icon_radio

RÀDIO

BLOG

LA RESPOSTA del “Saps on és?” setmana del 20 al 23 de juny

La resposta d’aquesta setmana és el carrer Pare Carles de Barcelona. Molts encerts aquesta setmana. Gràcies per participar, i gràcies per fer més gran aquest concurs. Un concurs que tornarà a partir de la temporada vinent, després de l’estiu. Aquest matí de divendres farem el sorteig dels regals.

fetxa_radioIgualada

2a PISTA del “Saps on és?” setmana del 20 al 23 de juny

Ja tenim aquí una foto més clara. Us podem donar com a pista del carrer en qüestió que té aquestes inicials P.C de B. Amb aquesta pista heu de saber el lloc. Va, respostes a sapsones@gmail.com i a l’app IgualApp. Demà divendres farem el sorteig.

fetxa_radioIgualada

1a PISTA del “Saps on és?” setmana del 20 al 23 de juny

Us podem dir com a pista que és un carrer que puja perpendicular al Passeig Verdaguer. Va, que aquesta setmana és la darrera… per tant divendres farem el sorteig d’aquest trimestre. Les respostes les heu d’enviar a sapsones@gmail.com i a l’app IgualApp.

fetxa_radioIgualada

NOVA FOTO del “Saps on és?” setmana del 20 al 23 de juny

Aquesta és la darrera setmana del concurs corresponent a la temporada 2016- 2017. Ja sabeu que els encerts del primer dia obtindreu dos números pel sorteig del dia 23. Respostes a sapsones@gmail.com i a l’app IgualApp.

fetxa_radioIgualada

2a PISTA del “Saps on és?” setmana del 13 al 16 juny

Molts encerts. Per aquells que encara no ho tingueu clar us podem dir que és un passatge, i no és el Capità Galí…. quin és? Va, respostes a sapsones@gmail.com i a l’app IgualApp. Penseu que la setmana vinent serà la darrera del trimestre, abans de les vacances d’estiu. Estigueu atents.

fetxa_radioIgualada

1a PISTA del “Saps on és?” setmana del 13 al 16 de juny

Ja hi ha molt encerts. Us podem donar com a pista que és un passatge… però quin? Heu de filar prim, i no val donar respostes genèriques. Volem el nom del carrer exacte. Va, respostes a sapsones@gmail.com i a l’app IgualApp.

fetxa_radioIgualada

NOVA FOTO del “Saps on és?” setmana del 13 al 16 de juny

Som-hi !!!! El Vicens Martin ens ha enviat una nova foto del concurs “Saps on és?”. Aquesta setmana sembla una mica més fàcil que l’anterior on no hi van haver encerts el primer dia. On està feta aquesta foto?… i com està feta? Va, les respostes del primer dia valen doble. Respon a sapsones@gmail.com i a l’app IgualApp.

fetxa_radioIgualada

LA RESPOSTA del “Saps on és?” setmana del 6 al 9 de juny

La Resposta d’aquesta setmana és l’avinguda Catalunya cantonada amb carretera de Manresa, just davant la rotonda del Canaletas. Allà hi ha l’Hiper Asiàtic, i el seu aparcament soterrat té unes escales amb aquest color cridaner. Ha costat molt, però finalment hi ha força encerts. La setmana vinent torna el concurs. Gràcies per participar.

fetxa_radioIgualada

2a PISTA del “Saps on és?” setmana del 6 al 9 de juny

Durant la segona jornada hi van haver els primers encerts. Va, que amb la pista que us vam donar, no hi ha pèrdua. Nova pista: per anar a Àsia teniu una de les rotondes més importants de la ciutat al davant. Va, respostes a sapsones@gmail.com i a l’app IgualApp.

fetxa_radioIgualada

1a PISTA del “Saps on és?” setmana del 6 al 9 de juny

La foto d’aquesta setmana està costant molt. No és la Kaserna. Us podem dir com a pista important que no és cap dels aparcaments soterrats que coneixem: Plaça de la Creu o Cal Font. No va per aquí… potser heu d’anar a “Àsia” per veure unes escales com aquestes. Mmmmmmm, ara millor? Respostes a sapsones@gmail.com i a l’app IgualApp.

fetxa_radioIgualada