icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Igualada Som-hi denuncia que la ciutat està bruta i que hi ha un “descontrol” dels 2 milions d’euros que l’Ajuntament paga de més

En el marc de les visites periòdiques que la formació progressista fa als barris de la ciutat constata una manca de neteja a moltes zones i demana al govern de Junts que “reaccioni”

fetxa_radioIgualada

Aquest cap de setmana s’estrena l’obra “IAM, en alguna ocasió” al Teatre de l’Aurora

Aquest muntatge, protagonitzat per dos igualadins, pretén guiar el sisè sentit, el de les impressions, amb un diàleg visceral entre la música del pianista i compositor, Carles Viarnès, i la dansa de Glòria Ros.

fetxa_radioIgualada

L’obra “53 diumenges” de Cesc Gay arriba al Teatre de l’Ateneu aquest diumenge

Cesc Gay arriba a l’escenari del Teatre Municipal l’Ateneu, diumenge dia 24 d’octubre a les 7 de la tarda, amb 53 diumenges, una comèdia que gira entorn de les relacions familiars.

fetxa_radioIgualada

L’exposició “Plàstic. Genial o pervers, tu com ho veus?” arriba al Museu de la Pell

Aquest divendres, a les set de la tarda, s’inaugura l’exposició al Museu de la Pell amb l’objectiu de reflexionar sobre el plàstic. És una mostra itinerant i arriba a Igualada per fer-nos rumiar a través de les arts visuals.

fetxa_radioIgualada

S’obren les inscripcions pel campionat del videojoc “League of Legends” del Zoom Festival

Es tracta del primer campionat d’aquest videojoc i ha estat organitzat conjuntament amb TICAnoia. ‘League of Legends’ s’ha convertit en un dels esports electrònics més populars actualment, sobretot, entre els joves. L’objectiu del festival en l’edició d’enguany és obrir-se a nous públics i nous continguts amb la incorporació dels videojocs a la Secció Oficial.

fetxa_radioIgualada

#Igualada incorporarà 7 elements del seu patrimoni cultural a la “Llista representativa de tresors culturals del món”

Aquesta campanya es duu a terme com a pròleg de la Capital de la Cultura Catalana 2022 i la desenvoluparan conjuntament l’ajuntament d’Igualada i l’Associació Capital de la Cultura Catalana.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal posa en marxa el projecte Anoia Vellesa Activa

La iniciativa, que també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments adherits, té com a objectiu detectar les necessitats reals de la població major de 65 anys per poder proposar accions que contribueixin a evitar la soledat no desitjada.

fetxa_radioIgualada

Els Moixiganguers d’Igualada es preparen per a una nova actuació aquest proper cap de setmana

Després de l’espectacular diada de diumenge passat a la Plaça de l’Ajuntament, els Moixiganguers actuaran aquest dissabte a la tarda a la diada dels Xiquets Reus que se celebrarà a la Plaça del Mercadal. A part de la colla reusenca, també els acompanyaran els Castellers de la Vila de Gràcia.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada va fer divendres de la setmana passada l’homenatge i ofrena floral al president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys, amb motiu de la commemoració dels 81 anys del seu afusellament

En el seu discurs, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va recordar que l’afusellament de Lluís Companys va suposar un fort cop per tots els patriotes de l’època, però remarca que el poble de Catalunya no es va rendir mai.

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu acusa el govern municipal de no haver fet res amb la regulació dels patinets i recorda que la xarxa de carrils bici no s’ha ampliat en els darrers 10 anys

Des de Poble Actiu creuen convenient regular els patinets, però reclamen ampliar la xarxa de carrils bici perquè la mobilitat en bici i patinet sigui segura. La regidora del partit, Neus Carles, reclama planificar una ciutat pensada per vianants i bicicletes i que no n’hi ha prou amb “vendre fum” amb campanyes de propaganda sobre els patinets.

fetxa_radioIgualada