icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia engega de nou el servei GPS per als ajuntaments de la comarca

El servei GPS Anoia Jove es desplega en esdeveniments juvenils d’oci nocturn als municipis que ho sol·liciten, mitjançant una autocaravana o carpa. En aquests espais, les professionals proporcionen informació sobre hàbits saludables i conductes responsables i segures.

fetxa_radioIgualada

Continua oberta la convocatòria artística per actuar a la 36a Mostra Igualada

Fins el proper 31 de juliol, les companyies professionals amb propostes escèniques per al públic infantil, juvenil o familiar poden presentar les seves sol·licituds per actuar a la Fira d’espectacles infantils i juvenils, que se celebrarà a Igualada, del 3 al 6 d’abril del 2025.

fetxa_radioIgualada

Des d’aquest dilluns, afectacions a la mobilitat per les obres de reparació i manteniment del clavegueram del Passeig de les Cabres

Durant dos mesos, es realitzaran obres de reparació i manteniment del clavegueram i calçada del passeig de les Cabres, en el tram comprès entre carrer de la Concepció i la Plaça de la Creu.

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu afirma que “en la lluita contra l’emergència climàtica no es poden permetre nyaps com els refugis climàtics del Passeig”

Arran de la presentació dels tres refugis climàtics portàtils del Passeig Verdaguer, la formació  considera que el Passeig ja era un refugi climàtic si no s’hagués fet la poda severa de l’any passat i que ha deixat bona part de l’espai sense ombra.

fetxa_radioIgualada

Tres detinguts a Igualada per cultivar més de 500 plantes de marihuana

També han requisat 610 grams de cabdells preparats per a la venda i per això se’ls acusa de tràfic de drogues. Els sospitosos haurien defraudat 30.000 € de consum elèctric per a la plantació que hi havia a l’habitatge.

fetxa_radioIgualada

La Policia Local deté un conductor que es va saltar un control policial posant en perill els agents de l’autoritat

El passat dissabte un conductor de 58 anys es va saltar bruscament un control de la Policia Local d’Igualada posant en risc els agents que estaven aturant els vehicles.

fetxa_radioIgualada

L’European Balloon Festival arriba, aquest cap de setmana, al seu punt àlgid amb el Night Glow

El punt àlgid arribarà la nit de dissabte amb els vols captius que s’il·luminen al ritme de la música (el Night Glow), i que culminarà amb el concert de ‘La Banda del Coche Rojo’.

fetxa_radioIgualada

El jugador de l’Igualada Rigat Nil Cervera, revelació de l’OK Lliga

El conjunt arlequinat segueix tresorejant guardons. La temporada passada, aquest guardó se’l va endur Gerard Riba.

fetxa_radioIgualada