icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Femení HCP s’imposa al Mataró i començarà molt ben situat la segona fase de Nacional Catalana

L’Igualada Femení es va imposar a la pista del Mataró per 2 a 4 en l’última jornada de la primera fase. Ara començarà al grup per al títol de Nacional Catalana en 3a posició.

fetxa_radioIgualada

El Montserrat cau contra el líder Cubelles malgrat que va tenir opcions durant tot el partit

El Montserrat va perdre contra el Cubelles per 1 a 3, tot i que ho va fer en un partit molt ajustat fins als últims instants.

fetxa_radioIgualada

El diari The Washington Post recomana el cava anoienc Bohigas per a celebrar el Nadal

El conegut rotatiu nord-americà ha escollit el cava Bohigas Brut Reserva com un dels 5 millors caves i xampanys del món per a celebrar les festes de Nadal. El reportatge del The Washington Post –publicat el 7 de desembre– fa una selecció a nivell mundial de 5 begudes tipus cava o xampany per 20 dòlars o menys i situa el cava Bohigas Brut Reserva en segona posició, per darrera del ‘Salasar Crémant’ (França). En concret, el diari diu que el cava Bohigas Brut Reserva “és un meravellós cava, amb sabors de fruites gustoses i un toc de terra calcària”. A més, el The Washington Post puntua el cava Bohigas amb dues estrelles i mitja, a tocar de la qualificació d’ “excepcional” (que atorguen les tres estrelles).

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament aprova una modificació puntual del Pla General d’Ordenació d’#Igualada per construir pisos de lloguer social

La modificació, que ha estat aprovada en el ple ordinari d’aquest dimarts, afecta una porció de terreny situada a l’Avinguda dels Països Catalans i el carrer de Serra Constansó. L’aprovació d’aquest punt permetrà adaptar aquesta parcel·la, propietat de l’INCASÒL, per construir-hi prop d’una trentena d’habitatges que es destinaran a lloguer social.

fetxa_radioIgualada

La Companyia de Comediants La Baldufa testa el seu nou espectacle en una residència artística a la Mostra Igualada

Durant tres dies, la companyia La Baldufa ha estat a la Sala de les Encavellades del Museu de la Pell d’Igualada fent una residència artística del seu nou espectacle “Chapeau!”, fruit de la col•laboració amb la fira d’espectacles infantils i juvenils Mostra Igualada. Aquest passat divendres La Baldufa va oferir dos assajos oberts amb 240 alumnes de secundària dels instituts d’Igualada Pere Vives Vich, Badia i Margarit i Joan Mercader, després del quals es va obrir un col·loqui per intercanviar impressions.

fetxa_radioIgualada

L’Yvette Pons CB Igualada femení s’imposa a la pista del Lleida en un gran final

L’Yvette pons club Bàsquet Igualada femení es va imposar a la pista del Lleida per 7 punts de diferència (66 a 73) en un gran final.

fetxa_radioIgualada

El Finques Argent Handbol Igualada segueix amb el bon joc i s’imposa al Barberà

El Finques Argent Handbol Igualada va guanyar el Barberà per 28 a 25 i ha sortit de la zona baixa de la classificació de Primera Catalana.

fetxa_radioIgualada

Els Moixiganguers d’Igualada premiats com a colla de la temporada 2018

La Nit dels Castells, que es va celebrar aquest dissabte a Valls, va reconèixer la trajectòria dels igualadins, per partida doble. D’una banda, els Moixiganguers van rebre el premi a colla de la temporada 2018 i, de l’altra, van recollir també un dels tres premis Baròmetre per haver-se estrenat amb els castells de nou pisos. El premi colla de la temporada el decideixen les formacions que han assolit castells superiors al 3 de 9 amb folre el darrer any. Com a jurat van valorar la trajectòria recent dels Moixiganguers i els castells assolits, especialment el 3 de 9 amb folre descarregat a la primera i el manteniment del 5 de 8 que van estrenar l’any 2017.

fetxa_radioIgualada

L’expedient de caducitat de la concessió de la Hispano Igualadina podria estar resolt en les properes setmanes

Així ho ha assegurat el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet. Segons Calvet, la Comissió Jurídica Assessora que estudia el cas prendrà una decisió en les properes setmanes. El conseller ha explicat que, si finalment es decideix revocar la concessió, la Generalitat haurà de garantir la continuïtat del servei fins que es convoqui un nou concurs.

fetxa_radioIgualada

Igualada tindrà la Capitalitat del Bàsquet Femení 2019

La capitalitat d’Igualada, que comptarà també amb el suport de la Diputació de Barcelona i la secretaria general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, suposarà l’any vinent la celebració de diferents activitats, tallers, jornades i competicions de bàsquet femení a la ciutat.

fetxa_radioIgualada