icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada va destinar l’any 2016 prop de 580.000 euros a ajuts socials i serveis de suport a les famílies

L’Ajuntament d’Igualada va destinar durant l’any 2016 prop de 580.000 euros en ajuts socials i serveis de suport les famílies de la ciutat, bàsicament a través diferents línies i projectes dels seus departaments d’Acció Social i Ensenyament.

fetxa_radioIgualada

Diada de Sant Jordi molt lluïda a Igualada

Malgrat ser diumenge, la Diada de Sant Jordi a la ciutat d’Igualada va a tornar a congregar milers de persones a la Plaça de Cal Font i a la Rambla. La rosa vermella, la tradicional, va ser la més venuda per les floristeries presents a la plaça.

fetxa_radioIgualada

La CUP denuncia que durant l’any 2015 l’Ajuntament només ha destinat 50.000€ a prestacions socials de caràcter econòmic

El grup municipal de la CUP denuncia que durant l’any 2015 l’Ajuntament només ha destinat 50.000€ a prestacions socials de caràcter econòmic, el 0’1% dels pressupostos anual, una xifra que consideren “excessivament baixa” i que creuen que es podria augmentar.

fetxa_radioIgualada

Millora dels polsadors semafòrics a Igualada

L’Ajuntament d’Igualada està procedint, aquest mes d’abril, a la millora del polsadors dels semàfors davant l’Hospital de la ciutat, a l’Avinguda Catalunya. Fins ara, els botons per posar en fase verda els semàfors dels vianants estaven ubicats al mateix aparell i, en trobar-se aquests en zones enjardinades, resultaven de difícil accés per a moltes persones.

fetxa_radioIgualada

Incendi en una nau industrial abandonada de Capellades

Sis dotacions dels bombers treballen per apagar les flames que cremen en una fàbrica de paper abandonada del municipi de Capellades.

FOTOS: Pol Esteller

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte arriba “Pluja” al Teatre Municipal l’Ateneu

Aquest dissabte, 22 d’abril, vigília de Sant Jordi, el Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada acull un espectacle que parla de la vulnerabilitat.  Els ingredients de Pluja són un piano de mitja cua, una grada i un públic molt reduït envoltant l’escena, molt a prop de l’acció per oferir un espectacle cara a cara. La musica la posa Clara Peya, i el teatre visual i el gest, Guillem Albà, tot plegat en un viatge divertit i poètic.

fetxa_radioIgualada

Avancen les obres del camp de vol de l’avinguda de Catalunya d’Igualada

Les obres d’adequació i millora del camp de vol de globus aerostàtics, a l’Avinguda Catalunya d’Igualada, han superat aquest mes d’abril el seu equador. Des del passat hivern s’està treballant en la parcel·la que s’estén entre el c/ França i el c/ Itàlia, amb una superfície de 25.000 m2 i que, a banda d’acollir un cop l’any l’European Balloon Festival, ha d’esdevenir escenari d’esdeveniments de gran format a l’aire lliure. Aquesta millora ha estat, precisament, una reivindicació llargament defensada per l’organització i els pilots de globus que cada any es concentren a la capital de l’Anoia amb motiu del festival.

fetxa_radioIgualada

Una seixantena de parades de llibreters, floristes i entitats ompliran diumenge el centre d’Igualada

La celebració de la Diada de Sant Jordi a Igualada comptarà el proper diumenge, 23 d’abril, amb un total de seixanta-set parades. D’aquestes, deu corresponen a floristeries, deu a llibreries i quaranta-set a diferents mitjans de comunicació, autors igualadins i entitats de la ciutat, que també s’involucraran novament en la festivitat.

fetxa_radioIgualada

Disseny=igualada dóna a conèixer, aquest dissabte en una jornada festiva, la campanya “Projecte Refugi”

Es tracta d’una iniciativa solidaria que té l’objectiu de recaptar fons per col·laborar en l’ajuda a les persones refugiades que puguin arribar a Catalunya. Aquesta campanya, impulsada per la secció solidària de disseny=igualada, Gràfica Activa, es presentarà aquest dissabte 22 d’abril, a les 12 del migdia, a la Bastida.

fetxa_radioIgualada

1a PISTA del “Saps on és?” setmana del 19 al 21 d’abril

A veure si amb aquesta pista hi ha més encerts. És un indret que no és de pas, però com a conseqüència d’un esdeveniment d’un cap de setmana, es va convertir en punt de pas. Respostes a sapsones@gmail.com i a l’app IgualApp.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 40112345678910...203040...Ultima »