icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Es constitueix formalment la nova junta de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD)

La nova junta general de la MICOD incorpora els nous alcaldes i regidors sorgits de les eleccions municipals celebrades el passat mes de maig. El president de l’ens serà novament l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i les vicepresidències recauen en l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, l’alcalde de Montbui, Jesús Miguel Juárez, i la nova alcaldessa de Jorba, Pilar Queralt.

fetxa_radioIgualada

S’obre l’Oficina d’Habitatge d’Igualada, un nou espai que agrupa tots els serveis municipals en matèria d’habitatge

Des d’aquesta setmana l’Oficina de l’Habitatge d’Igualada ja està operativa. Situat la plaça de l’Ajuntament número 2, aquest nou espai municipal apropa als ciutadans tots els serveis que el consistori ofereix en matèria d’habitatge, agrupant-los en un sol espai a peu de carrer.

fetxa_radioIgualada

L’Ateneu acollirà, aquest divendres, el lliurament dels premis al Compromís Cultural d’Òmnium Anoia i la Festa Estellés

Aquest any els premis reconeixeran la professora Antònia Enrich, per la seva tasca educativa a diverses escoles de la ciutat, i La Lliga de Capellades, per mantenir viu el teixit cultural del poble durant més de cent anys. L’acte d’entrega del premis es farà demà, a l’Ateneu Igualadí, a 2/4 de 8 del vespre. Un cop finalitzat se celebrarà la vetllada “Festa Estellés”, al Jardí Prohibit de l’Ateneu.

fetxa_radioIgualada

Aquest divendres, dia sense cotxes i gratuïtat del transport bus urbà per tancar la Setmana Europea de la Mobilitat

Els busos urbans, al llarg de tota la jornada de divendres, seran gratuïts amb l’objectiu de promoure el transport públic.

fetxa_radioIgualada

La Coral de Santa Maria d’Igualada participa a la festa patronal de la Soledat

A l’església de la Soledat es va celebrar, diumenge, la missa matinal en commemoració de la festa patronal. La cerimònia va ser presidida pel rector de la parròquia Mn. Josep Massana.

fetxa_radioIgualada

FirAnoia torna aquest cap de setmana, a Igualada, amb rècord d’expositors i una vintena d’activitats

La 70a edició d’aquesta fira multisectorial, organitzada per Fira d’Igualada, se celebrarà des d’aquest divendres i fins diumenge, a diferents punts de la ciutat. Aquest any Firanoia comptarà amb la participació de 282 expositors, una xifra rècord i que supera en una vintena els participants de l’any passat.

fetxa_radioIgualada

El Consorci Sanitari de l’Anoia s’adhereix a la campanya “Donem veu als pacients!” per celebrar el Dia Mundial de la Seguretat dels Pacients

El Consorci Sanitari de l’Anoia se suma a la celebració del Dia Mundial de la Seguretat dels Pacients 2023 (17 de setembre), una campanya que enguany se centra en el reconeixement del paper crucial dels pacients, les seves famílies i els cuidadors en la seguretat de l’assistència sanitària.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal de l’Anoia ofereix 42 rutes de transport escolar que donen servei a 32 municipis

El servei de transport escolar del Consell Comarcal de l’Anoia ofereix aquest curs escolar 2023-2024 un total de 42 rutes que donen servei a 32 municipis i més de 1.500 alumnes.

fetxa_radioIgualada

La Cambra organitza un curs per apropar els coneixements tècnics en l’àmbit del vehicle elèctric al jovent de l’Anoia

El programa formatiu, totalment gratuït, s’adreça als i les joves de la comarca que vulguin introduir-se en el món de la mobilitat sostenible. Sota el títol “Reparació i manteniment del vehicle elèctric”, el curs aproparà als participants els recursos necessaris en l’àmbit del vehicle elèctric i híbrid. La formació, que s’ha iniciat aquest mateix dimarts i s’allargarà fins al mes de desembre, al circuit Parcmotor de Castellolí, s’emmarca dins el Programa de Garantia Juvenil impulsat pel PICE (el Programa Integral de Cualificación y Empleo).

fetxa_radioIgualada

Igualada Som-hi no entén que Poble Actiu els demani consensuar una partida pel POUM per negociar el pressupost 2024 quan la formació els va vetar durant la campanya

El portaveu d’Igualada Som-hi ha estat molt dur amb Poble Actiu i els ha recordat que van ser ells qui durant la campanya van vetar el candidat de Som-hi per una hipotètica investidura.

fetxa_radioIgualada