icon_radio

RÀDIO El subterrani

BLOG

El Subterrani – Dimecres 10 d’abril de 2024

Novetats variades de discos publicats i avançaments d’altres a punt de publicar-se. Vampire weekend, Dog Unit, Khruangbin, 107 Faunos i DIIV. Agenda de concerts molt potent: Yard Act, Jollie Holland i ML Buch. I fi de festa amb un disc que en celebra 30: What fun life was, de Bedhead.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 03 d’abril de 2024

De tornada de les vacances, recuperem alguna novetat publicada aquests dies, a més d’escoltar-ne d’altres que estan a punt de publicar-se. El de Julia Holter, la tornada esperada i per sorpresa de Vinicius Cantuária, el primer llarg dels anglesos Dog Unit i una cançó nova del proper disc de Jessica Pratt. I setmana de bones propostes de directes: Dissabte amb sessió de migdia a Ultra-local Records amb la presentació del disc d’Els Llums de Colors i de tarda amb Turmell presentant el seu Sambassassina a El Sotanu d’Esparreguera. El diumenge, al primer Vermutillo de l’any a laBastida del Rec d’Igualada, Pale Moon presentant-hi disc nou. Hem tancat amb un discàs publicat l’abril del 1994, ara fa 30 anys…

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 20 de març de 2024

Avui al Subterrani Angeladorrrm és l’opció indie que han escollit a laBastida del Rec d’Igualada per la proposta de concert d’aquesta setmana. Després, al llarg del programa, hem anat combinant novetats discogràfiques com una cançó nova de Gèls, el disc nou de Four Tet i Vegyn, i fons de catàleg, amb celebracions rodones de 25 i 30 anys del primer d’Air i el gran 41 de Swell. També hem fet una ullada a algunes de les propostes de Please Advice que han de venir: Blue Lake i Amor Muere.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 13 de març de 2024

Avui al Subterrani segons avançaments dels discos de DIIV i Amen Dunes, novetat de Galgo Lento. Menció cinematogràfica a Los Planetas via Isaki Lacuesta i fons de catàleg amb Brian Eno, Penelope Trip i Ofege. I concert apostoflant de Lisabö + Los Sara Fontan + Serpent + Mursego + Harat…

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 06 de març de 2024

Tres novetats, i molt fons de catàleg al Subterrani d’aquesta setmana. Les novetats son ben diferents i variades: el disc nou de Guillem Gisbert, els americans Mannequin Pussy i una altra cançó del disc de Julia Holter per tancar el programa. El fons de catàleg ens fa viatjar a Suïssa amb uns L’Eclair de tons nigerians, als 25 anys del disc de The Roots, Things fall apart, i als 30 del segon disc de Luna i el tercer de The Charlatans. També hem celebrat els 10 del primer llarg de Renaldo & Clara, aprofitant que aquest diumenge toquen a Vilafranca.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 28 de febrer de 2024

Bona barreja, aquesta setmana! Parelles de ball per a tots els gustos… de Little Simz a The Sorcerers, Els Llums de colors i Magnolia Electric Co., Roxy Music i Underworld…

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 21 de febrer de 2024

Subterrani ple de novetats discogràfiques i bons concerts a l’agenda. Gorka Urbizu, Angeladorrrm, Real Estate i Dina Ögon son les novetats. Mar Pujol, Sanisidro (+ Negro), Socunbohemio i Carles Viarnès (+Alba G. Corral) per a veure’ls en directe.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 14 de febrer de 2024

Subterrani farcit de novetats i encapçalat per la recomanació del directe per aquest cap de setmana, el concert de Los Sara Fontán a laBastida del Rec d’Igualada. Les novetats: Helado Negro, Amen Dunes, Bons Nois, Mar Pujol, Júlia Colom, Jessica Pratt i Mount Kimbie.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 07 de febrer de 2024

Novetats destacables al Subterrani d’aquesta setmana: The Smile, Iris Deco, Sr Chinarro i Cowboy Sadness. I fons de catàleg que ens fa viatjar a l’any 1994 amb els discos de Los Planetas, Pavement i Daniel Johnston; i al 1969 amb Bert Jansch.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 24 de gener de 2024

Moltes novetats al Subterrani d’aquesta setmana. Encapçalades pel disc dels igualadins Turmell i també amb Khruangbin, Dog Unit, Sprints, Kim gordon i Cómo vivir en el campo. També hem recomanat concerts per aquest cap de setmana, tot iq eu haureu d’escollir perquè es trepitgens els uns als altres: Nico Roig, Miquel Serra i Da Souza.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada