icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Aquest dijous es presenta a l’Ateneu el llibre “El Modernisme a Igualada”

La ciutat d’Igualada dona aquest dijous el tret de sortida al cicle dedicat al Modernisme a la capital de l’Anoia. (19:30h)

fetxa_radioIgualada

Arriba una nova edició de la Triangular d’Empresàries i Directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès

s tracta d’una iniciativa impulsada per les comissions de dones empresàries i directives Aceb Suma, Dones d’Empresa i UEA Inquieta amb l’objectiu d’establir relacions de negoci i vincles de col·laboració entre les professionals dels diferents territoris.

fetxa_radioIgualada

La segona edició del 4 Vides de Ràdio Igualada veurà la llum per Sant Jordi

L’emissora municipal presentarà la segona edició del pòdcast 4 Vides durant la diada de Sant Jordi amb un programa especial, a les 18:00h, des de l’estand que Ràdio Igualada tindrà a Cal Font.

fetxa_radioIgualada

La Intersindical Anoia celebra sant Jordi amb la xerrada ‘El català, dret laboral!’

La Intersindical Anoia dedica la celebració de la diada de Sant Jordi als drets lingüístics, amb una xerrada col·loqui que a cura del filòleg, delegat de La Intersindical i professor de secundària, Gerard Furest.

fetxa_radioIgualada

Obertes les inscripcions pel 3r torneig de Pàdel Contra el Càncer

El pròxim dissabte, 20 d’abril, l’Associació Contra el Càncer a Igualada i el Pàdel Infinit organitzen la segona edició del Torneig de Pàdel Contra el Càncer amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

fetxa_radioIgualada

Més de 40 fotògrafs i 300 fotografies participen al Concurs Fotogràfic “Típics Tres Tombs 2024”

El certamen, organitzat per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, ha tingut una participació de 309 fotografies de la mà de 44 fotògrafs.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada reedita el projecte del grup de suport adreçat a familiars cuidadors no professionals

Aquest grup és un espai de relació i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments i vivències associades a les tasques de cura, per millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores.

fetxa_radioIgualada

Demà, a les 7 de la tarda, a l’Espai Cívic centre hi haurà la conferència del periodista igualadí Rafael Jorba i Castellví

Aquest acte, de Federalistes d’Esquerres a Igualada, parlarà sobre l’alternativa federal. Rafael Jorba ha estat redactor d’opinió, corresponsal a París, sotsdirector de la Vanguària i cap d’informatius de Televisió Espanyola a Catalunya.

fetxa_radioIgualada

Les obres dels 12 pisos de lloguer assequible del carrer Sant Carles arriben a l’equador i comencen la segona fase

La primera fase constava de la construcció de l’estructura del bloc i la façana i significaven els primers set mesos de les obres, corresponents a la primera meitat del termini previst de 14 mesos.

fetxa_radioIgualada