icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

El Consorci Sanitari de l’Anoia celebra, aquest divendres, una jornada per incentivar la participació al Programa de cribratge de càncer colorectal

Amb una dotzena de ponents convidats, aquesta trobada vol fer d’altaveu sobre la importància de la prevenció i el paper clau que tenen els professionals de la salut per incentivar la participació de la població al Programa de cribratge de càncer de còlon i recte.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte, el Col·lectiu Eixarcolant organitza la ruta gastronòmica de les plantes oblidades

Es tracta d’una passejada etnobotànica amb tast de productes. L’itinerari és apte per a tots els públics i es realitzarà per l’entorn del municipi de Jorba. Durant la jornada es podran conèixer plantes silvestres comestibles i varietats tradicionals que el Col·lectiu Eixarcolant ha recuperat als horts i a l’arborètum. El recorregut acabarà amb una degustació de productes elaborats a l’obrador experimental de l’entitat.

fetxa_radioIgualada

L’Escorxador d’Igualada acull la Fira de Modelisme estàtic i Slot aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana l’Escorxador d’Igualada acollirà la Igualada Model Expo (IME), la Fira de Modelisme estàtic i Slot. Es tracta d’una fira gratuïta especialitzada en el món de la miniatura on s’exposaran figures civils, militars i fantàstiques tant estàtiques com dinàmiques. Es podrà visitar dissabte 10 de juny de 10h a 20h, i diumenge 11 de 10h a 14h.

fetxa_radioIgualada

Fins el 30 de juny l’Ajuntament d’Igualada manté oberta una nova convocatòria d’arranjament d’habitatges i de masoveria urbana

Fins a final de mes, l’Ajuntament d’Igualada obre una nova convocatòria per la subvenció d’arranjament d’habitatges per, cedir-los a la borsa de lloguer assequible durant 5 anys.

fetxa_radioIgualada

L’Hospital Universitari d’Igualada habilita habitacions individuals per a totes les parteres i recent nascuts

L’Hospital Universitari d’Igualada ha habilitat habitacions individuals a la planta Maternoinfantil per a totes les parteres i els recent nascuts, que fins ara eren habitacions dobles. Aquesta iniciativa permet oferir a les famílies un ambient més íntim i relaxat durant les primeres hores de vida del nadó, en el moment posterior al part i l’inici del període de lactància.

fetxa_radioIgualada

Roger Argemí estrena “Tant se val”

L’artista igualadí torna amb una nova cançó amb la que vol donar un alè fresc i renovat al panorama musical català.  L’igualadí torna a trencar barreres amb aquest nou tema que parla de l’inconformisme i de la necessitat que té l’artista d’explorar nous camins desconeguts sense por d’anar a contracorrent.

fetxa_radioIgualada

Arrenca la preinscripció universitària per al nou curs vinent al Campus Universitari Igualada-UdL

Des d’aquesta setmana i fins al 30 de juny, es pot tramitar la preinscripció universitària al campus igualadí. Com a novetat per al proper curs 2022-2023, s’amplia en ventall de titulacions en l’àmbit de les enginyeries i s’estrenarà el nou edifici ubicat al Passeig Verdaguer d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

Aquest divendres és el darrer dia per fer les inscripcions a l’ECMMI

Fins el 9 de juny hi ha temps per fer efectiva les inscripcions per les diferents formacions de l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

Els Moixiganguers d’Igualada completen una bona actuació a Berga i afinen per encarar amb les màximes garanties el final del primer tram de temporada

Els morats van participar aquest passat cap del setmana de la Diada dels 4 Fuets de Berga juntament amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de la Vila de Gràcia.

fetxa_radioIgualada

Aquesta setmana han començat les obres de l’itinerari de vianants de la carretera de les Maioles que ha de connectar la Via Verda d’Igualada

La Diputació de Barcelona ha començat les obres de construcció d’aquest itinerari a la carretera BV-1031. L’actuació connecta la Via Verda d’Igualada al punt quilomètric 18,6 amb el camí situat al 18,4 al marge esquerra de la carretera en direcció Igualada. D’aquesta manera es connectarà l’Anella Verda en aquell punt. L’actuació també s’aprofita per millorar i condicionar aquest tram de carretera que, actualment, presenta certes deficiències.

fetxa_radioIgualada