icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Els Mossos d’Esquadra troben mort l’igualadí desaparegut

L’igualadí Josep Claramunt, de 93 anys, va sortir del seu domicili ahir divendres amb el seu SEAT Marbella de color blanc, segons informava Emergències de la Generalitat de Catalunya aquest dissabte al migdia. Segons ha pogut saber Ràdio Igualada, l’operatiu de recerca ha trobat mort a Josep Claramunt.

fetxa_radioIgualada

Els Mossos d’Esquadra busquen un home de 93 anys que s’ha perdut

L’igualadí, Josep Claramunt, de 93 anys, va sortir del seu domicili ahir divendres amb el seu SEAT Marbella de color blanc, segons informa Emergències de la Generalitat de Catalunya. L’igualadí va sortir de casa i encara no ha tornat. El dispositiu de recerca ja s’ha posat en marxa, i s’està distribuint a través dels canals oficials la foto de Josep Claramunt. En cas de tenir algun tipus de notícia posar-se en contacte amb els Mossos d’Esquadra.

fetxa_radioIgualada

Igualada i la Conca d’Òdena es desperten nevades

Aquesta passada matinada la neu ha fet acte de presència a la Conca d’Òdena. A les tres de la matinada la neu ja agafava amb força a Igualada. Tot i la nevada, no hi ha cap afectació remarcable a la capital de l’Anoia. Pel que fa les carreteres de la comarca la situació s’ha d’anar normalitzant a mesura que passin les hores.

ESTAT DE LES CARRETERES (Clica)

fetxa_radioIgualada

La Generalitat encarregarà una auditoria per fer un seguiment del servei de bus Igualada-Barcelona

El Departament de Territori i Sostenibilitat encarregarà una auditoria externa per fer un seguiment exhaustiu del servei que ofereix l’empresa la Hispano Igualadina a la línia de bus que comunica Igualada amb Barcelona. Aquesta auditoria concretarà les mancances en el servei per prendre mesures de millora  i determinar les responsabilitats.

fetxa_radioIgualada

Nou incendi en una altra nau industrial a Igualada

Aquest vespre de dijous s’ha declarat un incendi en una nau industrial del carrer Gran Bretanya de la ciutat d’Igualada. Diferents dotacions dels bombers s’han desplaçat fins el lloc de l’incendi i en pocs minuts l’han pogut controlar i extingir.

FOTO: Pol Esteller

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte arriba la 2a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Amb les inscripcions obertes des de ja fa uns dies, la 2a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades presenta ara el programa d’actes. L’activitat es durà a terme aquest dissabte 25 de març durant tot el dia a la ciutat d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

El FineArt Iguaolada torna a batre el rècord de visitants (30.000)

Gairebé 30.000 visitants s’han passejat durant 24 dies per les 22 sales d’exposició del festival fotogràfic FineArt Igualada, batent rècord un any més. Els visitants provenen, sobretot, d’arreu de Catalunya però també d’altres zones de l’Estat Espanyol com són el País Valencià, Aragó o Madrid, i fins i tot de l’estranger, com ara França.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte, l’humorista Peyu torna a l’Ateneu amb l’espectacle “iTime”

Dissabte vinent, 25 de març, a les 21h, l’humorista Peyu presenta, al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada, el seu nou espectacleiTime, dirigit per Joan Roura. Una proposta que passeja l’espectador pels terrenys de l’humor però també convida a la reflexió.

fetxa_radioIgualada

ATENCIÓ A LES AFECTACIONS DE TRÀNSIT D’AQUEST DIJOUS

Aquest dijous a la tarda (entre les 16:45h i les 17:15h) arriba la Volta Ciclista a Catalunya a la ciutat d’Igualada, amb la línea de meta a l’avinguda de Barcelona. L’entrada del pilot està prevista per la carretera de les Maioles, i això condicionarà el trànsit a la zona nord i dificultarà la sortida de les escoles Acadèmia Igualada, Maristes i Dolors Martí. Es demana que es facin els desplaçaments a peu. Aquí podeu trobar tota la informació sobre les incidències de trànsit.

fetxa_radioIgualada

El Govern aprova concedir la primera edició del Guardó Pau Casals al músic Jordi Savall

El Govern, a proposta del Departament de Cultura, ha aprovat concedir la primera edició del Guardó Pau Casals al músic Jordi Savall per la seva excel·lència en l’àmbit de la música antiga i per la seva contribució decisiva a la projecció internacional de la cultura catalana.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 39412345678910...203040...Ultima »