icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’Escorxador és l’escenari, aquest divendres i demà, de la setena edició de la Fira de l’Ensenyament

En aquesta fira, promoguda pel departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, es podran trobar una trentena d’universitats i escoles d’arreu de Catalunya, tant públiques com privades, que exposaran la seva oferta d’estudis superiors.

fetxa_radioIgualada

Lloll Bertran torna al Teatre Municipal l’Ateneu el 25 de febrer

El proper diumenge, 25 de febrer, a les 19h, Lloll Bertran presentarà al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada un espectacle de creació pròpia, El secret de la Lloll. En aquesta ocasió, l’actriu igualadina està acompanyada al piano per Isaac Fonoll i per l’actor Bernat Cot, presentant una aventura fantàstica amb cançons melòdiques, ritmes variats i molt d’humor.

fetxa_radioIgualada

Del 25 de febrer al 25 de març, 25a edició del Festival Internacional d’Orgue

Aquest diumenge, 25 de febrer, comença la 25a edició del Festival Internacional d’Orgue d’Igualada, que es desenvoluparà al llarg de cinc diumenges i finalitzarà el 25 de març. La direcció artística anirà a càrrec, també en aquesta ocasió, de l’igualadí Joan Paradell, organista titular de la Capella Musical Pontifícia del Vaticà. La presentació de les actuacions la farà, com també és habitual, Antoni Miranda.

fetxa_radioIgualada

Dissabte, visita al celler del Sindicat de Vinyaters

Dins dels actes del festival fotogràfic FineArt 2018, el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament ha programat una visita guiada i gratuïta al Celler de l’Antic Sindicat de Vinyaters d’Igualada, obra del reconegut arquitecte Cèsar Martinell.

fetxa_radioIgualada

A l’Anoia, un 41% de les persones majors de 59 anys s’han vacunat contra la grip

Durant els darrers mesos s’ha fet una intensa campanya d’informació per alertar la ciutadania sobre els riscos de la grip. Als centres de l’Institut Català de la Salut, a l’Anoia, la cobertura de vacunació als majors de 59 anys, ha estat del 41,06 %.

fetxa_radioIgualada

L’ordenança per prohibir el botellón i la venda nocturna d’alcohol s’aprova amb 20 vots favorables de 21

El ple municipal ha aprovat la modificació de l’ordenança de les persones, els béns i la tinença d’animals, en l’apartat de venda i consum d’alcohol a la via pública. Totes les formacions, tret de Decidim Igualada que es va abstenir, hi van votar favorablement.

fetxa_radioIgualada

Portes obertes de l’escola pública per al curs 2018-19

Les escoles i instituts públics d’Igualada duen a terme, a partir d’aquest cap de setmana, les jornades de portes obertes per a donar a conèixer la seva proposta educativa a tots aquells pares i mares que estiguin en fase d’elecció de centre escolar de cara al curs 2018-19. Aquest dissabte, d’11 a 13h, el primer centre a celebrar aquesta jornada serà l’Escola Ramon Castelltort.

fetxa_radioIgualada

Igualada amplia la seva oferta d’estudis universitaris amb un nou Grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació

Aquests nous estudis de la Universitat de Lleida (UdL) començaran el proper curs 2018-2019, al Campus Universitari d’Igualada i seran els primers estudis relacionats amb el sector de la informàtica i les TIC que s’impartiran a Catalunya en format dual.

fetxa_radioIgualada

Les beques de transport per estudiants universitaris torna a enfrontar govern i ERC

En aquesta ocasió, el govern municipal, després de consultar amb el Ministerio de Educación si és viable la compatibilitat amb els seus ajuts, i veient que la resposta ha estat afirmativa, han decidit incloure’ls.

fetxa_radioIgualada

La CUP Igualada reclama al govern que apliqui criteris de renda a l’hora d’atorgar ajuts universitaris

El grup municipal de la CUP critica que el govern municipal no inclogui criteris de renda en les bases d’ajuts per als estudiants universitaris. Segons els cupaires, el fet que cada estudiant de grau o postgrau rebi entre 500 i 800 euros en funció dels crèdits matriculats, sense tenir en compte la capacitat econòmica de la seva unitat familiar no és tolerable.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 48912345678910...203040...Ultima »