icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El jugador del Monbus CB Igualada Edu Burgès posa fi al bàsquet després d’una dilatada i exitosa carrera

El jugador de l’Igualada ha estat 14 anys vinculat al club iguáladí i s’ha convertit en un puntal de la defensa igualadína.

fetxa_radioIgualada

El CF Igualada femení no falla al camp del Rayo Vallecano B (0-4) i suma la quarta victòria consecutiva

Les blaves estan fent un final de temporada esplèndid i segueixen quartes a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

fetxa_radioIgualada

Aquest dijous es presenta a l’Ateneu el llibre “El Modernisme a Igualada”

La ciutat d’Igualada dona aquest dijous el tret de sortida al cicle dedicat al Modernisme a la capital de l’Anoia. (19:30h)

fetxa_radioIgualada

La WS Europe Cup de l’Igualada Rigat, un tresor dedicat a tota la ciutat

Els jugadors de l’Igualada Rigat van gaudir de les celebracions, la majoria un fet inèdit per a ells.

fetxa_radioIgualada

L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán perd a casa contra el Manlleu (2-3) i ho té complicat per assolir la permanència

Entre d’altres supòsits, les igualadines han de guanyar els 4 partits que falten i esperar que el Bembibre els perdi tots.

fetxa_radioIgualada

Comencen les activitats sobre el modernisme a Igualada amb un munt d’iniciatives que van des d’exposicions, rutes modernistes i la presentació d’un llibre

Properament es presentaran diverses exposicions que desgranen i detallen diversos conceptes, personatges i objectes relacionats amb el modernisme igualadí.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal de l’Anoia obre la convocatòria d’ajuts de menjador per al curs 2024 -2025

Aquests ajuts estan adreçats a estudiants d’ensenyaments obligatoris i d’educació infantil matriculats en centres educatius sufragats amb fons públics, de la comarca de l’Anoia, i s’atorguen en funció de les condicions econòmiques, familiars i socials de les persones sol·licitants.

fetxa_radioIgualada

Mostra Igualada i l’Associació Recomana convoquen el 9è Concurs de crítica teatral infantil i juvenil

Una iniciativa que té per objectiu per revaloritzar la mirada crítica dels espectadors i fomentar la pràctica d’aquest gènere. Enguany com a novetat les crítiques, que s’han de realitzar sobre qualsevol de les obres de la Mostra Igualada 2024, s’obren a nous formats i creativitats. D’aquesta manera, les crítiques es podran fer amb un vídeo de 3 minuts com a màxim, a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #ConcursdecríticaMostraIgualada. 

fetxa_radioIgualada

Arriba una nova edició de la Triangular d’Empresàries i Directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès

s tracta d’una iniciativa impulsada per les comissions de dones empresàries i directives Aceb Suma, Dones d’Empresa i UEA Inquieta amb l’objectiu d’establir relacions de negoci i vincles de col·laboració entre les professionals dels diferents territoris.

fetxa_radioIgualada