icon_radio

RÀDIO Temps afegit

BLOG

Temps afegit – Dimecres 19 de febrer de 2020

Temps afegit és el programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui parlarem amb en Sergi Pla i en Cesc Linares, jugador i entrenador de l’Igualada HC del partit disputat ahir a Taradell. En hoquei femení parlarem amb l’Elba Garreta, jugadora de l’IFHCP del partit disputat i del següent que serà el diumenge 1 de març. Seguim parlant d’hoquei però ara de Primera Catalana amb en Marc Muntané, entrenador del Vallter Igualada B. En tennis taula parlarem amb en Dani Luco, palista, de la justada victòria d’aquest cap de setmana, i acabarem parlant de voleibol amb l’Òscar Llordés, jugador de l’IVC.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Temps afegit – Dimarts 18 de febrer de 2020

Temps afegit és el programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui parlarem amb en Jordi Méndez, jugador de l’Igualada HC, del partit que esdisputarà avui contra el Taradell i del partit disputat a Portugal de la WSEurope Cup. En hoquei comarcal parlarem amb l’Antoni Tadeo, entrenador del Capellades HC i amb en Joan Doncel, entrenador del HC Piera dels seus corresponents partits, i acabarem el programa parlant d’handbol amb l’Hilari Canales “Lalo”, jugador del CHI.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Temps afegit – Dilluns 17 de febrer de 2020

Temps afegit és el programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui parlarem amb en Ton Baliu i Cesc Linares, capità i entrenador de l’Igualada HC, del partit de Quarts de final de la WSEurope Cup jugada a Portugal. En bàsquet parlarem amb en Jordi Martí, entrenador del CB Igualada sobre la victòria aconseguida contra els Maristes Ademar de Badalona. En futbol parlarem amb l’Ivan de Nova i en Marc Cabestany, jugador i entrenador del CF Igualada de l’empat aconseguit aquest cap de setmana.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Temps afegit – Divendres 14 de febrer de 2020

Temps afegit és el programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui divendres farem tertúlia esportiva amb els jugadors de l’Igualada HC Roger Bars i Jordi Mendez i els habituals terulians Paco Esplugas i Jordi Quintana.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Temps afegit – Dijous 13 de febrer de 2020

Temps afegit és el programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui parlarem amb en Roger Bars, jugador de l’Igualada HC, del partit d’anada de 1/4 de final en la WSEurope Cup . En bàsquet parlarem amb en Roger Pérez,jugador del CB Igualada del parit contra Maristes Ademar Badalona. En futbol parlarem amb en Santi Triguero, jugador del CF Igualada del parit contra la Pobla Mafumet. En tennis taula parlarem amb en Dani Lucco, palista de la victòria conta el Vilafranca. I acabarem amb la secció de nutrició de la Núria Puig de Top Tennis.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Temps afegit – Dimecres 12 de febrer de 2020

Temps afegit és el programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui parlarem de futbol femení amb la Marta Cubí, entrenadora del CF Igualada. En bàsquet femení parlarem amb en Sergi Alamillo, entrenador de l’Anytime Fitness CB Igualada Femení. I acabarem el programa parlant del Campionat de Catalunya en pista coberta i ho farem amb la campiona de Catalunya en Salt de llargada Cora Salas.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Temps afegit – Dimarts 11 de febrer de 2020

Temps afegit és el programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui parlarem d’hoquei femení amb l’Alba Garreta, jugadora de l’IFHCP. Seguim parlant d’hoquei però ara comarcal amb l’Antoni Tadeo, entrenador del Capellades HC, amb en Joan Doncel, entrenador del HC Piera i en Marc Muntané, entrenador de l’Igualada B cada d’un en la seva respectiva categoria. I acabarem parlant d’handbol amb en Pol Cantero, entrenador del CHI.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Temps afegit – Dilluns 10 de febrer de 2020

Temps afegit és el programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui parlarem amb l’Elagi Deitg i en Cesc Linares, jugador i entrenador de l’Igualada HC de la victòria contra el Girona i de l’anada de Quarts de final de la WSE Cup. En Sergi Macià, seleccionador espanyol sub-19, ens farà com sempre el resum de la 20a jornada de l’OK Lliga. I acabarem amb la secció de música i esport amb David Farré.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Temps afegit – Divendres 7 de febrer de 2020

Temps afegit és el nou programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui divendres farem tertúlia esportiva amb en Paco Esplugas, en Joan Soler i en Jordi Quintana.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Temps afegit – Dijous 6 de febrer de 2020

Temps afegit és el programa diari d’esports de la casa, en ell explicarem el que esportivament passa a la ciutat d’Igualada i a la Comarca de l’Anoia. En el programa d’avui parlarem amb Jordi Méndez, jugador de l’Igualada HC de la derrota contra el Liceo. Parlarem dels respectius partits d’aquest cap de setmana en les categories 2a, 3a i 4a Catalana de futbol. En handbol parlarem amb en Pol Cantero, entrenador del CHI, i acabarem el programa amb la secció de Nutrició de la Núria Puig de Top Tennis.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada