icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’APAN organitza, aquest diumenge a #Igualada, la 7ena Fira per l’Adopció d’Anamials de Companyia

Després de que l’any 2020 no es pogues realitzar a causa de la pandèmia de COVID, Igualada recupera la fira per l’adopció d’animals aquest 17 d’octubre.

fetxa_radioIgualada

Òmnium Anoia dona a conèixer la cultura japonesa amb un cicle que inclou literatura, gastronomia i cinema

En el marc d’aquesta proposta el proper dilluns, a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí, es presentarà el llibre “Confessions d’una màscara”, de Yukio Mishima. La presentació comptarà amb la participació d’Albert Nolla, traductor de l’obra del japonès al català. Per participar no és necessari confirmar l’assistència, però hi haurà aforament limitat per ordre d’arribada.

fetxa_radioIgualada

El Teatre de l’Aurora estrena la producció pròpia Per què balla en Jan Petit?

Aquest divendres i durant el cap de setmana podrem gaudir de l’estrena de Per què balla en Jan Petit?, un espectacle familiar.

fetxa_radioIgualada

Els Moixiganguers tornaran a la Plaça de l’Ajuntament aquest diumenge per celebrar la seva 27a Diada de la Colla amb un cartell de luxe

Aquest diumenge a les 12 del migdia, els Moixiganguers d’Igualada celebraran la 27a Diada de la Colla, per fer-ho tornaran a la plaça de l’Ajuntament desprès de molts mesos d’absència de castells a les places d’Igualada a causa de les restriccions marcades per la prevenció de la Covid.

fetxa_radioIgualada

Les terrasses de bars i restaurants tornaran a la mida habitual amb la fi de les restriccions d’aforament aquest divendres

Després que govern de la Generalitat hagi anunciat el retorn als aforaments habituals en la restauració i als comerços a partir d’aquest divendres, l’Ajuntament d’Igualada ha iniciat els treballs per tal que les terrasses que s’havien ampliat durant aquest període excepcional tornin a la seva forma original.

fetxa_radioIgualada

#Igualada continua millorant les dades de recollida selectiva

El regidor de Sostenibilitat, Miquel Vives, ha fet públiques les dades de recollida selectiva de la ciutat de l’any 2020. Vives ha destacat “la tendència positiva d’augment del reciclatge a la ciutat tant pel que fa aquest any com en els últims 4 anys”.

fetxa_radioIgualada

El metge igualadí Xavier Cantero rep el reconeixement de la SEMFYC per la seva implicació durant la pandèmia

El metge de família Xavier Cantero, de l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà, ha rebut un reconeixement per la seva implicació i tasca durant la pandèmia de la COVID-19. La Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (SEMFYC) és qui li ha fet entrega d’aquest reconeixement en el marc del XLI Congrés Espanyol de Metges de Família, que ha tingut lloc a Palma de Mallorca.

fetxa_radioIgualada

El nou campus de salut estarà acabat en 13 mesos

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, assegura que “l’obra ja ha començat i que d’aquí a 13 mesos ha d’estar acabada”. Castells ho ha anunciat durant l’acte d’inauguració del curs escolar del Campus Universitari Igualada-UdL.

fetxa_radioIgualada

#Igualada registra un sol cas de COVID19 en els darrers 7 dies

Els índex que mesuren l’estat de la pandèmia estan sota mínims a la ciutat d’Igualada, i en aquests moments hi ha notificat un sol cas de COVID19 a la ciutat.

fetxa_radioIgualada

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena anuncia que tres noves empreses s’instal·laran properament a l’Anoia

Per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena es tracta d’una magnífica notícia ja que l’arribada de noves empreses té un impacte en la creació d’ocupació directa i indirecta i dinamitza l’economia del territori.

fetxa_radioIgualada