icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

La ciutat d’Igualada dona les “Gràcies” a tota la ciutadania per l’esforç realitzat per afrontar la COVID-19

El Parc Central ha estat l’escenari, aquest dissabte, d’un gran acte festiu organitzat per agrair, tant al personal sanitari com a tota la ciutadania en general, l’esforç realitzat durant la pandèmia.

fetxa_radioIgualada

Més d’un miler de persones han participat a la 8a edició de l’Alzheimer Race

La cursa i caminada solidària, que es va celebrar el passat diumenge, va comptar amb més d’un miler de persones inscrites i més d’un centenar de voluntaris que van ajudar en l’organització. Es tracta d’un acte solidari, organitzat per l’Hospital de Dia Sant Jordi i l’Ajuntament d’Igualada, que recull fons per a l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA). Podeu trobar més informació i fotografies d’aquesta 8a edició de l’Alzheimer Race al web www.cssi.cat/alzheimerrace.

fetxa_radioIgualada

El Parc Central acull aquest dissabte la jornada d’agraïment a l’esforç durant la COVID-19 que recollirà fons per la Covid persistent

La jornada anomenada “Gràcies” pretén ser un reconeixement als professionals de la salut i al conjunt de la ciutadania que va haver de fer front a la Covid-19. Des de la organització, Cristina Casas, ha explicat que l’agraïment “no només serà per als professionals de la salut”.

fetxa_radioIgualada

La Mostra d’Entitats solidaries dona el tret de sortida, aquest dissabte, a l’Octubre Solidari

L’Octubre Solidari s’iniciarà, aquest dissabte, amb la tradicional Mostra d’Entitats, que es durà a terme durant la tarda del 30 de setembre a la plaça de Cal Font.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte, 12è Mercat de Lletres a Cal Font i a la La Biblioteca Central d’Igualada

La Biblioteca Central d’Igualada i el departament de Cultura ja ho tenen tot a punt per celebrar la dotzena edició del Mercat de Lletres d’Igualada, que es durà a terme aquest dissabte 30 de setembre, durant tot el dia, als diversos espais de la Biblioteca i a la plaça de Cal Font.

fetxa_radioIgualada

Igualada acollirà, aquest dissabte, la 5a edició del festival d’art urbà Electra  

Aquest esdeveniment convida artistes de diferents tècniques i estils a traslladar el seu art a les caixes d’electricitat. Aquest any, com a novetat, el festival Electra tindrà com a centre neuràlgic el Parc de l’Estació Vella, on es duran a terme un seguit d’activitats relacionades amb el món de l’art, per complementar les actuacions a les caixes.

fetxa_radioIgualada

El Consorci Sanitari de l’Anoia celebra el Dia Mundial de la Salut Mental amb un esdeveniment per donar visibilitat a l’esport inclusiu

Els Consorci, juntament amb l’associació Màgic Dream Team Anoia, els ajuntaments d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, i amb la col·laboració d’altres entitats del territori, ha organitzat l’acte “Un pas més cap a la integració social”. Un esdeveniment esportiu, popular i lúdic que vol posar en valor la importància de l’esport com a eina per avançar cap a la integració i la inclusió de persones amb altres capacitats.

fetxa_radioIgualada

El Servei Meteorològic de Catalunya celebra una trobada de la Xarxa d’Observadors Meteorològics (XOM), a Pujalt

Aquest dissabte, es durà a terme per primera vegada una trobada amb totes les dones i homes que porten a terme observacions meteorològiques, de la xarxa Fenològica de Catalunya FENOCAT, que celebra 10 anys de la Xarxa d’Observadors Meteorològics (XOM) amb observadors i vigilants.

 

fetxa_radioIgualada

Igualada es marca l’horitzó del 2030 per tenir estudis de Medicina, Psicologia i Dret i arribar a la xifra dels 1.500 estudiants universitaris

Castells ha avançat que ja estan treballant amb la Universitat de Lleida per ampliar aquests estudis i fer realitat els objectius marcats.

fetxa_radioIgualada

L’artista cubà Mel Semé donarà, aquest divendres, el tret de sortida a una nova edició del cicle Músiques de Butxaca, a l’Ateneu Igualadí

Aquesta iniciativa organitzada per l’Ateneu, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, s’encetarà demà, a les nou del vespre, amb el concert del músic i compositor Mel Semé.

 

fetxa_radioIgualada