icon_radio

RÀDIO El subterrani (repetició)

BLOG

El Subterrani – Dimecres 12 de juny de 2024

Penúltim programa del Subterrani de la temporada. Agenda de concerts per començar el programa: Remei de ca la Fresca + Reïna a laBastida del Rec, a Igualada, els C.O.U al Sonar i Santi Careta a Copons. També novetats, amb Nilüfer Yanya i Menta. i fons de catàleg de luxe amb el Dummy de Portishead i Definitely maybe, d’Oasis, dos discos que enguany celebren 30 anys!

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 05 de juny de 2024

Primer Subterrani de juny i això significa que la temporada ja s’acaba… Avui novetats, agenda de concerts, cinema i fons de catàleg. El disc nou de Beth Gibbons i les cançons noves de Selva Núa, Alberto Montero i Remei de Ca la Fresca. L’Estival de jazz d’Igualada encarant la recta final, una petita ressenya de Segundo premio, la pel·lícula d’Isaki Lacuesta sobre Los Planetas, i tancament amb el disc de debut de Tortoise, que celebra 30 anys…

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 29 de maig de 2024

Aquest és el Subterrani de l’Estival de Jazz d’Igualada. Hem parlat amb un dels seus organitzadors, l’Albert Cirera, amb qui hem anat descobrint de manera cronològica totes les propostes per aquests dos caps de setmana vinents. Diferents colors del jazz i estils que hi interactuen… hem parlat de la ja clàssica Carta Blanca i assenyalat tots els espais diferents de la ciutat d’Igualada on podrem escoltar jazz aquests dies. I hem ofert dues entrades dobles per a dos dels concerts programats! escolteu, escolteu, potser encara hi sou a temps d’aconseguir-les!

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 22 de maig de 2024

Avui al Subterrani una agenda de concerts ben farcida per aquests dies… encapçalem el programa amb el que més il·lusió ens fa, la pre-estrena de C.O.U, un projecte instrumental carregat de misteri que podreu veure a laBastida aquest divendres 24 de maig. També hem recomanat els concerts del Festival de Maig de Santa Coloma de Queralt, divendres i dissabte, el cartell doble divendres a Paral·lel 62, a Bcn, amb Soulside i Nueva Vulcano, Alacalá Norte a la VOL de Bcn, també divendres i Gorka Urbizu i Mar Pujol també a Paral·lel 62, però dissabte. Hem estrenat cançons d’Esperit! i Brizi Brizi, aprofundit en dos dels discos que més escoltem darrerament, els de Jessica Pratt i Khuruangbin, i tancat amb dos discàssos que celebren 30 anys ara al maig: Casa Babylon de Mano Negra i el disc blau de debut dels Weezer.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 15 de maig de 2024

Subterrani de moltes novetats: Alcalá Norte, Filipin Yess, Jake Xerxes Fussell, Cornelius, Jakie West, Bulbs i White Pèrill. També hem recomanat el concert de Gèls a La seu d’Urgell i recuperat un disc que celebra 30 anys, el Experimental jet set, trash and no star, de Sonic Youth.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 08 de maig de 2024

Ferran Palau, després de dos anys sense publicar disc, estrena Plora aquí. I diumenge serà a laBastida del Rec presentant-lo en directe. També hem parlat del segon cap de setmana del FABA de Manresa, on hi tocaran, entre d’altres, Melenas, Renaldo & Clara i Júlia Collado (Iris Deco).
Hem estrenat el discàs de Jessica Pratt i el disc nou d’Azul, abans de tancar el programa amb un discàs que celebra 30 anys, el gran Ill comunication, de Beastie Boys.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 24 d’abril de 2024

Kimchi, ferment de col xinesa i nom del grup encapçalat pel guitarrista Dani Comas que tocarà en directe aquest dissabte a laBastida del Rec, a Igualada. Així hem començat el Subterrani d’aquesta setmana, concert al que s’hi han afegit d’altres per aquests dies que vénen: Pony Bravo, Moreno Veloso i Bem Gil i Blue Lake, tots aquests a Barcelona. També hem escoltat novetats, entre d’altres, la banda sonora de Mamífera, que ha fet en Joan Pons i Villaró (El Petit de Cal Eril) amb en Jordi Matas, cançons noves de Fontaines DC, DIIV i un disc que segur que tindrà recorregut llarg al programa, Diamond jubilee, de Cindy Lee.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 10 d’abril de 2024

Novetats variades de discos publicats i avançaments d’altres a punt de publicar-se. Vampire weekend, Dog Unit, Khruangbin, 107 Faunos i DIIV. Agenda de concerts molt potent: Yard Act, Jollie Holland i ML Buch. I fi de festa amb un disc que en celebra 30: What fun life was, de Bedhead.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 03 d’abril de 2024

De tornada de les vacances, recuperem alguna novetat publicada aquests dies, a més d’escoltar-ne d’altres que estan a punt de publicar-se. El de Julia Holter, la tornada esperada i per sorpresa de Vinicius Cantuária, el primer llarg dels anglesos Dog Unit i una cançó nova del proper disc de Jessica Pratt. I setmana de bones propostes de directes: Dissabte amb sessió de migdia a Ultra-local Records amb la presentació del disc d’Els Llums de Colors i de tarda amb Turmell presentant el seu Sambassassina a El Sotanu d’Esparreguera. El diumenge, al primer Vermutillo de l’any a laBastida del Rec d’Igualada, Pale Moon presentant-hi disc nou. Hem tancat amb un discàs publicat l’abril del 1994, ara fa 30 anys…

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

El Subterrani – Dimecres 20 de març de 2024

Avui al Subterrani Angeladorrrm és l’opció indie que han escollit a laBastida del Rec d’Igualada per la proposta de concert d’aquesta setmana. Després, al llarg del programa, hem anat combinant novetats discogràfiques com una cançó nova de Gèls, el disc nou de Four Tet i Vegyn, i fons de catàleg, amb celebracions rodones de 25 i 30 anys del primer d’Air i el gran 41 de Swell. També hem fet una ullada a algunes de les propostes de Please Advice que han de venir: Blue Lake i Amor Muere.

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada