icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CF Igualada masculí espera aprofitar el bon moment dissabte contra el Castellar (18 h) per seguir a la zona alta de Primera Catalana

El Club Futbol Igualada masculí rep dissabte la visita del Castellar amb l’esperança de guanyar i seguir en quart lloc a la classificació de Primera Catalana.

fetxa_radioIgualada

El CPP Igualada espera tornar a la senda de la victòria dissabte (17 h) contra el CN Sabadell

Els igualadins esperen poder sortir de la zona baixa de la taula, tot i que els falta una jornada per disputar.

fetxa_radioIgualada

Rècord de passatgers del bus urbà a Igualada, que en certes franges horàries provoca overbooking en algunes expedicions i les queixes dels usuaris

En el ple d’aquest mes de novembre l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va avançar que el servei de bus urbà a la ciutat d’Igualada podria arribar, per primera vegada, al milió d’usuaris al llarg d’un any natural.

fetxa_radioIgualada

AKA Teatre porta, aquest cap de setmana, al Teatre de l’Aurora, l’espectacle “Scratch”

Aquest muntatge, que es podrà veure divendres i dissabte, a les vuit del vespre, i diumenge, a les set de la tarda, és un monòleg que parla de l’apoderament de la dona. “Scratch” explica les vivències d’una DJ que viu entre les lleis de la nit i els desitjos més íntims.

fetxa_radioIgualada

La Biblioteca Central d’Igualada enceta el mes de desembre amb una agenda carregada d’actes

La primera activitat es farà demà, a les 7 de la tarda, i consistirà en una xerrada sobre el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, que oferirà el doctor en Filosofia Joan Ordi.

fetxa_radioIgualada

El Mestrans Igualada VC dona la cara, però acaba caient (3-0) a la pista del líder Manacor B

Els igualadins van fer dos primers sets en què van estar a punt de donar la sorpresa, tot i que van acabar caient per un global de tres a zero.

fetxa_radioIgualada

L’atleta del CA Igualada Petromiralles Roger Suria, guanyador a la Jean Bouin en categoria Sub-23

Hi van participar diversos atletes membres del CA Igualada Petromiralles, CAI Triatló i CAI Popular.

fetxa_radioIgualada

El president del Fons Català de Cooperació, l’igualadí Jordi Cuadras, es reuneix amb Igualada Solidària

Jordi Cuadras ha estrenat el seu mandat al capdavant del Fons participant a la trobada d’aquest mes de novembre d’Igualada Solidària. La comissió està impulsada per l’Ajuntament d’Igualada i la formen una vintena d’entitats de la ciutat dedicades a la cooperació i la solidaritat.

fetxa_radioIgualada

Igualada porta a l’escola Dolors Martí al congrés STEM Women Congress

El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, a través del projecte europeu WeSTEMEU, va portar a l’escola Dolors Martí i Badia a participar en l’Stem Women Congress el passat dijous 23 de novembre.

fetxa_radioIgualada

Igualada tindrà una comissaria d’Agents Rurals i una Escola de Natura a la zona del Pla de la Massa

El ple de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat el primer pas per realitzar la cessió dels terrenys a la direcció general d’Agents Rurals de la Generalitat de dos terrenys a la zona del Pla de la Massa per impulsar dos projecte; un nou local per al cos d’Agents Rurals i una Escola de Natura.

fetxa_radioIgualada