icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’igualadí Javier Recio és el candidat dels Comuns per la vegueria del Penedès, a les eleccions al Parlament de Catalunya

Recio, que ocuparà el número 38 en la llista dels Comuns per Barcelona als comicis del proper 12 de maig, ha estat presentat com a candidat de l’Anoia, en un acte que s’ha fet aquest dimecres a l’estació d’Igualada. El jove igualadí ha agraït la confiança dipositada en ell per representar als Comuns de l’Anoia i poder donar veu a les problemàtiques i demandes reals de la comarca.

fetxa_radioIgualada

La Cambra a l’Anoia i la Fundació Impulsa signen un acord per fomentar la formació professional a la comarca

L’objectiu d’aquest conveni passa per impulsar iniciatives en l’àmbit de la formació professional dirigides al jovent de la comarca i permetre assolir els objectius de responsabilitat social corporativa de les empreses anoienques. L’acord ha estat signat pel president de la Cambra de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Anoia, Xavier Badia, i el president la Fundació Impulsa, Carles Cuyàs.

fetxa_radioIgualada

La Consellera de Cultura destaca l’aposta del govern català per Mostra Igualada i posa com a exemple l’augment del seu pressupost en 40.000€

Natàlia Garriga ha destacat la importància de Mostra Igualada per al govern i ha explicat que per aquest motiu, i malgrat que el pressupost de la Generalitat per aquest 2024 estigui prorrogat, han decidit augmentar en 40.000€ el pressupost de la fira, arribant als 250.000€.

fetxa_radioIgualada

Obertes les inscripcions pel 3r torneig de Pàdel Contra el Càncer

El pròxim dissabte, 20 d’abril, l’Associació Contra el Càncer a Igualada i el Pàdel Infinit organitzen la segona edició del Torneig de Pàdel Contra el Càncer amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

fetxa_radioIgualada

Es presenta el llibre “El Modernisme a Igualada” com a tret de sortida de les activitats dedicades a aquest moviment a la ciutat

El llibre es presentarà públicament el proper 18 d’abril, a les 19.30h, a l’Ateneu .

fetxa_radioIgualada

Més de 40 fotògrafs i 300 fotografies participen al Concurs Fotogràfic “Típics Tres Tombs 2024”

El certamen, organitzat per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, ha tingut una participació de 309 fotografies de la mà de 44 fotògrafs.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada reedita el projecte del grup de suport adreçat a familiars cuidadors no professionals

Aquest grup és un espai de relació i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments i vivències associades a les tasques de cura, per millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores.

fetxa_radioIgualada

Des d’avui i fins diumenge, Mostra Igualada omplirà la ciutat amb 37 espectacles per a infants i joves

La 35a edició de la fira d’espectacles infantils i juvenils de Catalunya, que se celebrarà al llarg d’aquests dies a la capital de l’Anoia, acollirà 37 companyies que oferiran un total de 77 funcions.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament alerta d’una estafa telefònica en què es reclama el pagament de taxes municipals

L’Ajuntament d’Igualada alerta novament d’una estafa que es rep via telèfon, ja sigui amb una trucada, amb missatge de text o per WhatsApp, en referència al pagament de diverses taxes municipals.

*foto del missatge que envien els estafadors

fetxa_radioIgualada

Demà, a les 7 de la tarda, a l’Espai Cívic centre hi haurà la conferència del periodista igualadí Rafael Jorba i Castellví

Aquest acte, de Federalistes d’Esquerres a Igualada, parlarà sobre l’alternativa federal. Rafael Jorba ha estat redactor d’opinió, corresponsal a París, sotsdirector de la Vanguària i cap d’informatius de Televisió Espanyola a Catalunya.

fetxa_radioIgualada