icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’Associació d’Empreses del Polígon Industrial Les Comes d’Igualada ha rebut una subvenció de més de 600.000 euros per a la comunitat energètica empresarial “Les Comes Genera”

Es tracta d’una subvenció provinent dels Fons Europeus Next Generation de la Unió Europea per un import proper als 617.000 euros. Un fet que permetrà el primer autoconsum col·lectiu entre empreses en un polígon industrial de tota Espanya. El projecte està impulsat per participació empresarial, però amb la col·laboració amb entitats municipals i consumidors vulnerables.

fetxa_radioIgualada

La Biblioteca Central d’Igualada acull aquest mes de desembre l’exposició “Joguets i escriptors”

La mostra, que es podrà veure fins al 27 de desembre, combina textos dels autors clàssics de la literatura catalana i joguets del Museu del Joguet de Catalunya-Figueres. Per exemple Mercè Rodoreda parla de les nines trencades; Josep M. de Sagarra, de les pilotes de reglament i el cartellista Carles Fontserè, dels cotxes Bugatti de llauna.

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu critica que les subvencions de l’IBI exclouen a molts col•lectius en situació de vulnerabilitat econòmica

Poble Actiu considera que la proposta de subvencions pel pagament de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) per l’any 2024 torna a excloure diversos col·lectiu amb vulnerabilitat econòmica.

fetxa_radioIgualada

“Migracions internes a la ciutat d’Igualada” presentat per Laura Dolz guanyador del premi Igual’Art

El Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada ha atorgat a l’equip dirigit per la Laura Dolz, amb Jose Ferulli i Marc Càlichs, el premi de suport a projectes d’arts visuals Igual’Art 2023- 2024.

fetxa_radioIgualada

Junts reclama un finançament just per als Ajuntaments en una moció al ple aprovada per unanimitat

Junts per Igualada denuncia que ni la Generalitat ni l’Estat compleixen alhora de dotar els ens locals de recursos i els reclama una reforma estructural del finançament.

fetxa_radioIgualada

La Fundació UEA rep 10.000€ de la Fundació “la Caixa” per començar a fer realitat el Centre d’Oficis de l’Anoia

L’objectiu d’aquest Centre d’Oficis és posar solució a la curiosa situació d’atur que es troba la comarca de l’Anoia, amb la voluntat d’inserir persones desocupades en ofertes de feina que no es cobreixen per falta dels perfils professionals. D’aquesta manera es lligaria l’oferta i la demanda de feina.

fetxa_radioIgualada

Igualada acull aquest nadal el 32è Torneig Caga Tió; inscripcions fins el 10 de desembre

El Cagatió es farà del 27 al 30 de desembre al Complex Esportiu de Les Comes d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

Igualada destinarà 47.000 euros per a la restauració i rehabilitació de façanes. Ja s’han destinat més de 300.000 euros en els darrers 13 anys

Un any mes l’Ajuntament d’Igualada, amb la finalitat de mantenir en bon estat de conservació i estètica dels edificis, garantir la seguretat dels vianants i mantenir viva la imatge de la ciutat, va obrir convocatòria d’ajuts econòmics per a la restauració de façanes dels immobles situats dins del terme municipal d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

Aquest dimecres es tallarà la ronda del Rec d’Igualada per instal·lar el darrer tram del pont de connexió amb la Ronda Sud

Així ho ha anunciat l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, en el marc del setè Fòrum Empresarial de l’Anoia, que es va celebrar el passat dimecres, al Teatre Municipal Ateneu. Aquest nou pont de 26 metres, que creua el riu Anoia fins arribar a la rotonda de la Ronda del Rec amb el Carrer Misericòrdia, permetrà la unió més ràpida d’Igualada tant amb l’Autovia, com amb la C-15 i la C-37.

fetxa_radioIgualada

El Gran Recapte recull gairebé 35 tones d’aliments a la comarca de l’Anoia

La comarca de l’Anoia va participar el passat cap de setmana d’una nova edició del Gran Recapte amb un total de 300 voluntaris i voluntàries i la implicació de 34 establiments comercials.

fetxa_radioIgualada