icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

El Departament de Joventut inicia el projecte de joves corresponsals d’aquest curs 2021-2022

El projecte Corresponsals té com a objectiu estimular la participació dels/les joves estudiants, així com fomentar la participació dins dels centres educatius i a la ciutat en general.

fetxa_radioIgualada

#Igualada estrena els “iBons”, una campanya per a la promoció del comerç local amb la què tothom sortirà guanyant

L’Ajuntament d’Igualada engegarà una campanya de promoció del comerç de la ciutat a través de la qual els ciutadans podran adquirir bons per a bescanviar en els comerços minoristes.

fetxa_radioIgualada

#Igualada oferirà tres espectacles destinats a persones grans amb inicis de demència dins del programa CulturaMent

Igualada oferirà tres espectacles dins del programa CulturaMent, una prova pilot de la Diputació de Barcelona que integra a la cultura municipal projectes que fomenten el benestar de les persones amb algun tipus de malaltia mental. Igualada és una de les ciutats que participa d’aquesta prova pilot i oferirà tres projectes culturals, a mida, per a persones grans amb inicis de demència.

fetxa_radioIgualada

Jordi Cuadras (Igualada Som-hi) es troba amb la ministra de Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, per fer sentir la veu d’Igualada

El portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, va mantenir una trobada amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern espanyol, Raquel Sánchez, per fer-li arribar les mancances i peticions de la ciutat d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

Espectacular accident a #Igualada quan un cotxe s’ha endut per davant una filera de cotxes estacionats

A primera hora de la tarda de dissabte, un vehicle que circulava a alta velocitat per l’avinguda de Catalunya de la ciutat d’Igualada va patir una sortida de via provocant un accident que va acabar afectant a una filera de cotxes aparcats en aquesta zona.

fetxa_radioIgualada

L’APAN organitza, aquest diumenge a #Igualada, la 7ena Fira per l’Adopció d’Anamials de Companyia

Després de que l’any 2020 no es pogues realitzar a causa de la pandèmia de COVID, Igualada recupera la fira per l’adopció d’animals aquest 17 d’octubre.

fetxa_radioIgualada

El Teatre de l’Aurora estrena la producció pròpia Per què balla en Jan Petit?

Aquest divendres i durant el cap de setmana podrem gaudir de l’estrena de Per què balla en Jan Petit?, un espectacle familiar.

fetxa_radioIgualada

Els Moixiganguers tornaran a la Plaça de l’Ajuntament aquest diumenge per celebrar la seva 27a Diada de la Colla amb un cartell de luxe

Aquest diumenge a les 12 del migdia, els Moixiganguers d’Igualada celebraran la 27a Diada de la Colla, per fer-ho tornaran a la plaça de l’Ajuntament desprès de molts mesos d’absència de castells a les places d’Igualada a causa de les restriccions marcades per la prevenció de la Covid.

fetxa_radioIgualada

Les terrasses de bars i restaurants tornaran a la mida habitual amb la fi de les restriccions d’aforament aquest divendres

Després que govern de la Generalitat hagi anunciat el retorn als aforaments habituals en la restauració i als comerços a partir d’aquest divendres, l’Ajuntament d’Igualada ha iniciat els treballs per tal que les terrasses que s’havien ampliat durant aquest període excepcional tornin a la seva forma original.

fetxa_radioIgualada

#Igualada continua millorant les dades de recollida selectiva

El regidor de Sostenibilitat, Miquel Vives, ha fet públiques les dades de recollida selectiva de la ciutat de l’any 2020. Vives ha destacat “la tendència positiva d’augment del reciclatge a la ciutat tant pel que fa aquest any com en els últims 4 anys”.

fetxa_radioIgualada