icon_radio

RÀDIO Caràcter Blaugrana

BLOG

Caràcter Blaugrana – Dijous 01 d’octubre de 2020

Un programa presentat per David Ferré on es parla de l’actualitat del Barça.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Caràcter Blaugrana – Dijous 24 de setembre de 2020

Un programa presentat per David Ferré on es parla de l’actualitat del Barça.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Caràcter Blaugrana – Dijous 17 de setembre de 2020

Comença Caràcter Blaugrana un programa presentat per David Ferré on es parlarà del Barça.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb en Marc Perrier

#211 Marc Perrier – Un historiador apassionat de Santfe

Anem fins a Sant Feliu de Llobregat. Ens acull a casa seva en Marc Perrier, historiador, viatger, activista cultural, professor. Ens tracta com reis i mengem molt bé.

Es nota l’energia casolana d’un ascendent cranc. És hospitalari i sensible. Ha viatjat per sud-amèrica amb Galeano sota el braç. Ens explica que Sant Feliu era abans un lloc gairebé arran de mar. Parlem de les lluites socials i polítiques, de la paternitat i el seu instint de protecció de grup.

Ha llegit molt i és una persona que té un esperit lliure. És un seductor a curta distància i ens explica perquè ha triat Estopa i una de les seves cançons per representar el Baix Llobregat com a comarca multicultural de Catalunya.

Com sempre se’ns fa curt i ell i la seva parella s’acomiaden de nosaltres i tornem cap a Igualada al nostre bosc dels carnuuuuts!!

Més info a: http://elboscdelscarnuts.com

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb en Manel Pla

#210 Manel Pla – Un filòsof amb molt bon nas.

Som a un lloc d’encant: el Kubb de Ses Oliveres. Som al restaurant del Grup Jardí amb el Manel Pla, sommelier, bon vivant, gestor, treballador, empresari… I ara estudiant de filosofia.

El Manel explica amb voluntat docent el seu pensament, fet d’anys d’experiència i lectures. Una cançó de Nick Cave ens porta a reflexionar sobre la Igualada que tant s’estima i amb la qual és molt crítica. Criticar, com un mosquit amb el fibló, és la tasca del filòsof, la base de l’esperit socràtic.

La seva carta astral encaixa molt ja que és un Sagitari de cap a peus. La conversa s’eleva, però ell reivindica sempre la terra, el retorn a la terra.

Ens recorda l’esperit escèptic de Montaigne i sabem que ens tornarem a veure.

Més info a: http://elboscdelscarnuts.com

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb en Juli Bazooka

#109 Juli Bazooka – El cantant de CRISIX i molt més!

Tornem a Ràdio Igualada després de molt de temps. Curiosament coincideix amb el nostre aniversari com a programa i com a aventura. Per aventures les del nostre convidat: Juli Bazooka, el cantant i frontman de CRISIX.

Acaba de tornar d’una exitosa gira per sudamèrica amb la banda més internacional de la Conca d’Òdena. Els CRISIX fan trash metal o ultra trash. Toquen amb intensitat devastadora, són un gran equip on no falla cap peça. Han tocat a Wacken, el festival més important de metal d’Europa a Alemanya.

El Juli no només canta sinó que és artista audiovisual i graduat en cinema per l’ESCAC. És director, escriptor i editor a Full Metal Films. Parlem de cine dels 80′, de política, d’art, de les relacions de parella arran de la carta astral i de moltes coses més.

Amb una hora no te l’acabes i quedem per un altre dia.

Més info a: http://elboscdelscarnuts.com

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb en Pere Puig

#108 Pere Puig – Més enllà de l’arquitecte

Anem a l’estudi de l’arquitecte Pere Puig. Un espai ple de llibres, ordinadors, acollidor i funcional. No podia ser d’altra manera.

Parlem d’arquitectura, d’art, dels camins de la vida. Ens explica la seva forma de veure l’ofici al que ha dedicat la seva vida, una trajectòria professional plena per la qual s’ha exigit molt.

