icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

ERC i Poble Actiu es neguen a participar en debats electorals si hi ha presència de VOX

Els republicans a través d’un comunicat enviat als mitjans de comunicació i Poble Actiu a través de les xarxes socials, han visibilitat el seu posicionament contrari envers a compartir espais de debat amb l’extrema dreta.

fetxa_radioIgualada

La Unitat Docent de la Catalunya Central organitza una Jornada de Portes Obertes per captar nous residents de Medicina i Infermeria Familiar

La jornada tindrà lloc el proper dilluns 27 de març, de 4 a 6 de la tarda, a la seu de la Gerència d’Atenció Primària, a Sant Fruitós de Bages, i també es podrà seguir de manera virtual.

fetxa_radioIgualada

L’Anoia recull les seves polítiques de gent gran per al període 2023-2027 en un Pla Comarcal

El Consell Comarcal de l’Anoia ha acollit l’acte de presentació d’aquest document, que recull i s’exposa les diferents línies estratègiques a tenir presents a l’hora de dissenyar polítiques de gent gran a la comarca, per als propers 5 anys.

fetxa_radioIgualada

El tercer Pla d’Igualtat de Gènere de la MICOD 2023-2028 posa la mirada en les cures i en l’educació

El document, que es va presentar la setmana passada, al Centre Cívic Nord, vol ser una eina per vetllar pels drets i dignitat de la ciutadania del territori i impulsar la igualtat entre persones. El Pla recull diverses accions en diferents àmbits, com ara, eradicar les violències masclistes i LGBTIfòbiques i impulsar els projectes coeducadors als centres educatius.

fetxa_radioIgualada

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, destaca la importància de les Vies Blaves per desenvolupar l’economia i el turisme del territori

Els treballs d’aquest primer tram de 19 quilòmetres, que comprèn els municipis de Jorba, Santa Margarida de Montbui, Igualada, Vilanova del Camí i La Pobla de Claramunt, es van iniciar el passat mes de febrer i es previst que finalitzin l’any 2025.

fetxa_radioIgualada

L’Hospital de dia Sant Jordi d’#Igualada inicia un nou projecte per apropar l’art i la cultura als seus usuaris

Es tracta del projecte La Convidada. Un cop al mes, aquest centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada, rebrà la visita d’una persona convidada d’interès, escollida de forma conjunta i que vulgui aportar els seus coneixements i experiència.

fetxa_radioIgualada

La candidata d’ERC, Alba Vergés, es reuneix amb Catalonia Hotels i reivindica més places hoteleres a Igualada i acollir congressos d’empreses

La candidata d’ERC ha destacat les potencialitats de la capital de l’Anoia per esdevenir un centre de congressos i esdeveniments, i això ha d’anar acompanyat del sector hoteler.

fetxa_radioIgualada

2.600 treballadors de l’Anoia podran formar-se gràcies als programes CONFORCAT A MIDA i PROJECTA’T

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya ha posat en marxa aquests dos nous programes adaptats a les necessitats del teixit productiu de la comarca, i que contribuiran a satisfer les demandes de formació, assessorament i orientació de persones treballadores.

fetxa_radioIgualada

Els Mossos d’Esquadra detenen dues dones per cometre robatoris amb força a l’interior de vehicles a l’Anoia i al Baix Llobregat

Agents de la comissaria d’Igualada han detingut dues dones de 44 i 30 anys com a presumptes autores de tres delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles. Durant  l’escorcoll, a una de les dones li van localitzar un inhibidor de freqüència que, probablement, havien usat per inutilitzar el tancament centralitzat d’un dels vehicles.

fetxa_radioIgualada