icon_radio

RÀDIO Igualada notícies (edició cap de setmana)

BLOG

Campanya de mecenatge per a la Tronada d’Igualada

Els trabucaires d’Igualada, el Voladors, han demanat la col.laboració de la ciutadania per impulsar la tradicional Tronada de Festa Major.

ENTREVISTA TONI GUIX

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Els residents del Consorci Sanitari de l’Anoia es formen amb simulació al 4DHealth

El passat mes de juny, es va realitzar el primer curs de formació amb simulació per a residents del Consorci Sanitari de l’Anoia al centre de simulació 4DHealth.

fetxa_radioIgualada

Obertes les inscripcions de la 28a edició de La Mostra

Ja s’ha obert el període d’inscripcions de les companyies per sol·licitar actuar a la 28a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil que es durà a terme del 30 de març al 2 d’abril de 2017.

fetxa_radioIgualada

Divendres i dissabte el Museu de la Pell d’Igualada, acollirà la segona edició del Vadefoodies

Un festival de tendències gastronòmiques que al llarg del divendres i dissabte 1 i 2 de juliol permetrà als visitants degustar noves tendències gastronòmiques i també assistir a xerrades dels professionals més punters del sector. Com a principal novetat, el Vadefoodies d’enguany inclourà el primer mercat de vins de taller “Vadevins”.

fetxa_radioIgualada

La CUP critica el projecte del nou parc de l’Avinguda de Catalunya

Pedraza pregunta al govern si pensen inventar-se un bosc en aquesta zona, quan a pocs metres de l’avinguda Catalunya ja n’hi ha un de natural. El tinent d’alcalde, Jordi Pont, ha explicat que cada vegada hi ha la tendència de renaturalitzar alguns espais de la ciutat per fer-los més dignes i amables.

fetxa_radioIgualada

28.296 igualadins estan cridats aquest diumenge a les urnes

Un total de 45 meses en 23 col·legis electorals d’Igualada es posaran en marxa aquest diumenge per viure una nova jornada electoral. Més de 28.000 electors podran exercir el seu vot en les eleccions d’aquest diumenge 26 de juny al Congrés dels Diputats de Madrid. Aquestes eleccions són la repetició de les que ja es van fer el passat 20 de desembre i després que els partits polítics fossin incapaços de constituir govern.

fetxa_radioIgualada

Ultramàgic, Premi a la Diplomàcia Empreasarial Catalana dels guardons PIMES 2016

L’empresa igualadina fundada el 1984 i impulsada pels germans Josep Maria i Carles Lladó, s’ha convertit en una de les empreses capdavanteres en la fabricació i venda de globus aerostàtics. Amb les instal·lacions ubicades a l’aeròdrom Igualada- Òdena, fabrica més de 100 globus l’any i destina a l’entorn del 80% a l’exportació.

fetxa_radioIgualada

Els Socialistes valoren el 1r any de mandat lloant l’acord de pressupost però demanant la redacció del POUM

Per a la formació aquest primer any de mandat de Convergència a la ciutat ha estat marcat per l’acord de pressupostos entre les dues formacions. El portaveu dels Socialistes d’Igualada, Jordi Riba, ha volgut deixar clar, però, que malgrat aquest acord no renuncien a fer oposició.

fetxa_radioIgualada

Igualada celebrarà la revetlla de Sant Joan amb propostes culturals i festives per a totes les edats

Enguany, als actes més tradicionals com és l’arribada de la Flama del Canigó i el correfoc, s’hi han afegit dues propostes de revetlla que volen arribar al màxim de gent possible.

fetxa_radioIgualada

Incendi a FUNOSA

La matinada de dijous a divendres, concretament a les 05:20h, s’ha declarat un incendi a FUNOSA sense que s’hagin de lamentar danys personals. En el moment de l’incendi hi havia una quinzena de treballadors en aquell indret de l’empresa, i el dens fum els ha obligat a sortir a l’exterior.

FOTOS: Pol Esteller

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 20312345678910...203040...Ultima »