icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

El Fòrum Empresarial de l’Anoia destaca la importància de la indústria com a motor econòmic de la comarca

El VII Fòrum organitzat per la Unió Empresarial de l’Anoia ha reunit, aquest dimecres a la tarda, al Teatre Municipal Ateneu, més de 260 persones, en un acte que ha servit per reivindicar la importància de la indústria anoienca. Durant la trobada s’ha presentat l’informe econòmic “Empresa i Progrés”.

fetxa_radioIgualada

Des d’aquest divendres torna, a Igualada, el Calendari d’Advent amb els fanalers i les seves fantàstiques històries

Aquesta activitat s’encetarà amb l’encesa de la primera bombeta del calendari que hi ha al Niu Màgic de la plaça de Cal Font. L’acte anirà a càrrec dels fanalers i fanaleres que cada dia explicaran una petita història als infants inspirada en el món dels teixits i en la relació que aquest ha tingut històricament amb la ciutat. D’altra banda i com a novetat d’enguany, avui també s’iniciaran les actuacions de les entitats i escoles d’arts de la ciutat, a l’escenari màgic, situat al costat del niu.

fetxa_radioIgualada

Rècord de passatgers del bus urbà a Igualada, que en certes franges horàries provoca overbooking en algunes expedicions i les queixes dels usuaris

En el ple d’aquest mes de novembre l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va avançar que el servei de bus urbà a la ciutat d’Igualada podria arribar, per primera vegada, al milió d’usuaris al llarg d’un any natural.

fetxa_radioIgualada

AKA Teatre porta, aquest cap de setmana, al Teatre de l’Aurora, l’espectacle “Scratch”

Aquest muntatge, que es podrà veure divendres i dissabte, a les vuit del vespre, i diumenge, a les set de la tarda, és un monòleg que parla de l’apoderament de la dona. “Scratch” explica les vivències d’una DJ que viu entre les lleis de la nit i els desitjos més íntims.

fetxa_radioIgualada

La Biblioteca Central d’Igualada enceta el mes de desembre amb una agenda carregada d’actes

La primera activitat es farà demà, a les 7 de la tarda, i consistirà en una xerrada sobre el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, que oferirà el doctor en Filosofia Joan Ordi.

fetxa_radioIgualada

El president del Fons Català de Cooperació, l’igualadí Jordi Cuadras, es reuneix amb Igualada Solidària

Jordi Cuadras ha estrenat el seu mandat al capdavant del Fons participant a la trobada d’aquest mes de novembre d’Igualada Solidària. La comissió està impulsada per l’Ajuntament d’Igualada i la formen una vintena d’entitats de la ciutat dedicades a la cooperació i la solidaritat.

fetxa_radioIgualada

Igualada tindrà una comissaria d’Agents Rurals i una Escola de Natura a la zona del Pla de la Massa

El ple de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat el primer pas per realitzar la cessió dels terrenys a la direcció general d’Agents Rurals de la Generalitat de dos terrenys a la zona del Pla de la Massa per impulsar dos projecte; un nou local per al cos d’Agents Rurals i una Escola de Natura.

fetxa_radioIgualada

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Joan Mercader renova la seva junta

La nova junta del centre està formada per Dani Vidal, Judit Saló, David Rodríguez, Fina Núñez, Susanna Fàbregas i Otger Costa. La renovació es va aprovar durant l’Assemblea de socis i sòcies de l’associació que es va celebrar, el passat dimecres, i que va servir també per aprovar la gestió realitzada per la junta sortint.

fetxa_radioIgualada

Es gradua la primera promoció de FP Dual en auxiliar de geriatria, a Igualada

Es tracta de 10 joves que s’ha format durant un any a la Residència Pare Vilaseca, gestionada pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Els joves, d’entre 17 i 29 anys, van iniciar el programa durant el mes de novembre del 2022 i han completat les classes teòriques a les instal·lacions d’IGNova Ocupació i al centre 4D Health. A més, han realitzat pràctiques remunerades a la Residència Pare Vilaseca.

fetxa_radioIgualada

Junts per Igualada acusa la CUP de no haver paït encara el resultat electoral i els demana que deixi de desinformar la ciutadania

La formació apunta que “davant les falses acusacions de Poble Actiu sobre la gestió dels recursos públics de l’Ajuntament per part de l’actual equip de Govern, en el darrer tram del passat mandat”.

fetxa_radioIgualada