icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

L’Hospital de dia Sant Jordi d’#Igualada inicia un nou projecte per apropar l’art i la cultura als seus usuaris

Es tracta del projecte La Convidada. Un cop al mes, aquest centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada, rebrà la visita d’una persona convidada d’interès, escollida de forma conjunta i que vulgui aportar els seus coneixements i experiència.

fetxa_radioIgualada

La candidata d’ERC, Alba Vergés, es reuneix amb Catalonia Hotels i reivindica més places hoteleres a Igualada i acollir congressos d’empreses

La candidata d’ERC ha destacat les potencialitats de la capital de l’Anoia per esdevenir un centre de congressos i esdeveniments, i això ha d’anar acompanyat del sector hoteler.

fetxa_radioIgualada

2.600 treballadors de l’Anoia podran formar-se gràcies als programes CONFORCAT A MIDA i PROJECTA’T

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya ha posat en marxa aquests dos nous programes adaptats a les necessitats del teixit productiu de la comarca, i que contribuiran a satisfer les demandes de formació, assessorament i orientació de persones treballadores.

fetxa_radioIgualada

Els Mossos d’Esquadra detenen dues dones per cometre robatoris amb força a l’interior de vehicles a l’Anoia i al Baix Llobregat

Agents de la comissaria d’Igualada han detingut dues dones de 44 i 30 anys com a presumptes autores de tres delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles. Durant  l’escorcoll, a una de les dones li van localitzar un inhibidor de freqüència que, probablement, havien usat per inutilitzar el tancament centralitzat d’un dels vehicles.

fetxa_radioIgualada

Aquesta setmana s’inicien el Joc del Comerç i el Concurs d’Aparadors de la Mostra #Igualada

L’Àrea de Comerç del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada promou fins al 12 d’abril una nova edició del Joc del Comerç.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada aprova les subvencions per empreses pel 2023 en tres línies d’ajuts

Aquest any es mantenen les dues primeres línees d’ajuts proposades l’any passat per a empreses de nova creació i ajuts a l’adaptació i millora de l’activitat empresarial.

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu vol crear una xarxa de carrils bici que connecti tots els barris de la ciutat i aposta per reordenar els aparcaments de cotxes per alliberar espai

Poble Actiu ha presentat les seves propostes en l’àmbit de mobilitat amb l’objectiu de “poder viure en una ciutat saludable i accessible per a tothom” segons ha explicat Rosa Perelló.

fetxa_radioIgualada

Igualada ha inaugurat l’Anella Verda amb una caminada solidària que ha comptat amb més de 1200 participants

La caminada organitzada per l’Ajuntament conjuntament amb les entitats Afauria i Dispiera ha servit per recaptar fons per a les dues entitats.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’#Igualada vol remodelar el Parc de l’Estació Vella per fer-lo més verd, millor il·luminat i totalment accessible

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha presentat la proposta de millora d’aquest parc de la ciutat que inclou l’ampliació de la zona d’ombra, més vegetació, l’eliminació dels recorreguts tancats i una millora de la il·luminació de tots els espais per millorar la percepció de seguretat.

fetxa_radioIgualada

La Policia Local i Mossos detenen un home que havia entrat a robar en un bar del barri de Montserrat d’Igualada

El propietari d’un bar ubicat al barri de Montserrat d’Igualada va alertar als cossos de seguretat que estaven robant en el seu establiment.

fetxa_radioIgualada