icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Rècord de passatgers del bus urbà a Igualada, que en certes franges horàries provoca overbooking en algunes expedicions i les queixes dels usuaris

En el ple d’aquest mes de novembre l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va avançar que el servei de bus urbà a la ciutat d’Igualada podria arribar, per primera vegada, al milió d’usuaris al llarg d’un any natural.

fetxa_radioIgualada

AKA Teatre porta, aquest cap de setmana, al Teatre de l’Aurora, l’espectacle “Scratch”

Aquest muntatge, que es podrà veure divendres i dissabte, a les vuit del vespre, i diumenge, a les set de la tarda, és un monòleg que parla de l’apoderament de la dona. “Scratch” explica les vivències d’una DJ que viu entre les lleis de la nit i els desitjos més íntims.

fetxa_radioIgualada

La Biblioteca Central d’Igualada enceta el mes de desembre amb una agenda carregada d’actes

La primera activitat es farà demà, a les 7 de la tarda, i consistirà en una xerrada sobre el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, que oferirà el doctor en Filosofia Joan Ordi.

fetxa_radioIgualada

El president del Fons Català de Cooperació, l’igualadí Jordi Cuadras, es reuneix amb Igualada Solidària

Jordi Cuadras ha estrenat el seu mandat al capdavant del Fons participant a la trobada d’aquest mes de novembre d’Igualada Solidària. La comissió està impulsada per l’Ajuntament d’Igualada i la formen una vintena d’entitats de la ciutat dedicades a la cooperació i la solidaritat.

fetxa_radioIgualada

Igualada porta a l’escola Dolors Martí al congrés STEM Women Congress

El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, a través del projecte europeu WeSTEMEU, va portar a l’escola Dolors Martí i Badia a participar en l’Stem Women Congress el passat dijous 23 de novembre.

fetxa_radioIgualada

Igualada tindrà una comissaria d’Agents Rurals i una Escola de Natura a la zona del Pla de la Massa

El ple de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat el primer pas per realitzar la cessió dels terrenys a la direcció general d’Agents Rurals de la Generalitat de dos terrenys a la zona del Pla de la Massa per impulsar dos projecte; un nou local per al cos d’Agents Rurals i una Escola de Natura.

fetxa_radioIgualada

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Joan Mercader renova la seva junta

La nova junta del centre està formada per Dani Vidal, Judit Saló, David Rodríguez, Fina Núñez, Susanna Fàbregas i Otger Costa. La renovació es va aprovar durant l’Assemblea de socis i sòcies de l’associació que es va celebrar, el passat dimecres, i que va servir també per aprovar la gestió realitzada per la junta sortint.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament impulsa una jornada per potenciar el tèxtil entre els estudiants i empreses del sector

Ig-Nova Igualada, el servei de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, en col·laboració amb Fitex ha organitzat una jornada per impulsar el sector tèxtil a la ciutat amb un públic format per estudiants i futurs estudiants dels itineraris formatius del sector tèxtil, així com empreses i representants de la xarxa ACTE.

fetxa_radioIgualada

Igualada reordena la mobilitat per a fer-la més segura per a vianants i conductors, amb diverses accions

L’Ajuntament d’Igualada ha anunciat un pas ferm cap a un model de mobilitat més segur per als seus ciutadans, amb la implementació de diverses accions innovadores.

fetxa_radioIgualada

Es gradua la primera promoció de FP Dual en auxiliar de geriatria, a Igualada

Es tracta de 10 joves que s’ha format durant un any a la Residència Pare Vilaseca, gestionada pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Els joves, d’entre 17 i 29 anys, van iniciar el programa durant el mes de novembre del 2022 i han completat les classes teòriques a les instal·lacions d’IGNova Ocupació i al centre 4D Health. A més, han realitzat pràctiques remunerades a la Residència Pare Vilaseca.

fetxa_radioIgualada