icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Intersindical Anoia surt als carrers de la comarca sota el lema ‘Sindicats, eines de país i lluita pels drets socials’

La Intersindical Anoia ha iniciat una campanya d’estiu per arribar a tots els racons de la comarca i reforçar l’afiliació sindical amb la mirada posada al cicle d’eleccions que començarà aquest nou curs.

fetxa_radioIgualada

Unió de Pagesos i veïns de l’Anoia es reuneixen amb diputats parlamentaris per demanar el soterrament dels projectes de línies d’alta tensió

Representants d’Unió de Pagesos i veïns dels termes d’Òdena, Jorba i Vilanova del Camí expressen preocupació pels efectes que pot tenir el projecte de línia d’evacuació d’alta tensió dels parcs solars fotovoltaics Aspillera Solar, Matacan Solar i Escribano Solar al seu pas pels termes i en zones properes a l’aeròdrom d’Òdena.

fetxa_radioIgualada

Es millora l’accessibilitat de diversos passos de vianants d’Igualada

L’Ajuntament d’Igualada continua amb la intenció d’aconseguir que l’any 2025 tots els passos de vianants d’Igualada siguin accessibles. Aquest estiu també s’han fet diverses actuacions al carrer de Sant Carles. Ara mateix, els esforços s’han desplaçat a la zona nord de la ciutat i aquests dies es treballa a l’Avinguda Doctor Pasteur.

fetxa_radioIgualada

Fins al 18 de setembre es poden presentar propostes al premi de projectes d’arts visuals Igual’ART 2022-2023

El Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada convoca aquest concurs amb l’objectiu de promoure i estimular la creació artística a la zona. Els projectes d’arts visuals han de ser inèdits en qualsevol de les seves disciplines i el candidat ha de poder demostrar que la seva idea és executable.

fetxa_radioIgualada

La Veu de l’Anoia celebra els seus 40 anys amb una exposició amb les 40 capçaleres més representatives d’aquestes 4 dècades

Amb l’arrencada de la Festa Major, s’inaugurarà l’exposició dels 40 anys del setmanari La Veu de l’Anoia.

fetxa_radioIgualada

La plaça del Sant Crist comença el seu procés de remodelació integral

Els treballs van començar a finals de juliol i s’espera que estigui acabada a l’octubre. L’objectiu principal d’aquest projecte de remodelació és modernitzar la zona i solucionar algunes deficiències.

fetxa_radioIgualada

Junts per Igualada fa una crida a la responsabilitat amb l’ús de l’aqüífer Carme-Capellades i defensa que des d’aquest 2022 Igualada s’abasteix majoritàriament de la Llosa del Cavall

Des de la formació expliquen que el repte històric de garantir el subministrament d’aigua per sempre més a Igualada es va completar després de molts esforços per part del govern de Junts per Igualada el desembre de 2019, quan s’inaugurava l’arribada de l’aigua des de l’embassament de la Llosa del Cavall fins a la ciutat.

fetxa_radioIgualada

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per un robatori amb força en un pis d’Igualada i per intentar robar en altres domicilis de la zona

Agents de la Policia de la Generalitat han detingut dos homes de 43 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili i 25 delictes de robatori amb força a interior de domicili en grau de temptativa.

fetxa_radioIgualada

Avui, acapte de sang a l’Escorxador d’Igualada

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza per avui, dilluns 8 d’agost, una jornada d’acapte de sang a l’Escorxador, a l’Avinguda Prat de la Riba 45, de la ciutat d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

El Campus Universitari Igualada-UdL estrenarà, el proper curs, el grau en Enginyeria Informàtica

La nova carrera oferirà 35 places de nou ingrés i és la gran novetat del curs 2022-23 al campus igualadí. Es tracta d’uns estudis molt reclamats, degut a l’alta demanada laboral relacionada amb l’àmbit informàtic.

fetxa_radioIgualada