icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Rigat acaba cedint un empat al tram final a la pista del Vendrell

L’Igualada Rigat ha empatat a 2 a al pista del Vendrell en un partit que tenia controlat durant pràcticament tot el partit.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

L’empresa FRIME, líder del sector de l’alimentació, s’instal·larà al polígon Can Parera de Castellolí

FRIME Barcelona, la primera empresa catalana en exportació de peix, té previst invertir més de 20 milions d’euros en la construcció d’una nova planta de producció, a l’Anoia. Les noves instal·lacions donaran feina a més de 250 treballadors, tot i que des de l’empresa es puntualitza que alguns procediran de les indústries que el grup ja té a d’altres punts de Catalunya.

fetxa_radioIgualada

L’Igualada Rigat espera guanyar aquest divendres a la pista del Vendrell i classificar-se per a la Copa del Rei

L’Igualada Rigat visitarà aquest vespre la pista del Vendrell en partit de la 13a jornada de l’OK Lliga que els pot donar el pas matemàtic per a Reus ’19.

fetxa_radioIgualada

El Monbus CB Igualada, preparat per endur-se la victòria diumenge de la pista del Salou

El Monbus Club Bàsquet Igualada jugarà diumenge a la pista del Salou en un nou partit de la Lliga EBA.

fetxa_radioIgualada

L’Anoia Rugby Club enceta aquest diumenge la segona fase al camp de l’Alt Empordà

L’Anoia Rugby club jugarà diumenge al camp de l’Alt Empordà en la primera jornada de Tercera Catalana.

fetxa_radioIgualada

El Museu de la Pell d’Igualada genera 2€ al territori per cada euro invertit per part de l’Administració pública

Així es desprèn de l’Estudi de l’impacte econòmic dels museus del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, que ha analitzat 17 dels 26 museus del Sistema Territorial. Segons aquest estudi, el Museu de la Pell ha generat 2,04 euros per cada euro d’inversió per part de l’Administració pública l’any 2017. En xifres globals, l’import que l’Administració va dedicar l’any 2017 a les inversions i la despesa corrent del Museu va ser de 419.000 euros i ha generat en el territori un impacte econòmic de 855.000 euros. Pel que fa a l’ocupació, l’informe conclou que l’activitat generada pel Museu durant l’any passat equival a 16 llocs de treball.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada posa 15.000 € a disposició dels joves perquè facin propostes per a l’agenda “Impuls”

El departament de Joventut del consistori igualadí destinarà, 15.000 euros al projecte participatiu “Impuls”, que converteix els joves en motors de canvi i els fa protagonistes de l’#agendaimpuls 2019 d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

El Gran Recapte aconsegueix recollir gairebé 53 tones d’aliments a l’Anoia

Aquesta iniciativa, organitzada per la Fundació Banc dels Aliments els passats dies 30 de novembre i 1 de desembre, va recollir a la comarca 52.925 quilos d’aliments. Una xifra que ha estat valorada molt positivament pels organitzadors. Els aliments recaptats s’han quedat tots als centres de l’Anoia des d’on es farà la distribució als beneficiaris al llarg de tot l’any. Segons expliquen des de la Fundació Banc dels Aliments els productes recollits són una part molt important del total que es reparteix, juntament amb d’altres productes com són la fruita, la verdura i aliments frescos i congelats que la Fundació Banc dels Aliments fa arribar a la nostra comarca regularment.

fetxa_radioIgualada

El PP demana al govern que reguli l’ús dels patinets elèctrics a Igualada

El portaveu del Grup Municipal popular al consistori igualadí, Joan Agramunt, assegura que la mala utilització d’aquests aparells, sense regulació existent al municipi, pot comportar una important perillositat per als vianants.

fetxa_radioIgualada

Un incendi crema quatre cotxes al carrer Girona

Aquest matí de dijous els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís (a les 6:15) d’un incendi que cremava quatre vehicles a l’interior d’un aparcament descobert situat al carrer de Girona.

fetxa_radioIgualada