icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

La fiscalia demana 45 anys de presó per al presumpte violador d’una noia a Igualada, la nit de la Castanyada

La Fiscalia demana 45 anys de presó per al jove acusat de la violació d’una menor d’edat l’1 de novembre del 2021, quan sortia d’una discoteca, al polígon d’Igualada, segons ha revelat l’ACN.

fetxa_radioIgualada

Més de 600 persones participen a la 2a Caminada Solidària per la Inclusió a Igualada

La jornada solidària ha destinat tota la recaptació per les inscripcions que tenien un preu de tres euros a l’entitat AFAURIA, (l’Associació de Famílies del Grup Àuria).

fetxa_radioIgualada

L’igualadí Paunezz reapareix sorprenent amb una versió de la tradicional La cançó del lladre

Com si mai hagués marxat, paunezz torna, i ho fa sense donar -ni necessitar- massa explicacions, permetent-se l’excentricitat de qui fa música en última instància per aquell gustet de llibertat.

fetxa_radioIgualada

El cap de l’oposició d’Igualada, Jordi Cuadras, es reuneix amb l’alcalde d’Esparreguera per fer força davant els problemes de Monbus i la reforma de l’A-2

Es tracta de la cinquena visita institucional que Cuadras fa aquest mandat amb els alcaldes veïns i se suma a les reunions que ja ha mantingut amb els alcaldes de Cervera, Manresa, Vilanova  la Geltrú i Vilafranca del Penedès.

fetxa_radioIgualada

Igualada serà seu, el proper mes de maig, dels primers reptes esportius per a infants i joves de la comarca

L’activitat tindrà a lloc els dies 2 i 3 de maig, al Complex Esportiu Les Comes d’Igualada, en horari de matí, per tal de donar resposta a la necessitat de moltes famílies durant els dies festius als centres educatius, alhora que s’ofereixen activitats ludicoesportives per a infants i joves.

fetxa_radioIgualada

Es presenta públicament la Fundació UEA

El Teatre Municipal Ateneu va acollir, el passat dimarts, l’acte de presentació d’aquesta fundació, impulsada per la Unió Empresarial de l’Anoia, amb la voluntat de treballar pel progrés de la comarca, especialment, pel present i futur dels joves i els professionals. En aquesta línia, el propòsit de la Fundació UEA és que les persones de l’Anoia, especialment la gent que està sense feina, conegui la realitat empresarial de la comarca i les seves possibilitats laborals.

fetxa_radioIgualada

Aquest dilluns es fa la cantata escolar que omplirà de colors Les Comes amb els alumnes de 4rt de primària d’Igualada

Aquest dilluns 18 de març, l’alumnat de 4t de primària de les escoles igualadines es trobarà de nou a la pista d’hoquei de les Comes, per dur a terme la vintena edició de la cantata escolar, que com cada any organitza el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de l’Escola/Conservatori Municipal de Música i el suport de les escoles municipals d’Art i Teatre.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada organitza un Seminari obert a empreses i autònoms sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

L’objectiu d’aquesta sessió és oferir una visió empresarial de l’Agenda 2030, i com els reptes globals suposen una oportunitat per a les empreses.

fetxa_radioIgualada

TICAnoia i la Unió Empresarial de l’Anoia organitzen el “Programa indústrIA” per explicar la transformació que tindrà la Intel•ligència Artificial als sectors econòmics del territori

Aquest programa es desenvoluparà, de forma itinerant, en 4 municipis diferents per tal d’acostar i aproximar aquesta nova realitat i paradigma a les empreses de la comarca.

fetxa_radioIgualada

Èxit de participació en la segona edició dels premis Eixarcolant que se celebraran el dia 24 de març al Museu de la Pell d’Igualada

En aquesta edició s’han presentat 20 projectes diferents, que supera els 18 de la primera entrega de premis de l’any passat.

fetxa_radioIgualada