icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

El festival Anòlia arriba al seu punt àlgid aquest cap de setmana amb les actuacions de Miki Núñez, Mama Dousha, entre d’altres

El primer concert es va dur a terme el dissabte de la setmana passada a càrrec de La Banda del Coche Rojo en el marc de l’European Balloon Festival. Ahir, els protagonistes van ser el grup igualadí Lluna Plena i el grup urbà Flashy Ice Cream.

fetxa_radioIgualada

Finalitzen les obres de millora a la passera del Parc de vallbona

Aquests dies l’Ajuntament d’Igualada ha realitzat les obres de millora de l’extrem est del parc de Vallbona, a la zona on hi ha la passera de fusta que condueix fins al carrer de la Comarca.

fetxa_radioIgualada

El pòdcast de Ràdio Igualada “Com ho veus?”, Menció Especial dels Premios TIFLOS de Periodismo de la ONCE España

ONCE España ha donat a conèixer aquest dimecres el veredicte del jurat de los Premios TIFLOS de Periodismo format per 16 persones vinculades al periodisme i a la comunicació.

fetxa_radioIgualada

El grup igualadí Lluna Plena enceta, aquest dijous, la segona setmana del festival Anòlia que ara es trasllada al Pati del Museu de la Pell

Lluna Plena s’incorpora al cartell del 2024 del Festival Anòlia i tocarà al pati del Museu de la Pell aquest dijous a les 21:15h.

fetxa_radioIgualada

Els municipis de la Mancomunitat instal·len una cinquantena de Punts Lila durant els mesos d’estiu

Els Punts Lila serveixen per a informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les actituds masclistes i els comportaments sexistes i/o LGTBIfòbics que es produeixin en espais públics, i compten amb la presència de dues educadores que s’encarreguen de fer les atencions.

fetxa_radioIgualada

Sis nens i nenes del Sàhara passen l’estiu a la comarca en el marc del programa “Vacances en Pau”

Als mesos de juliol i agost es registren temperatures molt altes als campaments de persones refugiades i, un els objectius del programa, és evitar que aquests infants pateixin aquesta calor passant l’estiu a la comarca.

fetxa_radioIgualada

Incendi en un habitatge del carrer Nards d’Igualada

Per ara el carrer Nicolau Tous i el mateix carrer Nards estan tallats al trànsit per permetre les tasques d’extinció de les flames.

fetxa_radioIgualada

L’empresa de maquinària agrícola Virkar es compromet amb la Fundació UEA per fomentar les vocacions industrials entre els joves i l’impuls de la comarca

La col·laboració de Virkar va dirigida a les accions de la Fundació en el foment de les vocacions industrials, per posar en valor els oficis, les feines, la professionalitat dels sectors industrials i fer el pont amb els centres educatius, per una millor orientació dels joves i el foment de la ocupació industrial.

fetxa_radioIgualada

Igualada acollirà, dins de la programació de la Festa Major 2024, la 10a edició del festival Igualada Rock City

Aquesta proposta, organitzada per l’Associació Rock City amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada en el marc dels actes de la Festa Major, tindrà lloc el dia 23 d’agost, a les nou del vespre, al Parc Central, i l’entrada per a tots els concerts serà gratuïta.

fetxa_radioIgualada

El cap de l’oposició, Jordi Cuadras, demana al govern solucions “pels continus problemes d’aparcament i mobilitat a la piscina del Molí Nou”

El regidor d’Igualada Som-hi ha denunciat “els problemes d’aparcament i mobilitat que, un estiu més, es produeixen a la piscina del Molí Nou i que pateixen els usuaris i usuàries de l’equipament”.

fetxa_radioIgualada