icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

La Policia Local intercepta un conductor que havia xocat amb dos vehicles estacionats i que després va fugir del lloc dels fets

El dimecres a la tarda es va produir un xoc entre un camió i dos vehicles estacionats a la cantonada entre el Passeig Verdaguer i el carrer Lleida.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte 20 d’abril, Torneig de Pàdel Contra el Càncer a les pistes de l’Infinit

L’Associació Contra el Càncer a Igualada i el Pàdel Infinit organitzen la segona edició d’aquest torneig amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte i diumenge arriba a Igualada l’Automercat, la fira del vehicle d’ocasió

La mostra, organitzada per Fira d’Igualada amb el suport de l’Ajuntament, es durà a terme al llarg d’aquest cap de setmana a l’Avinguda dels Països Catalans i l’Avinguda Europa del barri Les Comes.

fetxa_radioIgualada

Amb motiu del cinquentenari del pubillatge igualadí, l’Agrupació Sardanista d’Igualada organitza, aquest diumenge, un seguit d’activitats

Coincidint amb aquesta celebració, l’espai igualadiníssim rememora fotografies històriques del 50è aniversari d’Igualada Ciutat Pubilla de la Sardana.

fetxa_radioIgualada

La Biblioteca amplia el fons de revistes i ofereix en préstec 110 títols de totes les temàtiques

Aquest any 2024 la Biblioteca ha incorporat dotze títols per ampliar l’oferta als lectors i atendre així les peticions que havien expressat.

fetxa_radioIgualada

Cal Font es tornarà a convertir en el centre neuràlgic de la diada de Sant Jordi a Igualada

Un any més, el centre de la plaça s’omplirà amb un total de vint parades de llibreries i floristeries de la ciutat.

fetxa_radioIgualada

Igualada reuneix diverses ciutats europees en l’assemblea anual de l’Associació de Col•lectivitats Tèxtils Europees per defensar i representar els interessos de la indústria tèxtil de la moda i la pell

Es va fer recompte de les actuacions dutes a terme durant el 2023, tant a nivell de xarxa com per part de cadascuna de les vicepresidències i la presidència, i també es va far balanç econòmic de l’associació.

fetxa_radioIgualada

Aquest dijous es presenta a l’Ateneu el llibre “El Modernisme a Igualada”

La ciutat d’Igualada dona aquest dijous el tret de sortida al cicle dedicat al Modernisme a la capital de l’Anoia. (19:30h)

fetxa_radioIgualada

Arriba una nova edició de la Triangular d’Empresàries i Directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès

s tracta d’una iniciativa impulsada per les comissions de dones empresàries i directives Aceb Suma, Dones d’Empresa i UEA Inquieta amb l’objectiu d’establir relacions de negoci i vincles de col·laboració entre les professionals dels diferents territoris.

fetxa_radioIgualada