icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Igualada, Vilanova i Montbui inicien un estudi per augmentar l’aprofitament de l’aigua freàtica i evitar que saturi la depuradora

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i l’alcalde de Montbui, Jesús Miguel “Schummi” Juárez, han presentat l’inici d’un estudi per a la localització i desconnexió de les aigües blanques al clavegueram dels nuclis connectats al sistema d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

La Conca d’Òdena té per primera vegada una agenda comuna amb 135 actes nadalencs

“Aquest Nadal, la Conca d’Òdena batega unida amb més força”. Així és com arrenca l’agenda d’actes que els set alcaldes de la Conca d’Òdena han presentat aquest dimecres en una iniciativa fins ara inèdita, ja que es tracta de la primera agenda conjunta d’activitats nadalenques de la Conca d’Òdena

fetxa_radioIgualada

L’onada de trastorns mentals derivats de la COVID-19 centra el 15è Workshop de Salut Mental de l’Anoia

Aquesta iniciativa, organitzada pel Servei de Salut Mental i Addiccions del Consorci Sanitari de l’Anoia, s’ha centrat enguany en la psicopatologia emergent postpandèmia. La jornada, que es va celebrar el passat divendres, al Centre Cívic Nord d’Igualada, va comptar amb la participació d’experts en salut mental de referència a Catalunya.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal de l’Anoia impulsa un projecte de prevenció del bullying

El projecte “Espais Lliures de Bullying” s’adreça a agents socioeducatius de la comarca que treballin en l’àmbit del lleure, la cultura i l’esport. L’actuació es concreta en un taller de quatre hores que té per objectiu la sensibilització de les persones assistents, així com l’oferiment d’eines per la detecció de casos de bullying.

fetxa_radioIgualada

Àuria Cooperativa organitza una conferència sobre l’actitud i la psicologia positiva

El formador, conferenciant i professor universitari Víctor Küppers ha estat l’encarregat de dur a terme la primera conferència en gran format des de la pandèmia als professionals responsables dels equips d’Àuria Cooperativa.

fetxa_radioIgualada

Les obres de la 1a fase de la Via Blava Anoia començaran el proper mes de febrer del 2023          

Així ho han confirmat els diputats de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i el d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, durant una trobada celebrada, aquest dimarts a la Pobla de Claramunt, amb els alcaldes dels cinc municipis implicats en la Via Blava Anoia.

fetxa_radioIgualada

Igualada Som-hi proposa incorporar una aplicació mòbil d’alertes i un urbanisme feminista al Pla de Seguretat

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta), coincidint amb la setmana del Dia per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, proposa diferents accions per millora la seguretat de la ciutat pensant, sobretot, en les dones.

fetxa_radioIgualada

S’inaugura la remodelació de la plaça del barri del Sant Crist d’#Igualada

Els treballs de remodelació han consistit en transformar aquesta plaça en un espai més accessible, eliminat les barreres físiques existent, i també més ampli. Concretament s’ha integrat el tram del carrer de Bisbe Robuster com un tram de plataforma única, ampliant la superfície de la plaça i pacificant el trànsit de vehicles en aquest espai.

fetxa_radioIgualada

El Consorci Sociosanitari d’#Igualada busca suport per ampliar i millorar el seu projecte de teràpia amb nines

Aquesta iniciativa s’està duent a terme, actualment, a la Residència Pare Vilaseca, amb un grup de 25 persones amb diagnòstic de demència, amb l’objectiu d’ajudar-los a mantenir les habilitats cognitives i la memòria.

fetxa_radioIgualada

Es reforçarà la seguretat a #Igualada, durant les festes de Nadal

Coincidint amb aquestes dates, es posa en marxa de nou l’operació Suma+. En el marc d’aquest dispositiu, parelles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra duran a terme patrullatges a peu, als principals eixos comercials d’Igualada, cada dia de la setmana durant la campanya de Nadal.

fetxa_radioIgualada