icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

De la vintena de pacients ingressats per COVID19 a l’Hospital Universitari d’#Igualada, un 80% no estan vacunats o no tenen la pauta completa

Pel que fa els pacients ingressats a UCI aquest divendres, 7 en total, 5 no estan vacunats, mentre que 2 tenen la pauta completa de vacunació.

ENTREVISTA al doctor Monedero

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

L’Igualada Rigat visita diumenge la pista del Girona en un partit clau

El partit de diumenge és d’alta importància per als igualadins. Una victòria els podria fer pujar fins a la 9a posició depenent d’altres resultats. Per contra, un empat o una derrota els podrien condemnar a l’últim lloc a la taula, també depenent d’altres partits.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

L’Igualada Femení HCP afrontarà dissabte sense por la visita del potent Vila-sana

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins rep dissabte el Vila-sana a les Comes (21 h) amb el lideratge de l’OK Lliga en joc.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Pedro Milla, nou entrenador del CF Igualada masculí

A les darreres 6 temporades, Pedro Milla va dirigir el Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat on va aconseguir l’ascens a Primera Catalana la temporada 2016-2017.

fetxa_radioIgualada

Les entitats esportives de la comarca compten amb un nou servei d’atenció i assessorament

Aquesta tardor, el Consell Esportiu de l’Anoia engega un nou Servei d’Atenció a les Entitats Esportives (SAEE) de la comarca. El servei és gratuït i hi podran recórrer totes les entitats esportives i les no esportives que desenvolupin programes d’esports amb infants, joves, adults o persones grans.

fetxa_radioIgualada

ERC porta la defensa de l’escola catalana al ple de l’Ajuntament d’Igualada

ERC a Igualada va presentar una moció, en el darrer ple municipal, per tal de subscriure institucionalment el manifest presentat per ‘Som Escola’ que referma el suport al model lingüístic de l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal impulsa, des d’aquesta tardor, la Taula per a la Igualtat de Tracte i les No Discriminacions a l’Anoia

La constitució d’aquest nou grup de treball compta amb gairebé una trentena de professionals del territori i respon a la voluntat d’incloure la salvaguarda dels drets humans i la perspectiva d’igualtat de tracte i no discriminació com a política pública comarcal.

fetxa_radioIgualada

Verdés fa una donació de 9500 euros al Consorci Sociosanitari d’Igualada per a projectes de realitat virtual i projeccions immersives

L’empresa Talleres Verdés va iniciar el projecte “Sembrando kms, Recogiendo Sonrisas” el maig de 2021 amb l’objectiu de combinar la promoció de l’esport i fer una aportació a la societat. El projecte ha consistit a unir les quatre filials de l’empresa a Portugal, Marroc, Algèria i Rússia amb la seu central a Vilanova del Camí, de forma que si tots els treballadors recorrien 11.285 km caminant, corrent, pedalant o nedant, l’empresa faria una donació al Consorci Sociosanitari destinada a persones que pateixen Alzheimer i altres trastorns cognitius.

fetxa_radioIgualada

El REC.0 torna, i ja té data: de l’11 al 14 de maig de l’any vinent

Amb motiu de la pandèmia es van haver de suspendre les edicions planificades, però després de dos anys d’aturada, el REC.0 agafa embranzida. Això sí, haurem d’esperar fins al maig del 2022. En aquesta nova edició s’establiran les mesures Covid que siguin necessàries, malgrat que es pretén tornar a viure plenament el festival de moda.

fetxa_radioIgualada

La pandèmia continua a l’alça a la comarca de l’Anoia i a Igualada – A les 08:00h i 09:00h, d’aquest divendres, entrevista al director assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada, Jordi Monedero

A la comarca de l’Anoia s’han notificat 229 positius en una setmana, dels quals 68 corresponen a la ciutat d’Igualada.

A les 08:00h i a les 09:00h d’aquest divendres, Entrevista al doctor Jordi Monedero (103.2 FM i a www.radioigualada.cat)

fetxa_radioIgualada