d’activitats per als Dies Mundials a Igualada (GIA) proposa a la ciutat un seguit de propostes al voltant del Dia Mundial sense Fum, que se celebra el 31 de maig.

fetxa_radioIgualada

Aigua és vida demana que els regidors d’Igualada deixin de cobrar d’Aigua de Rigat

L’entitat ha avançat que presentarà una moció, al proper Ple Municipal de l’Ajuntament d’Igualada, que es celebrarà el proper dimarts, per tal de sol·licitar que els membres del consell d’administració d’Aigua de Rigat renunciïn al seu sou.

fetxa_radioIgualada

Un bus de la Hispano Monbus es crema totalment al Bruc

Els Bombers de la Generalitat han informat que un autobús s’ha incendiat i cremat en la seva totalitat aquest matí de dissabte, 07:58h al carrer Bruc del mig d’aquest municipi. L’autobús és de la companyia Monbús Hispano Igualadina.

fetxa_radioIgualada

Fins diumenge, FirAnoia 2017 a Igualada

Arriba la 64 edició de FirAnoia, la fira multisectorial de la comarca que omple el centre d’Igualada d’activitats comercials, culturals i lúdiques durant divendres, dissabte i diumenge. Així, els dies 26, 27 i 28 el Passeig Verdaguer acollirà la mostra de comerços, entitats i artesans, la plaça Cal Font els concessionaris amb les novetats en automoció, la Rambla Sant Isidre el TastAnoia, el carrer Òdena cantonada amb la rambla els balls, el campionat d’escacs, una pista d’skates i una exhibició de graffiti, la Rambla General Vives la Mostra de Formatgers Artesans de Catalunya i una subhasta de quadres solidària.

fetxa_radioIgualada

LA RESPOSTA del “Saps on és?” setmana del 23 al 26 de maig

La resposta d’aquesta setmana és l’avinguda de Gaudí. Gràcies a tots per participar. El concurs encara ja les darreres setmanes d’aquesta temporada 16-17. Us podem explicar que de cara la temporada vinent hi haurà canvis importants en aquest concurs. Ja us explicarem.

fetxa_radioIgualada

“Gastro-rimes” tancarà, aquest dissabte, el cicle De Pell Sensible

La darrera sessió del cicle poètic i musical De Pell Sensible es durà a terme aquest dissabte, 27 de maig, a les 20h, a l’antiga adoberia de Cal Granotes, al barri del Rec. En serà protagonista l’espectacle Gastro-rimes, una original  proposta de petits textos per degustar de l’orella al paladar, amb Lali Feliu i el músic Miquel Ferret.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 41212345678910...203040...Ultima »