icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

La MICOD ofereix nous assessoraments personalitzats i gratuïts per a comerços

Gràcies al bon balanç dels participants d’edicions anteriors i a l’alt interès demostrat pels comerços, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) ha obert set noves places per participar a les consultories personalitzades que arrencaran el proper mes de setembre dins del programa de suport digital al comerç “Digitalcommerce Conca”.

fetxa_radioIgualada

Els Premis al Compromís Cultural 2022 són per Carles Ma. Balsells Valls i l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra

Els guardons que entrega Òmnium Anoia arriba a la seva 18a edició amb l’objectiu de reconèixer la defensa que han fet diferents persones i col·lectius sobre la llengua i cultura catalana.

fetxa_radioIgualada

ERC Igualada assegura que els rebuts de l’IBI, que el consideren el “més car de Catalunya” estan “castigant” les famílies igualadines

Durant aquests dies l’ajuntament d’Igualada cobrarà el primer rebut de l’impost sobre béns i immobles (IBI) a totes aquelles persones que tinguin el pagament fraccionat i ERC Igualada torna a denunciar que el govern de Marc Castells cobra “l’IBI més car de Catalunya”.

fetxa_radioIgualada

Una quarantena de globus aerostàtics ompliran aquesta setmana el cel de la ciutat d’Igualada en una edició de l’European Balloon Festival sense restriccions

Del 6 al 10 de juliol el cel de la ciutat d’Igualada es tornarà a omplir de globus aerostàtics, en una edició que no tindrà restriccions per la pandèmia.

fetxa_radioIgualada

Els mossos d’esquadra detenen dos homes com a presumptes autors de set delictes de furt a Vilanova del Camí

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta a finals de març, després de produir-se diversos furts de catalitzadors a vehicles estacionats al municipi de Vilanova del Camí.

fetxa_radioIgualada

El ple de l’Ajuntament aprova una moció en defensa de les polítiques de suport al comerç d’#Igualada

La moció, presentada pel grup de Junts per Igualada en el ple ordinari d’aquest mes de juny, posa en valor la importància de seguir treballant amb polítiques específiques per potenciar el comerç local.

fetxa_radioIgualada

El projecte “Humanity”, de l’ONG Nzuri Daima farà una actuació única al claustre de l’Escola Pia d’#Igualada el 8 de juliol a les 19:30h

Nzuri Daima és una organització formada totalment per voluntaris que a través de diversos projectes lluiten pels drets humans a Àfrica. Utilitzen la música i les arts com a mitjà de sanació i transformació social i l’educació com el motor fonamental de construcció d’un futur millor.

fetxa_radioIgualada

Comencen les obres de la cuina del Gabriel Castellà, i Igualada Som-hi i Jordi Cuadras treuen pit per haver-la impulsat condicionant el govern municipal

Les obres de la cuina de l’Escola Gabriel Castellà ja han començat i la instal·lació serà una realitat al mes de setembre.

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu proposa solucions per evitar que cap família es quedin sense plaça a les llars d’infants municipals

Des de Poble Actiu han denunciat la manca de places públiques que Igualada oferta i han explicat que “reubicant les sol·licituds que no han entrat en primera opció, encara quedarien 24 alumnes fora del sistema públic de llars d’infants municipals”.

fetxa_radioIgualada