icon_radio

RÀDIO Igualada solidària

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada obre, avui, una convocatòria de subvencions per la rehabilitació de pisos, arranjament de façanes i per impulsar projectes de masoveria urbana

La subvenció per la reforma d’habitatges, com en anteriors convocatòries, és un d’un màxim de 20.000€ per pis a reformar i no necessita d’aportació per part de la propietat si la subvenció cobreix tota la rehabilitació.

fetxa_radioIgualada

La delegació a l’Anoia de l’Associació de Diabetis de Catalunya prepara dos tallers formatius

Aquest mes juny es faran 2 tallers a la delegació de l’Anoia ubicada a l’espai Centre Cívic Nord C/ Sant Martí de Tous, 6 Igualada. El primer dels tallers serà el de “dinàmiques de comptatge de racions” i el taller “Què cal tenir en compte quan ens preparem per a viatjar”.

fetxa_radioIgualada

Es revelen els primers detalls de la segona edició del TEDxIgualada, que tindrà lloc el 22 d’octubre

Després de l’èxit de la passada edició, aquest any es durà a terme la segona edició el dissabte 22 d’octubre al Teatre Municipal l’Ateneu. TEDxIgualada neix de la marca TED i és una organització sense ànim de lucre que organitza xerrades amb l’objectiu de fer reflexionar a l’audiència i difondre idees.

fetxa_radioIgualada

Igualada Solidària – IGUALADA SOLIDÀRIA

Aquesta setmana no ens acompanya una entitat de l’Igualada Solidària sinó que avui venen per anunciar-nos un concert que organitzen conjuntament amb l’Associació UNESCO, i per això ens acompanyen en Miquel Segura de l’Associació UNESCO, en Joan Godó d’Igualada Solidària i en David Salazar d’APROP ja que el concert el fa un grup de Bolívia.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Igualada Solidària – FES

Com cada setmana ens acompanya una entitat, avui parlarem amb en Pau Corselles i en Pere Gomà de FES (Fundació Educació Solidària) sobre els l’acte que preparan.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Igualada Som-hi proposa crear punts d’assessorament energètic per ajudar les famílies a reduir la factura de la llum

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) proposa més mesures per fer front a l’increment del preu de la llum.

fetxa_radioIgualada

Igualada Solidària – ACAPS

Com cada setmana ens acompanya una entitat, avui parlarem amb l’Antonio Aguallo d’ACAPS sobre els moviments que darrerament afecten al poble Sahrauí.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada ja ha licitat el projecte d’ampliació del Parc Central amb un nou parc infantil i juvenil

L’Ajuntament d’Igualada ja ha iniciat la licitació del projecte del nou parc infantil i juvenil de la segona fase del Parc Central, Carlota Carner, regidora d’Urbanisme ha recordat “que serà un dels parcs infantils i juvenils més grans de Catalunya”.

fetxa_radioIgualada

Igualada Solidària – Caritas

Com cada setmana ens acompanya una entitat, avui parlarem amb la Montserrat Roca de Càritas que ens explicarà l’informe que han elaborat sobre la situació social.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Igualada Solidària – Mans Unides

Com cada setmana ens acompanya una entitat, avui parlarem amb la Sílvia i l’Assumpció de Mans Unides sobre les activitats que preparan per aquest mesos de març a maig. Dels projectes i la campanya d’aquest any.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada