icon_radio

Notícies anteriors

LA RÀDIO TAMBÉ ES LLEGEIX...

L’Escola d’Art Municipal “La Gaspar” rep una subvenció estatal per projectes d’innovació digital

La regidora d’Ensenyament d’Igualada, Patrícia Illa, acompanyada de la directora i subdirectora de l’escola La Gaspar, Raquel Camacho i Esther Comenge ha anunciat la inversió de 200.000€ per part del Govern de l’Estat per a l’escola d’art La Gaspar dins dels Pressupostos Generals de l’Estat.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada impulsa un pla intensiu de neteja al Passeig Verdaguer

L’Ajuntament d’Igualada ha impulsat un pla intensiu de neteja al Passeig Verdaguer per tal de millorar l’estat d’alguns trams d’aquesta via.

fetxa_radioIgualada

Diumenge 20 de novembre, acte de lliurament dels Premis Ciutat d’Igualada

Diumenge 20 de novembre de 2022 a 2/4 de 12 del migdia, es durà a terme la XXVIIa edició de l’acte de lliurament dels Premis Ciutat d’Igualada al Teatre Municipal Ateneu, un guardó que es va crear l’any 1996 per agrupar els premis existents a la ciutat.

fetxa_radioIgualada

L’Observatori de la Recerca de la Catalunya Central presentarà l’informe del 2021 al Campus d’Igualada

L’acte tindrà lloc aquest dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la Sala d’Actes del Campus Igualada-UdL, i anirà càrrec de la cap de Biblioteca del Campus Universitari de Manresa, Montse Méndez i del consultor en informàtica científica, el doctor Llorenç Arguimbau Vivó.

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu reivindica l’accessibilitat amb la campanya “Volem passar” per visibilitzar els carrers d’Igualada que no són accessibles

Poble Actiu ha passat a l’acció i ha assenyalat amb pintades a terra la necessitat de fer una aposta real per una accessibilitat universal.

fetxa_radioIgualada

S’inicien les obres de millora del Parc Garcia Fossas

Durant la explicació de l’obra, l’alcalde Marc Castells ha remarcat que aquesta intervenció dona resposta a la demanda dels veïns de l’Associació del Barri del Poble Sec i de les comunitats de veïns més properes al parc que demanen que el parc quedi tancat a les nits.

fetxa_radioIgualada

L’Autoritat Catalana de la Competència sanciona l’empresa Events per “actuació concertada” en diverses licitacions, segons informa l’ACN

Segons apunta l’Agència Catalana de Notícies, l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) ha sancionat dues empreses -una d’elles la igualadina Events S.L.- per la seva “actuació concertada” en diverses licitacions del Departament de la Presidència de la Generalitat i de l’Ajuntament d’Igualada, així com l’ajuntament de Calella.

fetxa_radioIgualada

Els Moixiganguers celebraran, aquest dissabte, la Diada de la Capital de la Cultura Catalana acompanyats dels Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sant Cugat

Els Moixiganguers celebraran la Diada de la Capital de la Cultura Catalana amb una actuació castellera conjuntament amb els Castellers de Vilafranca, guanyadors del Concurs de Castells de Tarragona la setmana passada i els Castellers de Sant Cugat. 18:00h Plaça de l’Ajuntament.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada i el CSSI ofereixen Formació Professional Ocupacional Dual per a 15 joves a la Residència Pare Vilaseca

L’Ajuntament d’Igualada i el Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) han rebut una subvenció de 266.596,35 euros del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per iniciar un projecte de Formació Professional Ocupacional Dual per a 15 persones d’entre 16 i 29 anys.

fetxa_radioIgualada

ERC a Igualada, i la seva candidata a l’alcaldia, Alba Vergés, proposen fer una tercera promoció ViuB de pisos amb serveis per a la gent gran a Igualada

Amb motiu del dia internacional de la gent gran, la candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, ha proposat fer un 3r ViuB a Igualada per tal de crear les condicions necessàries per garantir el “benestar” de la gent gran de la ciutat.

fetxa_radioIgualada