icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’Automercat, que s’havia de celebrar aquest cap de setmana, es posposa per l’alt risc de pluja

Segons ha informat Fira d’Igualada, la 17a edició d’aquesta fira que s’havia de fer aquest cap de setmana a l’avinguda Europa i l’avinguda dels Països Catalans, al barri de Les Comes, queda posposada per la previsió de pluja.

fetxa_radioIgualada

La CUP demana responsabilitats al govern d’Igualada pels mals resultats de l’aplicació Tickdi

El grup municipal de la CUP a Igualada considera un absolut desastre els resultats obtinguts per l’aplicació Tickdi un any i mig després que aquesta fos contractada per l’Ajuntament amb un cost de 76.000 euros. Segons els cupaires, al llarg d’aquest període l’aplicació ha comptat només amb 25 comerços registrats i 50 descàrregues d’usuaris.

fetxa_radioIgualada

Jordi Riba “Al Rec hi ha menys edificis drets ara, que quan governàvem nosaltres”

El portaveu socialista dispara amb bala contra el govern municipal respecte el POUM. Jordi Riba critica obertament al govern per no impulsar el nou POUM, i a la vegada qüestiona el concurs d’idees impulsat al barri del Rec.

fetxa_radioIgualada

El Campus Universitari Igualada-UdL va presentar la seva nova oferta formativa al Saló de l’Ensenyament de Barcelona

Aprofitant una nova edició d’aquest esdeveniment, que ha tingut lloc del 14 al 18 de març al Recinte de Montjuïc, el Campus Universitari d’Igualada ha presentat les principals novetats de l’oferta formativa que proposa per al curs vinent. Entre aquestes destaca el nou grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, que combina la formació a les aules amb les pràctiques remunerades en empreses i que començarà el proper curs.

fetxa_radioIgualada

Endesa inverteix 180.000 euros en el reforç de la seguretat a la subestació Igualada

La Companyia ha dotat la instal·lació, situada al barri del Rec, d’un nou sistema contra incendis que permetrà evitar la propagació d’un foc, en cas de produir-se, mitjançant la utilització d’aigua nebulitzada.

fetxa_radioIgualada

Caves Bohigas consolida les vendes de productes de gamma mitjana i alta, especialment, a l’estranger

En concret, el celler anoienc ha venut un 3% més de caves Reserva i Gran Reserva que l’any anterior i un 39% més que fa tres anys, quan va començar a produir-se l’augment de vendes als Estats Units i a Espanya.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’#Igualada iniciarà un procés participatiu per definir el nou espai de joc i lleure del Parc Central

El consistori igualadí posarà en marxa el proper mes d’abril aquesta iniciativa que té per objectiu definir com ha de ser la futura ampliació del Parc Central, és a dir, l’illa de 25.000 m2 més propera a l’Hospital. La voluntat és involucrar la ciutadania, especialment escoles, instituts, entitats i famílies, perquè facin propostes de com seria el seu parc ideal, recollir-les en diferents projectes i després sotmetre’ls a votació.

fetxa_radioIgualada

Nou concurs fotogràfic ‘Ritus de Passió a Fàtima’

El Centre Cívic de Fàtima i La Confraria de Fàtima, amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (AFI), convoquen dos concursos fotogràfics al voltant del Ritus de Passió a Fàtima, amb la Setmana Santa i les processons d’aquest barri de la capital de l’Anoia com a tema central.

FOTOS: Sònia Poch

fetxa_radioIgualada

Un centenar de participants a la Matinal Reempresa d’Igualada

El Centre de la Reempresa de Catalunya va organitzar el divendres passat a Igualada la quarta edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a cedents i reemprenedors que busquen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament. Igualada va agafar així el relleu de Sabadell, que va acollir la tercera matinal del programa el passat més d’octubre.

fetxa_radioIgualada

Igualada Comerç endega un pla per reduir els residus als comerços d’alimentació i restaurants de la ciutat

Entre les actuacions previstes destaquen, per exemple, la realització de tallers de cuina d’aprofitament, restaurants que serveixin aigua de l’aixeta o que els clients es puguin emportar el menjar sobrant en carmanyoles.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 49812345678910...203040...Ultima »