icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Jorba Reflexiona denuncia públicament la situació actual sobre el polígon de Jorba i qüestiona el sistema democràtic

La plataforma ciutadana acusa l’Ajuntament de Jorba i la Generalitat de Catalunya de menystenir el resultat de la consulta popular celebrada el passat mes d’octubre sobre el polígon de Jorba, on gairebé un 85% dels votants van mostrar-se en contra.

fetxa_radioIgualada

Igualada Som-hi acusa al govern municipal de no haver impulsat les mesures de seguretat que va anunciar i alerta de la situació que pot venir

Davant la retirada del toc de queda aquest divendres i la previsió de que tornin els problemes de seguretat a les nits d’Igualada, el grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) denuncia que el govern de Junts no ha impulsat les mesures de seguretat que va anunciar fa dos mesos. La formació progressista considera “inadmissible” l’incompliment del govern i demana explicacions.

fetxa_radioIgualada

Òmnium Anoia celebra la seva assemblea anual havent assolit una xifra rècord de socis

La sala de socis de l’Ateneu Igualadí va acollir el passat 11 de gener l’Assemblea General d’Òmnium Anoia, que se celebra anualment i que va servir per aprovar el pla de treball i el pressupost de l’entitat per al 2022.

fetxa_radioIgualada

#Igualada farà la cloenda dels Tres Tombs de Catalunya el proper 8 de maig

La presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, Montserrat Argelich, ha explicat en declaracions a Ràdio Igualada, que la Federació dels Tres Tombs de Catalunya ha escollit la capital de l’Anoia per fer aquesta trobada de cloenda coincidint amb el bicentenari de les festes gremials de l’entitat igualadina.

fetxa_radioIgualada

#Igualada supera els 1.000 positius de COVID19 en només set dies

Les dades mostren com els casos continuen disparats a la ciutat d’Igualada i a la comarca de l’Anoia. De la mateixa manera que a Igualada s’han superat el miler de positius, a la comarca ja són 3.000 els positius en només una setmana.

fetxa_radioIgualada

El concert de Transformart Brass Quintet obre el Cicle Música de Primera Fila del teatre de l’Aurora

Aquest divendres 21 de gener el Teatre de l’Aurora encenta un nou Cicle Música de Primera Fila amb 8 concerts de cambra i de jazz dintre de la Programació Gener/Maig 2022.

fetxa_radioIgualada

S’entreguen els diplomes als 7 tresors del patrimoni cultural d’Igualada

Amb la presentació de la programació d’Igualada Capital de la Cultura Catalana, s’ha fet entrega dels diplomes als premiats com a 7 tresors del patrimoni cultural d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal ofereix suport a les persones afectades per endarreriments en la facturació de les companyies elèctriques

L’Oficina del Consumidor del Consell Comarcal de l’Anoia està rebent darrerament consultes i reclamacions amb relació a la falta d’emissió de factures per part d’algunes companyies subministradores. En alguns casos això passa des de fa mesos i suposa que el deute de consum es va acumulant.

fetxa_radioIgualada

El castell de Montesquiu acull una mostra que ens fa reflexionar sobre el barri del Rec

El grup de recerca en ciències socials de l’Anoia (CERCA) produeix l’exposició “Sota la pell del Rec”, on es mostren fotografies i perfils d’una quarantena de testimonis amb l’objectiu que mitjançant entrevistes exhaustives fetes en els darrers cinc anys.

fetxa_radioIgualada

Igualada Comerç allarga la tercera edició del sorteig d’un xec de 1.000 euros fins a finals de gener

Durant la campanya de Nadal que organitza l’associació comerciant, Igualada Comerç presentava el sorteig d’un xec de 1.000 euros per consumir en un dia en almenys deu botigues en un sol dia.

fetxa_radioIgualada