icon_radio

RÀDIO Actualitza't

BLOG

Sorteig entrades “A la feina, minairons!”

Després dels èxits dels últims anys amb “Charlie i la fàbrica de xocolata”, “Peter Pan”, “El zoo d’en Pitus” i “La Granja Animal”, aquesta setmana tornarà a haver-hi a Igualada l’estrena d’un musical produït per l’Olla Expressa. Des la setmana passada, 57 nens i nenes de la comarca treballen molt intensament tant en els decorats i el vestuari com en les cançons, els diàlegs i les coreografies per oferir al públic un espectacle de gran qualitat. Per primera vegada presentaran un musical creat totalment des de zero, amb guió de Pep Farrés i Joan Mateu i música de Jordi Cornudella, quan han volgut crear una història actual amb els protagonistes d’una llegenda del Pirineu, la dels minairons.
La Rat ha anat de vacances al Pallars i torna a la ciutat amb un canut ple d’éssers diminuts molt feiners. Ella i els seus amics intentaran fer-los treballar per a ells, però els pobres minairons no ho tenen fàcil per viure lluny de les seves muntanyes.
Aquest any s’afegeix al musical un equip d’adolescents dirigits per Bernat Enrich que s’encarregaran del muntatge audiovisual i de les projeccions que formaran part de l’escenografia.
Les funcions seran divendres 7 a les 22h, dissabte 8 a les 19h i diumenge 9 a les 12h i a les 18h. Les entrades es vendran al Punt de difusió cultural d’Igualada (c. Garcia Fossas, 2) i valdran 6 euros per als menors de 25 anys i 8 euros per als més grans. Si voleu més informació, podeu consultar el web https://lollaexpressa.wixsite.com/musicals

fetxa_radioIgualada

#PODCAST | Igualada Notícies – dimarts, 3 de juliol de 2018

La informació general i esportiva amb Montse Sanou, Jordi Quintana i els serveis informatius de Ràdio Igualada

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada