icon_radio

RÀDIO Igualada Capital (repetició)

BLOG

La Generalitat encarregarà una auditoria per fer un seguiment del servei de bus Igualada-Barcelona

El Departament de Territori i Sostenibilitat encarregarà una auditoria externa per fer un seguiment exhaustiu del servei que ofereix l’empresa la Hispano Igualadina a la línia de bus que comunica Igualada amb Barcelona. Aquesta auditoria concretarà les mancances en el servei per prendre mesures de millora  i determinar les responsabilitats.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada aconsegueix situar el seu endeutament per sota del 75%

El consistori igualadí ha tancat l’exercici 2016 amb un deute viu de 40 milions d’euros. Aquesta xifra suposa que l’endeutament de l’Ajuntament es situa en el 74,8% i per tant el consistori deixa d’estar sota la tutela financera estatal a què estan sotmesos aquells ajuntaments més endeutats.

fetxa_radioIgualada

Les JERC Igualada proposen posar busos llançadora d’Igualada a Castellbisbal

Les Joventuts d’Esquerra a la capital de l’Anoia demanen a l’Ajuntament d’Igualada que creï un servei d’autobusos llançadora a Castellbisbal per reduir el temps de trajecte fins a Barcelona i millorar-ne el servei. Segons David Prat, membre de les JERC Igualada, aquesta proposta seria una bona alternativa a la Hispano Igualadina.

fetxa_radioIgualada

El Tribunal Superior de Justícia ratifica com a improcedent l’acomiadament d’un dels treballadors del servei de neteja d’Igualada

La Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs interposat per la Societat Municipal Mediambiental d’Igualada contra la sentència que declarava improcedent l’acomiadament del president del comitè d’empresa. Recordem que el treballador en qüestió va ser acomiadat a principis del 2016, després que es convoqués una vaga en el servei de neteja, tot i que l’empresa va manifestar que es tractava d’un acomiadament per motius disciplinaris.

fetxa_radioIgualada

El sector del metall aposta per la formació especialitzada per aconseguir ser més competitiu

L’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial de l’Anoia tornaran a sumar esforços per tirar endavant la segona fase del Pla d’Acció del Metall a l’Anoia. Després que al llarg dels dos darrers anys es portessin a terme diferents accions de dinamització del sector, ara comença una nova etapa, en què la formació especialitzada serà un dels principals reptes del sector.

fetxa_radioIgualada

Un centenar de botigues participen aquest dissabte, a Igualada, a la Botiga al Carrer

La Botiga al Carrer torna a oferir els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius i increïbles de sempre. Milers de persones, desenes de botigues, restaurants, bars ja estan preparats i esperen aquest dia tant especial amb molta il·lusió.

fetxa_radioIgualada

El Gran Circus Ateneu guanya el Carnaval d’Igualada 2017

L’AMPA de l’Escola de l’Ateneu Igualadí ha estat la guanyadora del premi a la millor comparsa de la Rua del Carnaval d’Igualada. El segon premi ha estat per l’AMPA de l’escola Dolors Martí amb la comparsa Peça a peça, i el tercer premi per Marcant el ritme, de l’AMPA de l’escola Garcia Fossas.

fetxa_radioIgualada

El disseny i la pell d’Igualada es reivindiquen amb la 1a edició de la 08700 Nits de Pell i Punt

Coincidint amb la fira tèxtil BSTIM, el Consorci de Comerç Artesania i moda de Catalunya, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Tèxtil FAGEPI, ha organitzat aquest esdeveniment, que es farà avui, a dos quarts de nou del vespre, a La Sala.

fetxa_radioIgualada

La fira BSTIM mostra el potencial tèxtil d’Igualada i Catalunya per atraure compradors internacionals

La tercera edició d’aquesta fira tèxtil, que va arrencar ahir a l’edifici de l’Escorxador i tancarà les portes aquest vespre, vol ser un punt de trobada entre empreses productores del país i marques de moda internacionals.

fetxa_radioIgualada

Miquel Iceta anima els socialistes anoiencs a recuperar el govern de la comarca

El Primer Secretari del PSC ha participat aquest dissabte, en el tercer Congrés dels socialistes anoiencs, que s’ha celebrat al Museu de la Pell d’Igualada, i on l’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado, ha pres el relleu com a Primer Secretari del PSC-Anoia, a l’alcalde de Montbui, Teodoro Romero. Amb la seva presència al Congrés, Miquel Iceta, ha volgut mostrar el seu suport als companys de partit i a l’hora animar-los a recuperar la confiança dels anoiencs per tornar a governar a la comarca.

fetxa_radioIgualada
Pàgines 1 de 27412345678910...203040...Ultima »