icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Obertes les inscripcions pel 3r torneig de Pàdel Contra el Càncer

El pròxim dissabte, 20 d’abril, l’Associació Contra el Càncer a Igualada i el Pàdel Infinit organitzen la segona edició del Torneig de Pàdel Contra el Càncer amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

fetxa_radioIgualada

Més de 40 fotògrafs i 300 fotografies participen al Concurs Fotogràfic “Típics Tres Tombs 2024”

El certamen, organitzat per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, ha tingut una participació de 309 fotografies de la mà de 44 fotògrafs.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada reedita el projecte del grup de suport adreçat a familiars cuidadors no professionals

Aquest grup és un espai de relació i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments i vivències associades a les tasques de cura, per millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores.

fetxa_radioIgualada

Demà, a les 7 de la tarda, a l’Espai Cívic centre hi haurà la conferència del periodista igualadí Rafael Jorba i Castellví

Aquest acte, de Federalistes d’Esquerres a Igualada, parlarà sobre l’alternativa federal. Rafael Jorba ha estat redactor d’opinió, corresponsal a París, sotsdirector de la Vanguària i cap d’informatius de Televisió Espanyola a Catalunya.

fetxa_radioIgualada

Les obres dels 12 pisos de lloguer assequible del carrer Sant Carles arriben a l’equador i comencen la segona fase

La primera fase constava de la construcció de l’estructura del bloc i la façana i significaven els primers set mesos de les obres, corresponents a la primera meitat del termini previst de 14 mesos.

fetxa_radioIgualada

Es reobren els serveis públics del parc de Vallbona

Els serveis estaran obert tots els dies de la setmana de 8 del matí a 8 del vespre.

fetxa_radioIgualada

El Departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia impulsa l’elaboració del nou Pla Comarcal de Joventut 2025-2029

Amb l’objectiu de proporcionar un marc de referència actualitzat i ajustat a les necessitats i expectatives dels i les joves de la comarca, aquest nou pla s’elaborarà mitjançant un procés participatiu i col·laboratiu.

fetxa_radioIgualada

Avui s’obren les inscripcions per participar a les activitats dels equipaments cívics de la Generalitat de Catalunya a Igualada

Les places a les activitats són limitades i s’adjudicaran per número assignat. Si la persona assignada té tres faltes d’assistència sense justificació prèvia la seva plaça es perdrà.

fetxa_radioIgualada

La versió del Cant dels Ocells de Quico Tretze i Òmnium Anoia rep un premi internacional

L’enregistrament audiovisual d’El Cant dels Ocells realitzat per Quico Tretze i Òmnium Anoia ha estat premiat aquesta setmana passada al festival internacional Barcelona Indie Awards, en la categoria de millor vídeo musical.

fetxa_radioIgualada

Igualada Som-hi considera que l’inici de les obres del carril bus de la B-23 d’entrada a Barcelona suposarà una millora en el transport públic per Igualada

El cap de l’oposició de l’Ajuntament, Jordi Cuadras, afirma que “celebrem veure com comencen les obres d’una infraestructura cabdal pel transport públic en autobús d’Igualada a Barcelona”.

fetxa_radioIgualada