Edificis com el Museu de la pell o el Mont Àgora són dues de les seves obres emblemàtiques d’en Pere Puig. Però ell no voldria fer-ne cap rànquing. En Pere ha reflexionat molt sobre la humanitat, la seva evolució i el seu futur. En parlem molt off the record (ho sentim, va anar així). La conversa hauria donat per dos programes.

Escèptic davant de l’astrologia escolta la seva carta amb una màscara immòbil i visió de raig X. Al final l’off the record és una petita joia només per a nosaltres.

Més info a www.elboscdelscarnuts.com

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb la Míriam Ponsa

#107 Míriam Ponsa – L’art de ser una roba-autora

La dissenyadora Miriam Ponsa visita el Bosc dels Carnuts des del nostre stand especial al Rec Stores 18.

La carta astral ens la introdueix: independent, lliure, líder, treballadora infatigable i exigent. Forta i sensible, parla amb una veu dolça i ens explica la seva visió de la moda.

Parlem dels viatges, mentals i físics, que serveixen d’inspiració per la seva roba. La música de Xavier Rudd ens porta a enyorar més el sol en aquest migdia tan fred.

Descobrim els entrallats de la indústria del vestir, del paper de les passarel·les com la 080, o de la importància d’esdeveniments com el Rec Stores que permet conèixer els clients en primera persona. La vida no s’atura i em de tancar mentre ella ha de tornar a l’establiment que porta amb els seus amics Josep Abril i Txell Miras. La unió fa la força i cal habilitat per mantenir-se independent en un món dominat per les grans marques.

Fotografies de Marc Vila

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb la Mireia Guilella

#106 Mireia Guilella – Un volcà de passions de veu refinada

Anem a casa la Mireia Guilella. Envaïm el seu menjador, el seu Sancta Sanctorum, on treballa, s’inspira, menja i viu. Ens rep amb un somriure i ens serveix un bon vi. És una enamorada de la vida i de la gent, una amfitriona nata.

Mira al passat sense enyorança i no projecta el futur planificadament. Resta oberta a allò que la vida li porta, com un regal. Abans era el teatre, ara la fotografia. “Lo important és viure amb passió pel que fas, de manera que s’esborren les fronteres entre feina i oci, vocació i afició”, diu mentre veu vi tímidament.

La carta astral ens obre la porta al seu món sensible i refinat, delicat i tendre i alhora un volcà de passions sempre en risc d’erupció. Parlem d’amor, de les relacions, de la feina, de l’espiritualitat, de l’Índia, país que coneix molt bé i que la va inspirar, tot i que té una part escèptica que la fa ser crítica amb dogmes i creences.

L’hora passa volant. No és un adéu, és un a reveure.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb l’Oriol Solà

#105 Oriol solà – El sensible president dels Moixiganguers de 9

Visitem per segon cop el local dels Moixis. Són la colla de moda: han coronat el primer castell de 9 de la seva història i han estat la revel·lació del concurs de castells de Tarragona. Igualada ja és al mapa casteller amb una colla que ha treballat molt per arribar-hi. I un dels artífexs de l’èxit és l’Oriol Solà, empresari en el món de la comunicació i president de la colla dels Moixiganguers d’Igualada.

És un home amb veu de ràdio, tarannà afable i sensible. Parlem de castells, de punts, de com es fa un castell, del llarg camí que porta a l’èxit a base del vell lema dels cors de Clavé: amor, fe i treball.

Té fusta de líder i és, com veiem parlant amb ell un supervivent. La vida no li ha posat les coses fàcils, però ha superat tots els obstacles. Li agrada la música, la lectura i sobretot el seu país. S’estima Catalunya i coneix bé allà on trepitja.

La cançó Campanades a mort de Lluís Llach ens porta a parlar de la seva carta astral que ens indica un home amb molta capacitat per dirigir. Té el planeta Mart a Capricorni, i que té en els fills el seu gran amor. Ha après a cuidar-se i ens explica anècdotes vitals molt emotives i que expliquen el seu caràcter lluitador.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada