icon_radio

RÀDIO El subterrani

BLOG

El Subterrani – Dimecres 15 de maig de 2024

Subterrani de moltes novetats: Alcalá Norte, Filipin Yess, Jake Xerxes Fussell, Cornelius, Jakie West, Bulbs i White Pèrill. També hem recomanat el concert de Gèls a La seu d’Urgell i recuperat un disc que celebra 30 anys, el Experimental jet set, trash and no star, de Sonic Youth.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 08 de maig de 2024

Ferran Palau, després de dos anys sense publicar disc, estrena Plora aquí. I diumenge serà a laBastida del Rec presentant-lo en directe. També hem parlat del segon cap de setmana del FABA de Manresa, on hi tocaran, entre d’altres, Melenas, Renaldo & Clara i Júlia Collado (Iris Deco).
Hem estrenat el discàs de Jessica Pratt i el disc nou d’Azul, abans de tancar el programa amb un discàs que celebra 30 anys, el gran Ill comunication, de Beastie Boys.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 24 d’abril de 2024

Kimchi, ferment de col xinesa i nom del grup encapçalat pel guitarrista Dani Comas que tocarà en directe aquest dissabte a laBastida del Rec, a Igualada. Així hem començat el Subterrani d’aquesta setmana, concert al que s’hi han afegit d’altres per aquests dies que vénen: Pony Bravo, Moreno Veloso i Bem Gil i Blue Lake, tots aquests a Barcelona. També hem escoltat novetats, entre d’altres, la banda sonora de Mamífera, que ha fet en Joan Pons i Villaró (El Petit de Cal Eril) amb en Jordi Matas, cançons noves de Fontaines DC, DIIV i un disc que segur que tindrà recorregut llarg al programa, Diamond jubilee, de Cindy Lee.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 10 d’abril de 2024

Novetats variades de discos publicats i avançaments d’altres a punt de publicar-se. Vampire weekend, Dog Unit, Khruangbin, 107 Faunos i DIIV. Agenda de concerts molt potent: Yard Act, Jollie Holland i ML Buch. I fi de festa amb un disc que en celebra 30: What fun life was, de Bedhead.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 03 d’abril de 2024

De tornada de les vacances, recuperem alguna novetat publicada aquests dies, a més d’escoltar-ne d’altres que estan a punt de publicar-se. El de Julia Holter, la tornada esperada i per sorpresa de Vinicius Cantuária, el primer llarg dels anglesos Dog Unit i una cançó nova del proper disc de Jessica Pratt. I setmana de bones propostes de directes: Dissabte amb sessió de migdia a Ultra-local Records amb la presentació del disc d’Els Llums de Colors i de tarda amb Turmell presentant el seu Sambassassina a El Sotanu d’Esparreguera. El diumenge, al primer Vermutillo de l’any a laBastida del Rec d’Igualada, Pale Moon presentant-hi disc nou. Hem tancat amb un discàs publicat l’abril del 1994, ara fa 30 anys…

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 20 de març de 2024

Avui al Subterrani Angeladorrrm és l’opció indie que han escollit a laBastida del Rec d’Igualada per la proposta de concert d’aquesta setmana. Després, al llarg del programa, hem anat combinant novetats discogràfiques com una cançó nova de Gèls, el disc nou de Four Tet i Vegyn, i fons de catàleg, amb celebracions rodones de 25 i 30 anys del primer d’Air i el gran 41 de Swell. També hem fet una ullada a algunes de les propostes de Please Advice que han de venir: Blue Lake i Amor Muere.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 13 de març de 2024

Avui al Subterrani segons avançaments dels discos de DIIV i Amen Dunes, novetat de Galgo Lento. Menció cinematogràfica a Los Planetas via Isaki Lacuesta i fons de catàleg amb Brian Eno, Penelope Trip i Ofege. I concert apostoflant de Lisabö + Los Sara Fontan + Serpent + Mursego + Harat…

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 06 de març de 2024

Tres novetats, i molt fons de catàleg al Subterrani d’aquesta setmana. Les novetats son ben diferents i variades: el disc nou de Guillem Gisbert, els americans Mannequin Pussy i una altra cançó del disc de Julia Holter per tancar el programa. El fons de catàleg ens fa viatjar a Suïssa amb uns L’Eclair de tons nigerians, als 25 anys del disc de The Roots, Things fall apart, i als 30 del segon disc de Luna i el tercer de The Charlatans. També hem celebrat els 10 del primer llarg de Renaldo & Clara, aprofitant que aquest diumenge toquen a Vilafranca.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 28 de febrer de 2024

Bona barreja, aquesta setmana! Parelles de ball per a tots els gustos… de Little Simz a The Sorcerers, Els Llums de colors i Magnolia Electric Co., Roxy Music i Underworld…

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 21 de febrer de 2024

Subterrani ple de novetats discogràfiques i bons concerts a l’agenda. Gorka Urbizu, Angeladorrrm, Real Estate i Dina Ögon son les novetats. Mar Pujol, Sanisidro (+ Negro), Socunbohemio i Carles Viarnès (+Alba G. Corral) per a veure’ls en directe.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada