icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Més de 40 malalts de càncer ja han rebut tractament amb immunoteràpia a l’Hospital Universitari d’Igualada

L’equip de professionals del Servei d’Oncologia fa un molt bon balanç d’aquest primer any de tractament. A Igualada s’han tractat amb immunoteràpia un total de 43 pacients.

fetxa_radioIgualada

Fins el dia 28 de juny es pot fer la preinscripció universitària per al curs vinent al Campus d’Igualada de la UdL

Com a novetat per al proper curs 2024/2025, els alumnes dels estudis vinculats a la salut ja iniciaran el curs al nou edifici ubicat al Passeig Verdaguer d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

L’actor Joan Valentí, el Nan, convidat del mes de maig a l’Hospital de dia Sant Jordi

L’actor igualadí Joan Valentí, també conegut pel nom artístic del “Nan”, ha estat la persona convidada del mes de maig. Va iniciar i activar la jornada a l’hospital de dia representant un fragment de l’obra “La Maleta” que va permetre gaudir als usuaris d’un viatge en el que es van retrobant amb els records.

fetxa_radioIgualada

La Unió Empresarial de l’Anoia crea un espai de relació per a joves empresaris, directius i emprenedors

Prop d’una cinquantena de joves van trobar-se, la setmana passada, en un acte organitzat per la Unió Empresarial de l’Anoia amb l’objectiu d’oferir un ambient distès i proper per als joves, i conèixer les seves necessitats i inquietuds.

fetxa_radioIgualada

L’Escola Pia d’Igualada i l’Escola Cérvola Blanca, de Sant Martí de Tous, recullen el premi Baldiri Reixac

Aquesta distinció s’emmarca dins la 46a edició dels Premis Baldiri Reixac, organitzats per la Fundació Carulla, que han reconegut projectes educatius innovadors que aborden l’emergència lingüística del català i promouen experiències creatives a l’aula.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada se suma als actes del Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans

Entre els objectius d’aquest dia mundial, celebrat el dia 15 de juny, es troben incrementar la consciència pública internacional sobre la violència i l’abús contra les persones grans, a més de promoure la investigació i la formació sobre aquesta qüestió.

fetxa_radioIgualada

El Consorci Sociosanitari d’Igualada instal·la dispensadors de productes menstruals a tots els seus centres

Aquesta mesura ha arribat per tal de facilitar l’accés de les treballadores a aquest tipus de bens en el seu lloc de treball. Aquests punts de dispensació s’han col·locat en els vestuaris o lavabos dels centres, i proporcionen productes de tèxtil sanitari, compreses i tampons.

fetxa_radioIgualada

L’Associació Empresarial de l’Alta Segarra s’integra a la Unió Empresarial de l’Anoia

La incorporació de l’entitat amb seu a Calaf i presidida per l’ empresari Josep M. Pujol forma part de la voluntat d’ambdues entitats de treballar
conjuntament per promoure accions a l’Alta Segarra i sumar esforços en defensa dels interessos de les empreses i autònoms de la zona

fetxa_radioIgualada

ERC Igualada “volem denunciar que els igualadins pagarem 8 mesos seguits els impostos més cars de Catalunya”

ERC apunta que “a l’agost tindrem un altre rebut de l’IBI, al setembre els comerços pagaran el rebut d’escombraries, a l’octubre es pagarà el tercer rebut de l’IBI, al mes de novembre tocarà pagar la taxa de cementiris i d’IAE i finalment al desembre el govern municipal cobrarà el quart rebut de l’IBI i el segon rebut d’escombraries de comerços”

fetxa_radioIgualada

S’obre el termini de sol·licitud dels ajuts convocats d’escolarització per la compra de llibres, material escolar i menjadors

El termini de la seva sol·licitud s’ha obert avui fins al 19 de juliol de 2024, ambdós inclosos.

fetxa_radioIgualada