icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Les obres de la 1a fase de la Via Blava Anoia començaran el proper mes de febrer del 2023          

Així ho han confirmat els diputats de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i el d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, durant una trobada celebrada, aquest dimarts a la Pobla de Claramunt, amb els alcaldes dels cinc municipis implicats en la Via Blava Anoia.

fetxa_radioIgualada

Igualada Som-hi proposa incorporar una aplicació mòbil d’alertes i un urbanisme feminista al Pla de Seguretat

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta), coincidint amb la setmana del Dia per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, proposa diferents accions per millora la seguretat de la ciutat pensant, sobretot, en les dones.

fetxa_radioIgualada

S’inaugura la remodelació de la plaça del barri del Sant Crist d’#Igualada

Els treballs de remodelació han consistit en transformar aquesta plaça en un espai més accessible, eliminat les barreres físiques existent, i també més ampli. Concretament s’ha integrat el tram del carrer de Bisbe Robuster com un tram de plataforma única, ampliant la superfície de la plaça i pacificant el trànsit de vehicles en aquest espai.

fetxa_radioIgualada

L’Escola d’Art Municipal “La Gaspar” rep una subvenció estatal per projectes d’innovació digital

La regidora d’Ensenyament d’Igualada, Patrícia Illa, acompanyada de la directora i subdirectora de l’escola La Gaspar, Raquel Camacho i Esther Comenge ha anunciat la inversió de 200.000€ per part del Govern de l’Estat per a l’escola d’art La Gaspar dins dels Pressupostos Generals de l’Estat.

fetxa_radioIgualada

El Consorci Sociosanitari d’#Igualada busca suport per ampliar i millorar el seu projecte de teràpia amb nines

Aquesta iniciativa s’està duent a terme, actualment, a la Residència Pare Vilaseca, amb un grup de 25 persones amb diagnòstic de demència, amb l’objectiu d’ajudar-los a mantenir les habilitats cognitives i la memòria.

fetxa_radioIgualada

Es reforçarà la seguretat a #Igualada, durant les festes de Nadal

Coincidint amb aquestes dates, es posa en marxa de nou l’operació Suma+. En el marc d’aquest dispositiu, parelles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra duran a terme patrullatges a peu, als principals eixos comercials d’Igualada, cada dia de la setmana durant la campanya de Nadal.

fetxa_radioIgualada

Joves dissenyadors d’arreu del món presenten els seus projectes de moda innovadora i sostenible a #Igualada

En el marc del projecte europeu CRE@CTIVE un grup de joves dissenyadors, procedents de països com Itàlia, Jordània, Tunísia o Palestina han presentant les seves creacions, a l’Igualada Fashion Lab. Es tracta de propostes que han de servir per introduir la innovació i la sostenibilitat  al sector tèxtil-moda del mediterrani.

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu presenta alternatives per a una transició energètica justa, organitzada i participativa

La candidatura municipalista impulsada per la CUP organitzà el passat divendres una conferència que va comptar amb la participació d’en Jaume Fons Esteve (Som Energia Anoia) i de’n Dani Cornellà (diputat de la Candidatura d’Unitat Popular – Un nou cicle per Guanyar al Parlament de Catalunya).

fetxa_radioIgualada

Els programes ‘Eufòria’ de TV3, ‘Caminos de Flamenco’ de RTVE, ‘Tòfol Castanyer’, ‘Balandrau, infern glaçat’ i la pel·lícula alemanya ‘Martha Libermann’, entre els distingits pels Premis Zoom

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya ha celebrat la gala de cloenda i lliurament de premis aquest dissabte a la nit al Teatre Ateneu d’Igualada, en un acte presentat per la periodista Ares Teixidó que ha aplegat el sector audiovisual del país i representants del món de la cultura i de les institucions.

fetxa_radioIgualada

Igualada dona el tret de sortida a les festes de Nadal amb la tradicional encesa dels llums

La Plaça de l’Ajuntament es va omplir per veure l’espectacle que serviria per fer el compte enrere de l’encesa dels llums de Nadal a la ciutat.

fetxa_radioIgualada